theBD Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 se pare ca nu sunt singurul care are problema asta si dupa ce am sapat putin pe adv rider sunt curios daca cineva in ro a incercat sa remedieze situatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niroL Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 (editat) da' de ce zici "vibratiile parbrizului"? la mine parbrizu stoc nu vibra, statea foarte tzeapan strans in cele 6 suruburi, problema era zgomotul curentului de aer care "se aduna" eronat in spatele parbrizului si produce ceeea ce se cheama pe advrider "noise buffering". Fenomenu' asta asociat cu o casca proasta sau cu una in genul Arai XD (cum poarta lumea buna in enduro-touring ) devine obositor la drum lung si singurul remediu cred ca ramane doua dopuri bune de urechi, sau um mp3 player cu casti intrauriculare. Nici eu nu mi-am taiat/gaurit inca prabrizu stoc da' am tras concluzia de pe advrider ca cel mai bun modding pentru eliminarea zgomotului este instalarea in parbriz a "jgheaburilor" alea de le spun aia "NACA duct", problema e ca le-am vazut de cumparat numa' in US. Se pot construi din fibra de carbon parca am vazut/ salvat pe undeva un .pdf cu exact dimensiunile tiparului, daca vrei il caut si il pun la mail. Eu pana una alta am luat parbrizul de touring de la ktm pentru LC8 care, cel putzin in cazul meu, remediaza in mare masura problema, adica zgomotul la viteze mari nu dispare de tot da' e suportabil fara dopuri in urechi. Un alt + al parbrizului de touring e faptul ca e facut din lexan, material care rezista mai bine la zgrieturi. Ma gandesc sa schimb casca care o port acu cu una mai buna, probabil Multitec'ul de la Shoei (sunt fan casti flip-up!) si daca zgomotul o sa mai scada nici nu o sa mai incerc sa modific parbizul stoc. Editat Martie 13, 2008 de niroL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Martie 13, 2008 Autor Share Postat Martie 13, 2008 am incercat si eu parbrizul alien de la ei numai ca este prea inalt si deformeaza imaginea. NACA duct as vrea sa incerc si eu pt ca oamenii ziceau ca rezolva problema dar m-am lovit tot de faptul ca nu se gasesec decat in USA. eu am un airoh S4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niroL Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 am incercat si eu parbrizul alien de la ei numai ca este prea inalt si deformeaza imaginea. da, deformeaza imaginea, treb'e sa te obisnuiesti cu el daca vrei sa ai liniste , mai greu e in offroad da' si acolo te mai ridici in scari, eu totusi reusesc sa vad peste el cand stau in sea la o distanta suficienta cat sa am sigurantza ca nu calc cu rotzile la intamplare, de asta m-am hotarat sa-l folosesc o perioada, cel putin pentru drumuri cu km multzi pe asfalt. am gasit schema la Naca Duct, dimensiunile sunt in inci, poate se uita cineva care stie sa prelucreze fibra de carbon, ar avea deja doi clientzi naca_duct.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Martie 14, 2008 Autor Share Postat Martie 14, 2008 am gasit schema la Naca Duct, dimensiunile sunt in inci, poate se uita cineva care stie sa prelucreze fibra de carbon, ar avea deja doi clientzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate