marelemosier Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 Scoate-ti-l dreacu` careva care aveti mai mult timp decat mine la o tura grava si bagat-ti-l sub vreo raba sau da-ti-l de mal ca sa se termine topicul cu un R.I.P. glorios. Scuzati postul rautacios, dar "iubesc omul prost cum iubesc mancarea de post" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Iunie 1, 2008 Autor Share Postat Iunie 1, 2008 Scoate-ti-l dreacu` careva care aveti mai mult timp decat mine la o tura grava si bagat-ti-l sub vreo raba sau da-ti-l de mal ca sa se termine topicul cu un R.I.P. glorios. Scuzati postul rautacios, dar "iubesc omul prost cum iubesc mancarea de post" stati linistitii nu va stresatii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 stati linistitii nu va stresatii.... Asta face abuz de "i" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntIs0cI@L Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 (editat) am si eu 2 lucruri de adaugat : 1. BIAGGI ESTI UN MARE MARE (cuvant urat)!DUPA CE AM PIERDUT MINUTE PRETIOASE DIN VIATA MEA CITIND CELE 2 TOPICURI DECHISE DE TINE, IN CARE TE FACI DE cacao IN MOD CONSTANT SI REPETAT, AM AJUNS LA CONCLUZIA CA, PENTRU OAMENII CA TINE S-AU INVENTAT SUCURILE INSTANT SI PREZERVATIVELE FOSFORESCENTE(LA SUCURI INSTANT NU AI NEVOIE DE DESFACATOR SI CU PREZERVATIVELE FOSFORESCENTE REUSESTI SA VEZI CU CE PARTE A CORPULUI GANDESTI, SAU IN CAZUL TAU ITI TIN DE FRIG IARNA) 2.nu va mai luati de el ca nu scrie corect gramatical(mai nou avem in DEX, cuvinte de genul trandy si gay, se scot cratime si diacritice, in clasa a 6 la teza te pune sa colorezi un "pasaj" din punguta cu 2 bani si multe alte kkturi) acum, si ei manelisti si agramatii au o sansa sa faca 8 clase. 3.zic doar atat...tara asta a ajuns de rapa din cauza dobitocilor ca tine(respect pentru femeia ta ca si-a tras o mare curva, TU!) care nu stiu sa vorbeasca dar in schimb au bani si iarasi nu stiu ce sa faca cu ei.....hai acu treci in camera la tine ia 2-3 carioci si "comenteaza" in desene cum a murit scufita rosie. PS: Esti genul de om care iese in oras cu prietenii lui(tind sa cred ca ai pe langa tine oameni cu capu pe umeri, care te accepta asa cum esti sau din mila) le asculta glumele si dupa se duce in fata blocului(cortului) si le zice mai departe...NU AI HAZ!! Asfalt uscat! PS2: Am mintit, au fost 3! Editat Iunie 1, 2008 de Gagautza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 am si eu 2 lucruri de adaugat : 1. BIAGGI ESTI UN MARE MARE (cuvant urat)!DUPA CE AM PIERDUT MINUTE PRETIOASE DIN VIATA MEA CITIND CELE 2 TOPICURI DECHISE DE TINE, IN CARE TE FACI DE cacao IN MOD CONSTANT SI REPETAT, AM AJUNS LA CONCLUZIA CA, PENTRU OAMENII CA TINE S-AU INVENTAT SUCURILE INSTANT SI PREZERVATIVELE FOSFORESCENTE(LA SUCURI INSTANT NU AI NEVOIE DE DESFACATOR SI CU PREZERVATIVELE FOSFORESCENTE REUSESTI SA VEZI CU CE PARTE A CORPULUI GANDESTI, SAU IN CAZUL TAU ITI TIN DE FRIG IARNA) 2.nu va mai luati de el ca nu scrie corect gramatical(mai nou avem in DEX, cuvinte de genul trandy si gay, se scot cratime si diacritice, in clasa a 6 la teza te pune sa colorezi un "pasaj" din punguta cu 2 bani si multe alte kkturi) acum, si ei manelisti si agramatii au o sansa sa faca 8 clase. 3.zic doar atat...tara asta a ajuns de rapa din cauza dobitocilor ca tine(respect pentru femeia ta ca si-a tras o mare curva, TU!) care nu stiu sa vorbeasca dar in schimb au bani si iarasi nu stiu ce sa faca cu ei.....hai acu treci in camera la tine ia 2-3 carioci si "comenteaza" in desene cum a murit scufita rosie. PS: Esti genul de om care iese in oras cu prietenii lui(tind sa cred ca ai pe langa tine oameni cu capu pe umeri, care te accepta asa cum esti sau din mila) le asculta glumele si dupa se duce in fata blocului(cortului) si le zice mai departe...NU AI HAZ!! Asfalt uscat! PS2: Am mintit, au fost 3! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giesecsar Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 Dialog Gabi vs noi: Noi: - Gabi? Gabi: - Da? Noi: RIP ma te dreaq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Iunie 2, 2008 Autor Share Postat Iunie 2, 2008 am si eu 2 lucruri de adaugat : 1. BIAGGI ESTI UN MARE MARE (cuvant urat)!DUPA CE AM PIERDUT MINUTE PRETIOASE DIN VIATA MEA CITIND CELE 2 TOPICURI DECHISE DE TINE, IN CARE TE FACI DE cacao IN MOD CONSTANT SI REPETAT, AM AJUNS LA CONCLUZIA CA, PENTRU OAMENII CA TINE S-AU INVENTAT SUCURILE INSTANT SI PREZERVATIVELE FOSFORESCENTE(LA SUCURI INSTANT NU AI NEVOIE DE DESFACATOR SI CU PREZERVATIVELE FOSFORESCENTE REUSESTI SA VEZI CU CE PARTE A CORPULUI GANDESTI, SAU IN CAZUL TAU ITI TIN DE FRIG IARNA) 2.nu va mai luati de el ca nu scrie corect gramatical(mai nou avem in DEX, cuvinte de genul trandy si gay, se scot cratime si diacritice, in clasa a 6 la teza te pune sa colorezi un "pasaj" din punguta cu 2 bani si multe alte kkturi) acum, si ei manelisti si agramatii au o sansa sa faca 8 clase. 3.zic doar atat...tara asta a ajuns de rapa din cauza dobitocilor ca tine(respect pentru femeia ta ca si-a tras o mare curva, TU!) care nu stiu sa vorbeasca dar in schimb au bani si iarasi nu stiu ce sa faca cu ei.....hai acu treci in camera la tine ia 2-3 carioci si "comenteaza" in desene cum a murit scufita rosie. mai gagauta sau gaura cum iti spune ,mai bea apa rece sa iti revii.....vezi ca iti umblu la balcon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntIs0cI@L Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 (editat) vezi sa nu iti prinzi degetele in fermoaru de la chilotii nevestitii....bai oagare am antrenat autocare de din astia ca tine...hai ca daca e inchide ca te sun eu...mai am minute...asa poate chiar iti iei un gsxr ....de jucarie hai ca te vad pe forum....poti mai mult? arata ce poti!! cioflingar cu ciunga in par! Editat Iunie 2, 2008 de Gagautza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rafael2003 Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Cum a putut ajunge jegosu asta super membru pe forumu asta cand pe pro-bike facea misto de mortii din Bucuresti.Imi doresc din suflet sa pot ajunge fata-n fata cu tine dar Dumnezeu e mare si o sa-mi indeplineasca dorinta.Aici nu vb de calitatile tale de motorist ci de caracteru tau sugator de labii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giesecsar Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 cum e biaggi gabi sau cum naiba te cheama sau ti se zice? cum e forjatorule printre floci? bah puscarie de om ce esti distrusule am vazut ca o ai promisa de la unii de pe forumuri o mai ai si de la mine ma prezervativ pus pe limba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Iunie 8, 2008 Autor Share Postat Iunie 8, 2008 cum e biaggi gabi sau cum naiba te cheama sau ti se zice?cum e forjatorule printre floci? bah puscarie de om ce esti distrusule am vazut ca o ai promisa de la unii de pe forumuri o mai ai si de la mine ma prezervativ pus pe limba tare as vrea sa vad ce smecherii sunteti cand dati fata in fata cu mine ca pe net sunteti tari.......ma da tot flamanzii ati ramas si niste scuteristii obositii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giesecsar Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 cum spuneam, esti doar o puscarie de om Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Iunie 9, 2008 Autor Share Postat Iunie 9, 2008 cum spuneam, esti doar o puscarie de om si tu o mare vedeta la firma de gunoaie a lui prigoana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giesecsar Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Nu sunt vedeta dar nu sunt bou spre deosebire de tine care culmea detii ambele titluri Btw cum merge GSXR-u'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 Nu sunt vedeta dar nu sunt bou spre deosebire de tine care culmea detii ambele titluri Btw cum merge GSXR-u'? mai mare bou ca tine nu sunt suta la suta...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giesecsar Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Cum te-am prins te-am calcat pe cap , asta ca sa vezi tu pe cine ameninti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Iunie 12, 2008 Autor Share Postat Iunie 12, 2008 Cum te-am prins te-am calcat pe cap , asta ca sa vezi tu pe cine ameninti chiar vreau sa vad daca esti smecher sau parlit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 chiar vreau sa vad daca esti smecher sau parlit... pai si care is variantele? daca e parlit ce faci? daca e smecher ce faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Iunie 12, 2008 Autor Share Postat Iunie 12, 2008 pai si care is variantele? daca e parlit ce faci? daca e smecher ce faci? nu fac nimic nimanui el tot ma ameninta ca de ma prinde ma rupe,dar eu ii zic sa faca atletism si sa se antreneza pe cand dam fata in fata sa poata fugi sa nu-l ajung.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 nu fac nimic nimanui el tot ma ameninta ca de ma prinde ma rupe,dar eu ii zic sa faca atletism si sa se antreneza pe cand dam fata in fata sa poata fugi sa nu-l ajung.... pai daca nu ii faci nimic nu are de ce sa fuga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Iunie 12, 2008 Autor Share Postat Iunie 12, 2008 pai daca nu ii faci nimic nu are de ce sa fuga pai numai cand ma vede fuge.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 solutia e sa ietiti toti la o bere. nu v-ati dat seama ca omul raspunde la provocari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Iunie 12, 2008 Autor Share Postat Iunie 12, 2008 solutia e sa ietiti toti la o bere. nu v-ati dat seama ca omul raspunde la provocari? da sigur eu dau cate o halba din cadere ca lovele am... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 baiat sensibil esti, important e sa accepti asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate