Raul. Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 Ok, personal mi se pare sacrilegiu... dar banuiesc ca voua o sa va placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
araya Postat Iulie 24, 2003 Share Postat Iulie 24, 2003 e cam uratzele ...cel putzin dupa gustul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 24, 2003 Share Postat Iulie 24, 2003 se putea si mai bine. Ma rog, as vrea io asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Iulie 24, 2003 Share Postat Iulie 24, 2003 Super cool man!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MauS Postat August 6, 2003 Share Postat August 6, 2003 Meserie.Cel putzin ala de jos e bestial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Septembrie 29, 2003 Share Postat Septembrie 29, 2003 Doamna cu tancu e cam nazuroasa.... de....femeile.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicole Postat Decembrie 6, 2003 Share Postat Decembrie 6, 2003 ducati nici nu ar trebui sa se apuce de asa ceva, este aberant sa faca choppere! cred ca ar trebui sa se rezume la ce stiu ei cel mai bine, si sa nu se mai ocupe de chestiile astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v8. Postat Decembrie 6, 2003 Share Postat Decembrie 6, 2003 ducati nici nu ar trebui sa se apuce de asa ceva, este aberant sa faca choppere! cred ca ar trebui sa se rezume la ce stiu ei cel mai bine, si sa nu se mai ocupe de chestiile astea de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul. Postat Decembrie 6, 2003 Autor Share Postat Decembrie 6, 2003 Motoarele alea nu or fost facute de Ducati. Sunt doar niste choppers facute cu motor de Ducati Ducati sa faca cruisers ar fii ca si Ferrari sa faca minivans. N-are nici una legatura cu alta. De fapt prin ani 80' or facut un fel de cruiser dar l-or abandonat destul de repede. Nu mai stiu cum ii zice dar am vazut unu in realitate odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Decembrie 6, 2003 Share Postat Decembrie 6, 2003 si-a gasit si ducati vocatia ! cu motoare sport a vazut ca n-are nici o treaba asa ca s-a apucat de ceva mai usor )) just kidding of course... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 6, 2003 Share Postat Decembrie 6, 2003 adevarul este....de apreciat lucratura de pe al doile motor ducati furca, cadrulsi restul sunt super lucrate arata el un pic dubios cu cilindrul in fata dar este un chopper motorul este ducati dar in general a iesit un chopper demn de respecte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate