KHK Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Duminica (9mar) am facut prima tura in Alpi, la Mariazell, cca 350km pt ca am plecat abia pe la 11:30 de acasa. Am avut noroc de vreme frumoasa, fara sa fie prea frig. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 BRAVOS FERICITULE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DANELUTA Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 LASER, nu alta! Ce de confrati stand la soare si socializand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Bravo norocosule!!!! Frumoasa iesire, peisaje superbe si bonus, se tocesc si cauciucurile pe laterala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 27, 2008 Autor Share Postat Martie 27, 2008 LASER, nu alta! Ce de confrati stand la soare si socializand! Ce se vede acum e nimica toata... cand se mai incalzeste nu gasesti loc de parcare pt moto iar drumurile din zona (munte) sunt pline de motociclisti... masini nu prea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 fusei anul trecut in august, confirm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate