Andrei-DR650 Postat Mai 3, 2005 Share Postat Mai 3, 2005 Mare distractie mare la Olanesti de Paste ... ne-am dat trei zile de nu mai putem... trasee pline cu noroi shi ...Vreme buna ...ramane sa vedeti ... pozele sunt foarte mari shi nu prea merg postate aici (sau nu stiu eu ) asha ca daca vreti sa vedeti poze superinteresante shi frumoase trimiteti un mail la : titi_dr650@yahoo.com shi va trimit eu pozele sa vedeti. In alta ordine de idei...cine este interesat sa vina sa se dea SE PLEACA IAR in ziua de Vineri 6 Mai (dupa-amiaza) shi stam pana duminica seara 8 Mai . Cereti amanunte shi va dau ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 3, 2005 Share Postat Mai 3, 2005 micsoreaza si tu pozele. Vezi ca ai optiune de resize in Photo Editor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-DR650 Postat Mai 3, 2005 Autor Share Postat Mai 3, 2005 nu reusesc sa pun poze ... am probleme cu calculatorul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Mai 4, 2005 Share Postat Mai 4, 2005 bravo ba bulangiilor, m-am dat cu forbicu la olanesti spre muiereasca si manastirea frasinei , pe la tisa, pe la gurguiata, etc. Nu puteati sa ma anuntati si pe mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-DR650 Postat Mai 4, 2005 Autor Share Postat Mai 4, 2005 Hai si saptamana asta ...am descoperit un traseu care duce in m-tii Fagaras la vro' 2000 m si altul care iese in Curtea de Arges ...sunt super...in rest cazarea in Olanesti e pe bani putini(300.000/noapte-camera de 2 pers.)si avem conditii bune si pt noi si pentru motoare (garaj acoperit , orice scula , loc de spalat motoarele etc.) Este bine daca apari si tu ca facem schimb de experienta in ceea ce priveste gasirea de trasee noi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Mai 4, 2005 Share Postat Mai 4, 2005 andrei da-mi un beep la 0722250092 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-DR650 Postat Mai 5, 2005 Autor Share Postat Mai 5, 2005 ATENTIE !!! SE PLEACA LA OLANESTI !!! VINERI 06.MAI ora 18.00 de la magazinul MOTOMANIA (de langa p-ta Romana ) Pentru alte detalii puteti sa ma contactati la tel.:0740.278.935. Toate bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djidji_duru Postat Mai 5, 2005 Share Postat Mai 5, 2005 salut, intr-o saptamana, maxim doua o sa am si eu o honda transalp si m-ar interesa si pe mine sa particip cu voi la iesiri, excursii... Cum sa fac sa fiu la curent cu excursiile ce le organizati ? By the way, eu sunt Marius... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-DR650 Postat Mai 9, 2005 Autor Share Postat Mai 9, 2005 Cum sa fac sa fiu la curent cu excursiile ce le organizati ? Stai cu ochii pe site aici la coltul enduristilor ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 Gigi, Transalpul nu merge pe unde merg baietii astia. Poate daca ii pui gume cu crampoane, esti un super meserias si nu-ti pasa de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demoto Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 Salut Andrei! Si eu am un Dr650 Rs....as vrea sa vin si eu, dupa ce-mi pun cauciucuri si reglez colbutorii + lant distrib..poate sa ma ajute cineva? ai un nr de tel? mersi mult.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-DR650 Postat Mai 10, 2005 Autor Share Postat Mai 10, 2005 as vrea sa vin si eu, dupa ce-mi pun cauciucuri si reglez colbutorii + lant distrib..poate sa ma ajute cineva? ai un nr de tel? pot sa-ti dau un nr. de tel de la un mecanic bun de DR dar tre' sa ma suni la 0740.278.935. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demoto Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 no problem..te sun maine la prima ora...merci mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djidji_duru Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 Gigi,Transalpul nu merge pe unde merg baietii astia. Poate daca ii pui gume cu crampoane, esti un super meserias si nu-ti pasa de ea. Hm.... nu sunt nici super meserias si nici indiferent.... Inseamna ca o sa fiu mai bland , cel putin pentru inceput pana o sa fiu in stare sa o stapanesc... Mersi mult de sfaturi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate