adrian... Postat Mai 8, 2005 Share Postat Mai 8, 2005 Caut simering capat ambielaj dreapta (spre alternator). Stie cineva unde as putea gasi? Dimensiunile sunt 30*52*8. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 Cred ca numai Zoli Okany de la Mures te poate ajuta sau Vultur Nicolae din Reghin.Ei comercializeaza pese de comuniste dar sint axati pe MZ in special.Poate au si de Jawa.Daca nu ai rezolvat inca problema poti sa ii suni,poate au si te intelegi cu ei. Trebuie sa iti reamintesc ca nu e bine sa folosesti simering normal(pt ulei,cumparat de la magazin auto import) pt ca astea se inmoaie in contact cu benzina din cartere.Trebuie musai siemeringuri pt. motoare in 2 timpi(is verzi la culoare,de regula),ca sa preintimpini o functionare defectuoasa a motorului. Ia numere de telefon: Zoli Okany 0744506624 Vultur Nicolae 0744607480 Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian... Postat Mai 14, 2005 Autor Share Postat Mai 14, 2005 Mi-a comandat cineva simering. Sper ca a stiut ca trebuie verzi Mersi pt numerele de telefoane. O sa mai am nevoie sigur si de alte piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_florea Postat Mai 15, 2005 Share Postat Mai 15, 2005 In manualul meu de reparatii zice ca are cota 30-52-10.Probabil ca si cu 8 merge dar e mai subtire Eu am gasit in Bucuresti vis-a-vis de Pizza Hut Mosilor(inters cu Eminescu).50.000 acum un an.Erau verzi si se vedea ca e lucru de calitate(facute la unguri). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Mai 16, 2005 Share Postat Mai 16, 2005 vis-a-vis de pizza hut? ce magazin e acolo? cumva un paneuro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_florea Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 Langa Paneuro e un magazin de suruburi,rulmenti etc.Acolo e .Cred ca mai e si acum(eu am fost acum un an). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_florea Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 Langa Paneuro e un magazin de suruburi,rulmenti etc.Acolo e .Cred ca mai e si acum(eu am fost acum un an). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 da, stiu magazinul, au rulmenti, suruburi si prese. de semeringuri nu stiam, dar o sa incerc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate