bladexp Postat Aprilie 29, 2005 Share Postat Aprilie 29, 2005 Am la Jawra mea niste coturi strambe si lovite(pline de calamina de vreo 4mm). Vreau sa stiu daca se pot confectiona; daca da din ce material, ce grosime si mai ales cum se pot prelucra. Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 29, 2005 Admin Share Postat Aprilie 29, 2005 Du-te si incearca la un atelier pentru reparatii tobe auto.Au masina de indoit teava si te pot ajuta.Se pot face si din teava normala sau din teava de inox.Problema este ca cea din urma este scumpa si nu stiu multi s-o prelucreze(este mai dura si nu se indoaie asa usor..).Pentru asta incearca la un atelier care confectioneaza balustrade de inox.Eu mi-am facut la ei si am fost multumit de lucrare.. Bafta. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 30, 2005 Share Postat Aprilie 30, 2005 Pentru asta incearca la un atelier care confectioneaza balustrade de inox.Eu mi-am facut la ei si am fost multumit de lucrare..Bafta. Luigi Vicol Unde ce si cum zi si tu cat te-a costat si ce coturi pt. ce moto ai facut?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 2, 2005 Admin Share Postat Mai 2, 2005 Unde ce si cum zi si tu cat te-a costat si ce coturi pt. ce moto ai facut?? Intra pe Grupul Chopperistilor si pe la pag.10 am initiat un topic cu titlul:Cine vrea sa-si monteze tobe inox cap-coada. Bafta multa. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate