1000f Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 (editat) Am o mica nelamurire...Ce fel de benzina trebe pus intr-un CBR 1000f din 90? Cu plumb sau fara? Am auzit atatea variante in ultimul timp ca nu mai stiu ce tre sa pun in motor. Editat Martie 4, 2008 de 1000f Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 este topic despre asta........... da nu stiu pe unde e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 pune fara plumb de 95. cu plumb nu stiu sa mai gasesti pe undeva si oricum e mai scumpa, parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1000f Postat Martie 4, 2008 Autor Share Postat Martie 4, 2008 pune fara plumb de 95. cu plumb nu stiu sa mai gasesti pe undeva si oricum e mai scumpa, parca. O sa-ncerc.sincer pana acuma am pus cu plumb.Da de curand am auzit niste pareri contradictorii si m-am gandit sa-ntreb pe-aicea. Multzam fain Ride safe my friends Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 merge si kerosenul de la lukoil baneasa si adaugi tetraetil de plumb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1000f Postat Martie 4, 2008 Autor Share Postat Martie 4, 2008 merge si kerosenul de la lukoil baneasa si adaugi tetraetil de plumb. Io-s cam departe de baneasa,da cand trec pe-acolo promit sa-ncerc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 man nu il baga in seama. nu baga ce o zis el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1000f Postat Martie 4, 2008 Autor Share Postat Martie 4, 2008 man nu il baga in seama. nu baga ce o zis el. Stai linistit ca glumeam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate