dhamzea Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 Cateva link-uri cu poze de la Rasnov, editia a IIIa (nu sunt facute de mine, le-am adunat de pe forum): link 1 link 2 link 3 link 4 link 5 link 6 link 7 Mesaj completat inca o legatura , material semnat de Doctorul animalelor : link 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kronstadt Bikers Postat Martie 9, 2011 Autor Share Postat Martie 9, 2011 (editat) Si anul asta va rugam sa fiti alturi de noi ajutand-ne cu cei 2% . Aici este atasat Formularul 230 cu datele Asociatiei Kronstadt Bikers. Site-ul clubului il gasiti la KRONSTADT BIKERS Trebuie doar completat cu datele persoanei in cauza , semnatura, respectiv data. Odata completat acest formular se depune la Finante sau puteti sa le depuneti la Kronstadt Ink in cursul saptamanii in intervalul orar 11:00-19:00 L-V. Mentiuni: 1. Completarea acestui formular in vederea beneficierii a mai mult de o singura organizatie non-profit contravine legislatiei in vigoare (ex. semnezi pt 2 ONG-uri diferite). 2. Acest 2% este oricum "luat" de catre stat din impozitul de anul trecut. In cazul in care nu se solicita directionarea acestui fond catre o anumita ONG, suma respectiva ajunge aleator in conturile unor "terte" ONG-uri. Alegerea va apartine. Va multumim celor care sunteti alaturi de noi ! Editat Martie 9, 2011 de Kronstadt Bikers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 Parada de deschidere de sezon cand va fi? Sau anul asta nu mai faceti parada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 Parada de deschidere de sezon cand va fi? Sau anul asta nu mai faceti parada? odata cu Micu Rossi care va fi undeva la inceputul lui mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amedock Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Dragi camarazi, Cu deosebita placere anuntam infiintarea “ Kronstadt Bikers “, un nou club al motociclistilor brasoveni. Clubul s-a nascut in urma unei idei si a unei pasiuni comune celor 7 membri fondatori : dhamzea ( Dan Hamzea ) , jeff ( Jozsef Szikszai ), mihai.grizzly ( Mihai Berariu ), skywalker ( Razvan Florica ) , Ricco ( Mihai Chivu ), FLR-BV ( Florin Enachescu ), djeeckx ( Catalin Mierlea ). Kronstadt Bikers isi propune, in principal, sa promoveze o conceptie comuna asupra motociclismului, sa apere interesele motociclistilor in general si a membrilor clubului in special, sa organizeze evenimente specifice motociclismului amator, sportiv si de agrement, sa intareasca legaturile dintre motociclisti, indiferent de apartenenta acestora la alte cluburi sau fratzii. Desigur, noi ne-am propus mult mai multe. Nu este insa locul si poate nici timpul potrivit, aflandu-ne la inceput de drum pentru a intra in amanunte. Speram totusi ca vom convinge prin actiunile noastre viitoare ca meritam, daca nu respectul, atunci macar atentia voastra. Pana atunci insa, cu draga inima ne vom prezenta in fata tuturor celor care cred ca motociclismul este de fapt apanajul caracterelor deosebite. Kronstadt Bikers Salut am o rugaminte la tine da-mi te rog adresa voastra de corespondenta ca vreau sa v-a trimit o invitatie multumesc Amedeo ICE AGE IASI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plaiesu Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 info@kronstadtbikers.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 (editat) si/sau kronstadtbikers@gmail.com.nospam.ro (fara |.nospam.ro|) Editat Aprilie 21, 2011 de m4v3rick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kronstadt Bikers Postat Mai 9, 2011 Autor Share Postat Mai 9, 2011 (editat) Si anul asta va rugam sa fiti alturi de noi ajutand-ne cu cei 2% .Aici este atasat Formularul 230 cu datele Asociatiei Kronstadt Bikers.Site-ul clubului il gasiti la KRONSTADT BIKERS Trebuie doar completat cu datele persoanei in cauza , semnatura, respectiv data.Odata completat acest formular se depune la Finante sau puteti sa le depuneti la Kronstadt Ink in cursul saptamanii in intervalul orar 11:00-19:00 L-V.Mentiuni:1. Completarea acestui formular in vederea beneficierii a mai mult de o singura organizatie non-profit contravine legislatiei in vigoare (ex. semnezi pt 2 ONG-uri diferite).2. Acest 2% este oricum "luat" de catre stat din impozitul de anul trecut. In cazul in care nu se solicita directionarea acestui fond catre o anumita ONG, suma respectiva ajunge aleator in conturile unor "terte" ONG-uri. Alegerea va apartine.Va multumim celor care sunteti alaturi de noi ! Termenul pentru completarea si depunerea formularului 230 se apropie cu pasi repezi. Cei care doresc sa ne sprijine prin directionarea a 2% din impozitul pe profit o pot face pana in data de 15 Mai. Editat Mai 9, 2011 de Kronstadt Bikers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 salut tipilor, de ce nu apareti in calendarul intalnirilor pe 2011? ma gandesc ca deja a auzit tot poporu' de voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOSAPIENS Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 Moto Sapiens Dr Tr Severin are placerea de a va invita sa participati la : mai multe detalii la /index.php?/topic/661045-intrunire-moto-sapiens-dr-tr-severin/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JEFF Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 salut tipilor, de ce nu apareti in calendarul intalnirilor pe 2011? ma gandesc ca deja a auzit tot poporu' de voi... DA. Tocmai de aceea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Adevaru' e ca la ultima editie, am reusit sa ma imbat cu Paca atat de tare, incat nu am mai fost capabili sa montam cortu'. Ulterior m-am trezit intr-o parcare in Bv si era noapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Anu' asta n-o sa te mai primeasca ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 Cum!?... nu mai primesc betivi!??! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 Cum!?... nu mai primesc betivi!??! Anul asta o facem de penticostali. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcarsto Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 Rossi nu mai vine si pe meleagurie noastre?? Daca il vede cineva sa ii spuna ca il asteptam....)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redstarbiker Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 mersi fain baiatului(scz nu stiu numele)de la "Kronstadt Bikers" care a fost azi la examen in rulmentul si la tinut de vorba pe politist sa putem lua examenu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3nd3r Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 mersi fain baiatului(scz nu stiu numele)de la "Kronstadt Bikers" care a fost azi la examen in rulmentul si la tinut de vorba pe politist sa putem lua examenu. Aaaa... e cam grav daca ai avut nevoie de ajutor sa iei poligonu :| grav rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kronstadt Bikers Postat August 12, 2011 Autor Share Postat August 12, 2011 Dragi tovarasi si pretini' avem rubrica de Offtopic pe conducta de Brasov, asa ca, pls, radem glumim da nu poluam incinta... ON: Daca incepe toamna este septembrie, daca este septembrie este Kronstadt Bikers MOTO PARTY IV. Mai sunt necesare si alte informatii? Cred si sper ca NU! Totusi... pentru "incepatori": -data: 9-11 septembrie 2011 -locatia: camping Cetate Rasnov (GPS: 45.58991, 25.47384) Si mai multe informatii, daca chiar mai este cazul, cred si sper ca NU!, eventual rezervari - tel: 0742963185 (Jeff) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redstarbiker Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 Aaaa... e cam grav daca ai avut nevoie de ajutor sa iei poligonu :| grav rau. hehe , pe mine personal ma ajutat doar sa nu mai am emotii , in rest no problem am scos unul dintre cele mai bune timpuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukianu Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 Dragi tovarasi si pretini' avem rubrica de Offtopic pe conducta de Brasov, asa ca, pls, radem glumim da nu poluam incinta... ON: Daca incepe toamna este septembrie, daca este septembrie este Kronstadt Bikers MOTO PARTY IV. Mai sunt necesare si alte informatii? Cred si sper ca NU! Totusi... pentru "incepatori": -data: 9-11 septembrie 2011 -locatia: camping Cetate Rasnov (GPS: 45.58991, 25.47384) Si mai multe informatii, daca chiar mai este cazul, cred si sper ca NU!, eventual rezervari - tel: 0742963185 (Jeff) pe fostele "glorii" ale motociclismului autohton dar fara cilindru momentan,le mai primiti...?ca sa stiu sa-mi iau liber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 http://www.facebook.com/video/video.php?v=187604474640434&oid=157644224281510&comments Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmasaiu Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 frumos lucrat mei m4v3rick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kronstadt Bikers Postat Septembrie 6, 2011 Autor Share Postat Septembrie 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=FGgYvwS8i-8 2&1/2 LEFT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 Nu am avut timp sa caut. Imi poate spune cineva cat va fi intrarea si daca pretul va fi pe moto sau de persoana? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate