calin_nebun Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 ..pt posesorii de BMW , dornici de duca pe minunatele trasee ce le ofera muntii Alpi se va organiza in premiera evenimentul mentionat in titilul topicului..detalii pe site ul din poza ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 salutare! Am scris despre acest eveniment inca din octombrie (2007) in cel putin alte 3 topicuri: - "Posesorii de BMW"/ rubrica: "Motociclete de strada" - "Motociclisti de cursa lunga"/ rubrica: "Intalniri, evenimente, excursii" - s-a discutat mult in ultimele pagini ale topicului "Tur european in 11zile"/ rubrica: "Imagini din calatoriile pe 2 roti" Suntem deja vreo 10 inscrisi (platit). Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 @Vlad aka khk : ziceti-mi si mie daca e musai sa caut pensiunea unde v-ati cazat voi (cei 10). Ori nu are importanta? Acuma fac rezervarea si vreau sa stiu daca se poate aranja ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Cel mai sigur raspuns il poate da Luigi (L.U.V.) El s-a ocupat mai mult de cazari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 In principiu nu cred ca are mare importanta unde gasesc loc de cazare.Ce-ar fi bine , ar fi ca sa ne vedem (zilnic) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Normal... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Ok zen! So be it! Ma indrept spre reservations page! Deja ma pregatesc pentru excursie! Nene, o sa fie o chestie. 1000 kile singur pe drum dus si 1000 intors . Pe mobra! In alta ordine de idei, ar fi bine sa-mi dati si mie un numar de tel unde sa va gasesc (eventual mai multe). Si adaugati-ma la lista cu cei ce merg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 (editat) Salut Florin! Eu recomand pensiunea Christophorus, am stat de 2 ori acolo si am fost foarte multumit. In caz ca deja ai facut rezervarea, poti specifica ulterior pe e-mail. Luigi nu stiu daca a confirmat inca pt restul grupului pensiunea, si eu astept de la el un raspuns in sensul asta. Ma bucur ca incerci sa ajungi joi pana la urma. Noi sper sa ne adunam sa putem pleca joi pe 22 dimineata din Viena. Avem doar cca 400km dar vreau sa-i facem pe niste trasee dragute prin Alpi. Legat de ce m-ai intrebat pe e-mail, in iarna cand am fost la Kaprun am stat de vorba cu Martin Kaufmann (patronul reprezentantei BMW de acolo, organizator) si mi-a spus ca vin si cei care ofera accesorii specifice BMW cum ar fi Wunderlich, Touratech, WĂźdo... de reduceri nu stiu dar normal ar fi sa fie. Vlad p.s. o sa-ti dau si nr de tel pe e-mail, macar pe mine nu tb sa ma suni pe roaming. Editat Aprilie 1, 2008 de khk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Pai eu am sa ajung cam joi seara,prafuit si probabil incordat la maxim. Am sa incerc sa plec pe la 5 dimineata ca sa pot fi acolo dupa-amiaza. Sa vedem cum iese, oricum am rezervat pensiune si pentru joi seara.Faxez maine CC form la baieti. Cica trebuie platit pana pe 11. aprilie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Salut Lista cu participanti o gasesti aici: /index.php?...7401&st=100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Perfect.Pai poate spuneti si la mine care e pensiunea,poate s-o mai gasi un loc acolo. Oricum,daca nu incepe WW3,ne vedem la Kaprun! --- Mesaj completat în 02 Apr 2008 15:35 -------------Perfect,deci faxat CC form la oameni.Astept confirmarea acum. Intre timp trebuie sa dau o tura pe la dump sau la louis pentru ceva travel stuffs. Studiat traseul si de-abia astept luna mai : Rotterdam - Koln - Frankfurt - Munchen - Kaprun cu maxim 6 opriri. Sper sa ajung in 10 ore. Pana una alta sa-mi fac si eu un tricou cu Sigisoara-Brasov-Rotterdam-Romania Negru, musai ! D-abia astept s-o tai. Vad ca multi vin/toti dinspre Viena si din pacate nu cred ca o sa fie cineva in zona Kitzbuehl sa ne intalnim pe ultima portiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Dear BMW Motorbike friends! soon the first BMW Mountain Days will start and here are some last information for you: the documents for the VIP Package like hotel voucher, tags for the motor bikes, vouchers for the test and information about the event you will get on Thursday 22.5.2008 from 8.00 am at the check in tent on the beginning of Kaprun at the BMW shop. The check in desk is open until 6pm. BMW Autohaus Kaufmann Landesstr. 543 5710 Kaprun Further information about the program you will find on the BMW Mountain Days homepage. If you have any further question do not hesitate to contact me. Looking forward to see you in Kaprun! Elisabeth & your BMW Mountain Days team Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Dear BMW Motorbike friends! soon the first BMW Mountain Days will start and here are some last information for you: the documents for the VIP Package like hotel voucher, tags for the motor bikes, vouchers for the test and information about the event you will get on Thursday 22.5.2008 from 8.00 am at the check in tent on the beginning of Kaprun at the BMW shop. The check in desk is open until 6pm. BMW Autohaus Kaufmann Landesstr. 543 5710 Kaprun Further information about the program you will find on the BMW Mountain Days homepage. If you have any further question do not hesitate to contact me. Looking forward to see you in Kaprun! Elisabeth & your BMW Mountain Days team sal man daca totul este ok si nu ne dam si noi "pe jos" pana atunci undeva pe 22 mai ajungem la kaprun insa nu avem "bilete fermecate" caci am luat doar cazare ce taxe ar fi pe acolo de plata? sa vedem, sa ne plimbam pe munti merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 insa nu avem "bilete fermecate" caci am luat doar cazare NO COMMENT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 NO COMMENT! nu m.am prins? dezvolta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Biletele fermecate (adica ce este pe langa cazarea propriuzisa) te costa 30 eur/zi (scrie pe site): BMW-event-dayily visitors * entry fee * show programm * BMW-news-testride * guided tours * use of BMW-x-course price per day EURO 30,00 Daca nu ma insel poti si acum sa faci rezervari dar daca deja ai cazare (si mai ales daca nu stai 3 nopti) nu are rost. Oricum, pretul este super zice eu (250 eur/4 zile). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 eu am luat in kaprun cazare aici http://www.igluski.com/propertyInfo.cfm?pid=22535 cu 294 euro 2 pers cam. dubla cu mic dej si cina 22/23/24 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Pretz decent as zice. Oricum,dupa cate am inteles din mailul de la organizatori, vom primi vouchere pentru hotel/pensiune. Ceea ce se traduce prin faptul ca ele sunt valabile la mai multe hoteluri/pensiuni, depinde cum ti-e norocul. Ma gandeam si eu sa fac acelasi lucru insa pana la urma asigurarea de anulare a rezervarii de la baieti m-a convins. La urma urmei, daca nu imi place unde ma pun, plec de acolo, anuland rezervarea. Toata chestia este sa ajung pana la ora 14 in Kaprun. Fac pariu ca o sa fie festival cu aglomeratie & shit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 (editat) Salut! Mai avem doar o saptamana pana plecam la Kaprun si m-am gandit sa pun niste poze din zona Kaprun/Zell am See si de pe HochAlpenStrasse-Grossglockner unde vom ajunge impreuna. Ca sa va fac sa "pofta" de pe acum... In parcarea din spatele meu si in clubul de langa (BaumBar) se vor tine majoritatea evenimentelor: Poze pe aerodromul de langa Kaprun si lacul ZellerSee vazut de sus: Kaprun, Zell am See, muzeul de automobile vechi pe care il vom vizita... proprietarul muzeului si al hotelului in care se afla la subsol este co-organizator... Pe Kitzsteinhorn, varful de 3208m de langa Kaprun... Inghetai instantaneu... Grossglockner iunie 2007... vreme nu tocmai placuta, frig, umezeala... dar marmotele tot simpatice... Grossglockner in octombrie 2007... soare, cald, senin... In final, Heiligenblut, un orasel superb, pe partea cealalta a HochAlpenStrasse, in landul Kärnten... Editat Mai 14, 2008 de khk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate