Constantin Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 Am plecat conf. programului pe 2. mai din Bucuresti. Seara la Arad, 600 km, OK. A 2 a zi Viena, Ybbs, 6oo Km, OK. A 3 a zi Ybbs - Koln, 800 Km, ploaie tot drumul. Acum trasee locale cu un grup de nemti, 10 motoare. Deauvill-ul meu este cel mai mic. Am facut poze. Miine plec spre Danemarca. Constantin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 Drum bun si Succes in calatoria ta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popescud Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 Drum Bun! Te voi urma pe ruta respectiva dar tocmai in iulie. Asteptam pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LAURIAN Postat Mai 14, 2005 Share Postat Mai 14, 2005 Am plecat conf. programului pe 2. mai din Bucuresti. Seara la Arad, 600 km, OK.A 2 a zi Viena, Ybbs, 6oo Km, OK. A 3 a zi Ybbs - Koln, 800 Km, ploaie tot drumul. Acum trasee locale cu un grup de nemti, 10 motoare. Deauvill-ul meu este cel mai mic. Am facut poze. Miine plec spre Danemarca. Constantin Treci cumva si prin VENEZIA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Mai 15, 2005 Autor Share Postat Mai 15, 2005 Iata si citeva poze. In Stefan Platz Viena. Constantin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Mai 15, 2005 Autor Share Postat Mai 15, 2005 Vintul sau mai bine zis depresiunea creata in spate a desfacut ariciul si fermuarele o parte din bagaj recuperind-o apoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Mai 15, 2005 Autor Share Postat Mai 15, 2005 Prima intilnire cu grupul de motociclisti nemti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Mai 15, 2005 Autor Share Postat Mai 15, 2005 Cu seful grupului, Kalle. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Mai 15, 2005 Autor Share Postat Mai 15, 2005 Manfred era plictisit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 15, 2005 Share Postat Mai 15, 2005 Jos palaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Mai 15, 2005 Autor Share Postat Mai 15, 2005 Acesta este grupul. Este neomogen, ruleaza cca 200 km pe zi, viziteaza obiective turistice. Cazarea convenabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Mai 15, 2005 Autor Share Postat Mai 15, 2005 La parcare pentru fumat ( unii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Mai 15, 2005 Autor Share Postat Mai 15, 2005 Iata locul cu Mori de Vint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Mai 15, 2005 Autor Share Postat Mai 15, 2005 Am aratat cum isi manifesta la noi motociclistii camaraderia si au fost de acord cu hora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Mai 15, 2005 Autor Share Postat Mai 15, 2005 Inca o Hora si plec spre Danemarca. Constantin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 15, 2005 Share Postat Mai 15, 2005 Super de voi ca ati putut merge..ma bucur pentru voi si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Superb, anul viitor te insotzesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falco Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Abia acum vad topicul asta Frumoasa ideea unei astfel de calatorii Mi-as dori sa fac candva un astfel de drum prin Europa Momentan pregatesc unul prin Canada si USA, nu prea lung, n-am decat vreo 4 zile la dispozitie si am de parcurs cam 2500-3000 km Constantin, drum bun in continuare si distractie placuta Iti doresc sa ai o vreme cat mai buna Tine-ne la curent cu desfasurarea "expeditiei". P.S.: Frumoase poze si frumos motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate