micutu Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 ..... ...... ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Martie 14, 2008 Autor Share Postat Martie 14, 2008 Salut Gabi Nu ti am adus nimic,....dar friptura aia tot trebe so dai o data. Si aluzia cu actibildurile a fost la misto. Mie imi plac lucrurlie simple si cu bun gust... stai linistit divad ca friptura o dau numai sa vina sezonu nu am uitat....... dar pana atunci pregatestete ca vine suzuki tare din urma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Martie 23, 2008 Autor Share Postat Martie 23, 2008 poze noi cu trotineta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 poze noi cu trotineta.... Da nici nu arata rau langa un Bentley!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Aprilie 22, 2008 Autor Share Postat Aprilie 22, 2008 Da nici nu arata rau langa un Bentley!!! asteapta sezonu de iesit din cusca,da ce musca de rupe.... poze noi!!!!cauciucurii michelin incaltata pt.vara si scaunu brodat .....sarbatorii fericite!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Divad Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 (editat) Da nici nu arata rau langa un Bentley!!! Stai linistit! ,ca nu e a lui... nici motoru... nici masina Editat Aprilie 23, 2008 de Divad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Parvenitii si analfabetii fara gram de bun simt cum este acest biagii ar trebui impuscati de mici ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 (editat) Nu il provocati ca incepe si-si arata valoarea si aici. http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=40159 Editat Aprilie 24, 2008 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Aprilie 27, 2008 Autor Share Postat Aprilie 27, 2008 Stai linistit! ,ca nu e a lui... nici motoru... nici masina ma umflatule nu mai fii invidios ca o pui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Nu il provocati ca incepe si-si arata valoarea si aici.http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=40159 Multumiri din partea utilizatorilor forumului motociclism.ro Asteptam cu nerabdare deznodamantul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 WTF??cum ?cine ? unde? cine e proprietaru' motorului totusi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Aprilie 27, 2008 Autor Share Postat Aprilie 27, 2008 WTF??cum ?cine ? unde? cine e proprietaru' motorului totusi ? eu ma da nu crezi ca umflatu de divad e proprietaru!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Vai si amar.... pe probike e si mai hilarious. Saracu de tine....mie imi e mila.... sincer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Aprilie 28, 2008 Autor Share Postat Aprilie 28, 2008 Vai si amar.... pe probike e si mai hilarious. Saracu de tine....mie imi e mila.... sincer. si mie mie mila de mine.....dedic dusmanilor mei melodia"NU MA BATE VANTULE"cu SANDU CIORBA.....de acolo in colo luati-o cum vretii..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 (editat) nu sunt dusmanul tau si nu voi fi niciodata pentru ca nu merita efortul. dar daca tot suntem la dedicat melodii (asculta cu atentie versurile ca pusca la fix): si vezi ca nu tot timpul se scrie "mie" se mai scrie si "mi-e" din cand in cand si "vreti" nu "vretii". Fara Numar Editat Aprilie 28, 2008 de Infinity Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Aprilie 29, 2008 Autor Share Postat Aprilie 29, 2008 nu sunt dusmanul tau si nu voi fi niciodata pentru ca nu merita efortul. dar daca tot suntem la dedicat melodii (asculta cu atentie versurile ca pusca la fix): si vezi ca nu tot timpul se scrie "mie" se mai scrie si "mi-e" din cand in cand si "vreti" nu "vretii". Fara Numar mama ce sa-ti povestesc esti meserias....figurii...vezi ca figurile se platesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 PE scurt te-ai facut de cacao mai manelistule wannabe motociclist ! Ehh mai avem si noi de cine rade, cateodata nu imi vine sa cred cum dracu poate o maimuta sa traga de mansonul ala de gaz ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Celanimoto Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Coxanu rules pe topicu de pe pro-bike Please use english language Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Aprilie 29, 2008 Autor Share Postat Aprilie 29, 2008 Coxanu rules pe topicu de pe pro-bike Please use english language coxanelu ala de pe pro,ce sa spun un baietel fara sange in pu__ un obosit,o sluga pe viata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 (editat) mama ce sa-ti povestesc esti meserias....figurii...vezi ca figurile se platesc. stati mai baieti ca o sa "platesc".... ia auzi. a durut mai gabi... stiu ca a durut pentru ca ti-ai dat si tu seama ca e adevarat ce zice in piesa aia si ca despre tine canta. medicamenteee medicamenteeeeeeee Editat Aprilie 29, 2008 de Infinity Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hayabusika Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Gabi dute si te impusca, fa un serviciu umanitatii, esti o bacterie, te lauzi cu ce nu ai si te mai crezi si smecher! Respectul meu pt Coxanelu si pt ce ti-a facut pe Pro Bike! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chill0ut Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 foarte tare discutia de pe pro bike... am ras cu lacrimi! Ma intrebam uneori daca prostia doare, dar acum am realizat ca daca esti prost nu iti dai seama de asta... pur si simplu nu esti in stare sa gandesti! Pacat ca discutia de pe pro-bike nu s-a tinut aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 foarte tare discutia de pe pro bike... am ras cu lacrimi!Ma intrebam uneori daca prostia doare, dar acum am realizat ca daca esti prost nu iti dai seama de asta... pur si simplu nu esti in stare sa gandesti! Pacat ca discutia de pe pro-bike nu s-a tinut aici. pacat....saracu gabi.. s a facut de cacao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giesecsar Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Un singur defect are gabi si anume ca nu stie ca e un taranoi de o prostie crasa Acum Gabi te rugam sa-i dai cu maneaua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 hauless bauless ca vaa aacooper in banii angajati darculuii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate