Sari la conținut

Ajutor Piagio.


Postări Recomandate

Salutare scooteristi . Am segmentat un scooter Piagio acum 2 zile nu reusesc sa al pornesc sub nici o forma, cum as mai putea sa al fac sa porneasca sau ce as mai putea sa fac ? scanteie are benzina are ulei are , am dat la automat cu o baterie de masina ca a ei sa descarcat si tot nu vrea sa porneasca , motorul parca ar vrea sa porneasca dar nu stiu care ar fi problema va rog ajutatima si pe mine nu mai stiu ce sa fac, am facut totul ca la carte ,datimi o idee cum sa fac sa al pornesc ampins ,sau altfel ca eu nu mai am nici o idee. Multumesc anticipat. :rusinica:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

iei o baterie de masina si legi scuterul la ea cu cabluri de pornire auto k sa poti da la automat serios, apoi pui un pik de benzina direct in carburator pe sus pe unde intra cuiul de la cablul de acceleratie si ar tb sa porneasca (asta dc nu cumva ai scos pistonul si cand l-ai motat inapoi l-ai pus cu fantele invers). Sper ca am zis bine...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deci...sti sigur ca are benzina in carburator? Da drumul putin la surubul de la plutitor si vezi daca curge ceva. Eu nu va inteleg, omorati un electromotor...nu mai zic nimic. Repet pentru a 10-a oara. DE-AIA E PEDALAAA!!!!!!!!! SA FOLOSESTI FORTA BRUTA CAND TREBUIE, NU SA F**TI UN ELECTROMOTOR IN DRACI. Asa revenind la subiect, si eu am schimbat pistonul si segmentii sambata...am dat de vreo 10 ori la pedala si ma speriasem. Am verificat la fel scanteia si benzina si erau. Apoi m-am prins ca nu era socul tras (debit de benzina marit). A inceput sa dea semne dar nu sa porneasca. Apoi mi-am adus aminte ca am strans cam mult suruburile de benzina si de aer...de-abia intra combustibil in el. Vezi sa nu fie asta :rusinica:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Incalzeste bujia... pune cu o siringa niste benzina in capul pistonului si incearca. Ar trebui sa o ia. Si nu mai da asa mult la electromotor ca s-ar putea sa ramai doar cu pedala. Cand nu porneste dupa o serie de 2-3 incercari de dat la automat, e bine sa-l iei la pedala pentru a menaja bateria, instalatia electrica, si lucrul cel mai important electromotorul. :rusinica:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am verificat si carburatorul si apsolut tot ,la pedala am dat pana sa rupt acum tre sa cumpar alta :rusinica: totusi cand am dat la pedala parca ar fi vrut sa porneasca , statea pornit pentru 3-5 secunde an relanti si se oprea, nu stiu ce sa mai zic, eu am mai avut o motoreta marca Hoinar daca stie cineva si credetima am pus pistonul cum trebuia . Ce as mai vrea sa stiu e cum se pune aprinderea la punct sau ceva de genu asta . La ultima motoreta am avut axul de la ambielaj rasucit si tot asemenea simtome avea ca si scooteru, dar nu stiu daca e posibil asa ceva .Va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

hai sa zic si eu ceva....ca asha am facut si eu si a mers.....dai jos filtru de aer si tzine mana acol...si dai la automat....si o sa vezi ca da sa o ia...asha am facut si eu, am pus kit nou....si nu pornea....si asha a zis mecanicul ca sunt piese noi si trebe sa rulezi ceva cu el...sper sa mearga...bafta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...