Alex_83 Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Schimb un atas de Dnepr cu un rezervor de M in stare buna. Atasul este ok, tabla e putin atinsa de rugina, dar e relativ buna, cadrul ok, cauciucul a fost pe dnepra mea, cadrul e ok... Am vrut sa-l pun pe niprul meu dar se pare ca nu am sorti de izbanda pentru ca nu am reusit sa-l reglez. Nu stiu daca asa tb sa fie sau nu dar rotile la motor nu sunt coplanare.Nu am reusit sa il reglez astfel incat sa merg cu el.Si dupa aproape un an mi-a cam trecut cheful de a mai pune atasuil pe motor.Cand imi mai vine cheful o sa-mi iau o motor cu atas din start. Atasul se afla in Galati.L-am luat cu 2 milioane dar am luat de pe el anvelopa si sabotii de frana.Le-am pus in loc pe cele de pe motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 dau eu un rezervor latit pe o roata daca vrei tinem legatura si vii si il vezi, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 ce roata? am eu roata moca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 roata de dnepr,imi trebuie pt atas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 Salut. Ce rezervor latit? Pune o poza, poate facem un schimb. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 ce roata? am eu roata moca. vreau eu o roata de Dnepr pe 19 daca ai ca eu le am pe 18' facem schimb si mai dau eu o diferenta sau cum vrei tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 vreau eu o roata de Dnepr pe 19 daca ai ca eu le am pe 18' facem schimb si mai dau eu o diferenta sau cum vrei tu am 3 bucati, deci ar fi pentru amandoi, problema e ca la doua din ele am cam bagat mana in butuc ca sa pun cate ceva la astea ale mele, deci trebuie sa va descurcati cu butucul. Si va dati seama ca nu sint perfecte, roti normale. oricum sinteti in zona, trebuie discutat cum sa ajunga in zona voastra (dobrogea). discutam. oricum, nu-mi trebuie nimic pe ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 ..eu am 2 cauciucuri pe 19 tot moca. Am schimbat la nepra cuciucurile. Nu sunt noi, dar pt atas cred ca sunt bune. Am si camere bune nepeticite, pastrez una de rzerva, una pot s-o dau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 am 3 bucati, deci ar fi pentru amandoi, problema e ca la doua din ele am cam bagat mana in butuc ca sa pun cate ceva la astea ale mele, deci trebuie sa va descurcati cu butucul. Si va dati seama ca nu sint perfecte, roti normale. oricum sinteti in zona, trebuie discutat cum sa ajunga in zona voastra (dobrogea). discutam. oricum, nu-mi trebuie nimic pe ele. pai cum ti-e tie mai usor... posta, curier, microbuz. tu spui multumesc mult de tot ca m-ai scos din iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate