Levike Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 Anul acesta prima intalnire la Pecica (langa Arad), in data de 1-3 IULIE. Organizat de clubul WEST MOTOREADORS. Oraselul e mic, linistit, anturajul minunat, (am auzit ca e inclus in pretul biletului o ciorba si o ). Mai multe detalii vor aparea pe site-ul lor: www.westmotoreadors.go.ro care momentan pare sa nu functioneze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 Interesant... e aproape asa ca probabil o sa dau o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 misto.....faceti mai multa reclama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 Hai ca m-am bagat la RECLAMA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 Atentie insa...site-ul prescris mai sus nu merge (error: "siteul specificat nu exista pe serverul HOME.ro sau cel putin asa imi da mie ).....probabil ca voi fi prezent (daca revin pe meleagurile natale..momentan fiind plecat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levike Postat Mai 10, 2005 Autor Share Postat Mai 10, 2005 ...da, site-ul ala eu l-am vazut, dar Omul care trebuie sacait, mai jos: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levike Postat Mai 10, 2005 Autor Share Postat Mai 10, 2005 Multumiri d.-lui Dan D. (XRV`s Live Forever) pt. trecerea intrunirii in Lista intrunirilor 2005. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 Cool! La asta kiar ca tre' sa ajung, ca ii aproape de Tm... Sper numa' sa fiu pe aici in perioada aia.... N-au shi un afish, ceva, unde sa scrie ce se va intampla pe acolo? DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levike Postat Mai 10, 2005 Autor Share Postat Mai 10, 2005 Aha, pe site-u` ala fantoma apare tot, locatie, poze, program, formatii, invitati, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 Oka.. ma gandeam, da' din moment ce situ' nu mere, poate are careva copiat macar afishu'... sa vedem shi noi ce o sa se intample... DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levike Postat Mai 10, 2005 Autor Share Postat Mai 10, 2005 Acu` merge dati-i bataie www.westmotoreadors.go.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levike Postat Mai 10, 2005 Autor Share Postat Mai 10, 2005 Try this http://www.westmotoreador.go.ro/Festival%20Moto-Rock.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 O sa fie shi eu prezent ca e foarte aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 Pei e super..pista de cross,si pista de viteza si restaurant..se merita sa mergem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 Acum a mers site-ul.... Sper sa ne vedem cat mai multi pe acolo, chiar daca ptr o scurta durata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_mihai Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 felicitari! Faina ideea cu cursele de moto in cadrul festivalului ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 15, 2005 Share Postat Mai 15, 2005 NU stie nimeni cat o sa fie biletul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BAR Postat Mai 15, 2005 Share Postat Mai 15, 2005 e bine in sfirsit o intrunire linga Arad ,pe cind una si in Arad? o sa merg si eu ,cit despre bilet nu stiu cit e dar incerc sa aflu. la Timisoara a fost 4ooooo lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levike Postat Mai 16, 2005 Autor Share Postat Mai 16, 2005 Pretul e 150 de mii, in care se ofera oricarui motociclist sosit de oriunde, o ciorba si o bere si o... . Deci iese pe la 40 de3 mii intrarea, nu-i grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Mersi mult,nu e mult,ma asteptam la vreo 3-4 sute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smileyzulu Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 Try thishttp://www.westmotoreador.go.ro/Festival%20Moto-Rock.html Dupa Ploiesti, e al doilea MotorRock, de fapt al treilea( la Ploiesti au fost 2)....ne bucuram pentru initiativa, ne bucuram ca cineva gandeste ca noi, ne mahneste lipsa de creativitate si imaginatie.....poate o sa vindem franchiza.....sau poate nu.... .....stiu...organizatorii or sa spuna ca nu e MOTORROCK e doar moto-rock!....si,au dreptate...nu poate fi MOTORROCK! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levike Postat Mai 31, 2005 Autor Share Postat Mai 31, 2005 O fi ce-o fi, speram sa iasa cu multa distractie si lume buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobitocul Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 Fratilor organizatori o mica rugaminte am eu si toti prietenii mei,si anume:sa nu fie numai Timisoreana la halba ca este sub orice critica,sa fie si ceva Skol,de ex la Cluj Skolul a fost foarte bun si nici nu-ti exploda capul a doua zii,multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 Vino numa si vei bea ce iti doreste inima Ciorba e baza, nu mai beti atata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 Vino numa si vei bea ce iti doreste inima Ciorba e baza, nu mai beti atata Vi si tu pana la urma ? Eu duc o cursa contra timp pt. numere sper sa le am pana atunci daca nu vin cu cineva cu masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate