Sari la conținut

nesimtzitzii


Ra964
 Share

Postări Recomandate

nu stiu daca am pus bine aici acest topic da ma rog....eram cu bicicleta, coboram o panta pe sensu` meu si ma apropiam de o strada marginasa cand in fata mea vad al 2m in fatza unu` cu un txi (eu aveam cam 30km/h) si faza practica: frana, mai ca i-am bagat la ala bicicleta sub rotzi, dupa care m-am redresat cu greu l-am lasat pe bolovan inainte si am continuat sa cobor dupa care fara sa semnalizeze sau altceva il vad cum imi taie fatza sa intrea in alta intersectzie.......daca nu mergeau franele ca lumea ajungeam pe capota aluia :huh: :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cate deastea am patit eu cu bicicleta....

Daca nici motociclistii nu sunt respectati in trafic cum ar trebui iti dai seama ce se intampla cand esti doar pe o bicicleta care nu-l poate afecta cu nimic pe conservar

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Simbata dupa ce m-am dat jos de pe mobra, am luat bicicleta spre casa.

Mergeam cu ceva viteza, plecasem cu masinile de la stop si inca nu apucasera sa ma depaseasca. In dreapta, un taximetrist cu avariile puse. Ma uit in spate, masinile erau departe, asa ca ma hotarasc sa-l depasesc. Brusc, pleaca de pe loc cu avariile puse. Frinez puternic, dar numai faptul ca a plecat de pe loc m-a facut sa evit, ca nu ma opream pina la el.

Apoi imi multumeste, indepartindu-se cu avariile puse.

In aceeasi zi, am scos un pic mobra pentru o tura, ca am lasat-o fara benzina si mi-era sa nu tuseasca. Am zis sa nu ies pe strada mare, ca nu aveam numerele puse. Si venind puternic, pun o frina corespunzatoare, si ma trezesc nas in nas cu politistul. Noroc ca s-a facut ca nu ma vede.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
Vizitator stress_L&P

@ipman:

ala cu taxiul daca avea avariile puse e posibil sa fi avut 0-0... pentru ce care nu stiu e vorba de un fel de s.o.s. de-al lor cand au probleme si felul lor de a avertiza lumea ca se misca repede e sa mearga cu avariile puse! ti-a multimit sau ti-a "multumit" ca nu am inteles eu bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...