Sari la conținut

alexcarsto

Membru
  • Număr conținut

    78
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    alexcarsto@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Brasov
  • Carnet moto din
    A,B 2009
  • Motocicleta
    YAMAHA FZR 600
  • Numar Moto
    BV 87 NNA
  • Club
    calaretii singuratici

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki freewind.

alexcarsto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare. Am ceva piese ptr FZR 600 3HE de vanzare: -capac motor(ala pe care sunt scrise treptele de viteza) -ornamentele care acopera tuburile de la prizele de aer -tub de priza de aer (nush care parte) -capac monopost -discuri frana fata 2 bucati -pompa frana spate cu tot cu rezervor si etrier -stop frana spate Daca e cineva interesat ma poate contacta la telefon 0729081282! Preturile nu le cunosc dar accept propunerea voastra (in limita bunului simt) Separat vand doua casti moto Nitro N330VX culoare rosie, viziera transparenta (cateva sgarieturi fine), masime XS 540 mm. Folosite 2 sezoane. Stare foarte buna! Pret 200 lei bucata negociabil!!
  2. YAMAHA FZR 600 3HE Vand Yamaha FZR 600 3HE inmatriculat. an fabricatie 1991 599 cmc 66 kW Toba carbon Leo Vince SBK. Ulei schimbat la inceputul lunii Iunie. Asigurarea pana in 01.11.2012 la Astra, ITP pana in 25.05.2013. Scarite sport, furtune frana fata sport, alarma, parbriz Puig negru si alte imbunatatiri. La acelasi pret ofer inca o motocicleta, acelasi model nefunctionala, pentru piese (cadru, motor, carburatoare, roti, galerie evacuare, bord, carene laterale, toba originala, melc kilometraj) Pret 900 de euro Alex Carstolovean 0729081282 sau alexcarsto@yahoo.com
  3. masoara bateria inainte sa incerci sa pornesti motoru....daca are sub 12V e clar care e problema.
  4. Nu stiu sa iti zic pretul exact ptr EXIDE, dar iti pot spune sigur ca e mai ieftina decat Varta. Iti pot da sfaturi ca exact in situatia ta am fost si eu la inceputul lunii mai, incarcam bateria....a doua zi era moarta (7-8 V)...initial am dat vina pe releu dar am zis ca intai incerc sa schimb bateria si daca nici asa nu merge voi schimba releul. Am vorbit la o rerezentanta moto din Brasov si un releu de incarcare ptr FZR 600 era 603 lei. BAFTA
  5. Si eu am avut aceiasi problema cu bateria.Am dat vina pe releul de incarcate. Din moment ce ai 14V cu motorul pornit/turat, parerea mea e ca releul nu are nici o problema. Si la mine era lafel. Pana la urma am luat o baterie noua EXIDE (cu Varta am tot avut probleme la masina, asa ca m-am lecuit de Varta). Si pana acum am avut Exide pe motor si nu am avut probleme. Prostia a fost la mine ca am luat bateria jos de pe motor anul trecut in noiembrie si am uitat-o in curte pana pe la sfarsitul lui ianuarie si asa a murit. In Brasov se gasesc baterii Exide, pe a mea am dat in jur de 160 de lei, dar sunt multumit. Bafta.
  6. alexcarsto

    BURSA LOCALA

    YAMAHA FZR 600 3HE Pret 1150 euro Vand Yamaha FZR 600 3HE inmatriculat. An fabricatie 1991 599 cmc 66 kW Toba carbon Leo Vince SBK. Ulei schimbat la inceputul lunii Iunie. Asigurarea pana in 01.11.2012 la Astra, ITP pana in 25.05.2013. Scarite sport, furtune frana fata sport, alarma, parbriz Puig negru si alte imbunatatiri. La acelasi pret ofer inca o motocicleta, acelasi model nefunctionala, pentru piese (cadru, motor, carburatoare, roti, galerie evacuare, bord, carene laterale, toba originala, melc kilometraj cu cablu) Mai multe poze de la ambele motoare pe alexcarsto@yahoo.com sau 0729081282 Pretul este negociabil in limita bunului simt!
  7. YAMAHA FZR 600 3HE 1150 euro Vand Yamaha FZR 600 3HE inmatriculat. an fabricatie 1991 599 cmc 66 kW Toba carbon Leo Vince SBK. Ulei schimbat la inceputul lunii Iunie. Asigurarea pana in 01.11.2012 la Astra, ITP pana in 25.05.2013. Scarite sport, furtune frana fata sport, alarma, parbriz Puig negru si alte imbunatatiri. La acelasi pret ofer inca o motocicleta, acelasi model nefunctionala, pentru piese (cadru, motor, carburatoare, roti, galerie evacuare, bord, carene laterale, toba originala, melc kilometraj cu cablu) Mai multe poze de la ambele motoare pe mail alexcarsto@yahoo.com Pretul este negociabil in limita bunului simt!
  8. la autorad in ghimbav pe drumul cristianului. si eu am sudat la ei.
  9. Rossi nu mai vine si pe meleagurie noastre?? Daca il vede cineva sa ii spuna ca il asteptam....))
  10. Un service unde sudeaza in aluminiu e la iesirea din Ghimbav spre Cristian. dupa de treci de biserica aia noua pe partea dreapta vei avea un panou alb cu scris rosu. Bafta Mesaj completat Legat de lustruit, la Freewind-ul vechiam avut niste zgarieturi urate pe parbriz. l-am dat unei cunostinte care lucreaza in Codlea la Rolem. Cand mi l-a adus arata k nou. ar fi o idee daca sti pe careva care lucreaza p-acolo. E posibil sa se poaata face si la Ina si la Queen. Firma specializata in Brasov nu stiu.
  11. cizmele au fost date......actualul proprietar sa le poarte sanatos si fara incidente!!
  12. cizmele au fost date......actualul proprietar sa le poarte sanatos si fara incidente!!
  13. cizmele au fost date......actualul proprietar sa le poarte sanatos si fara incidente!!
  14. cizmele au fost date......actualul proprietar sa le poarte sanatos si fara incidente!!
  15. marimea 12 este echivalenta cu 46. eu am 44 si imi sunt mari.
×
×
  • Creează nouă...