alexandru_leulet Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 Motociclistii din Buzau http://www.youtube.com/watch?v=Z_bunG2Jhlg...re=channel_page Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 (editat) http://www.youtube.com/watch?v=IXNwSC1km_c Senzatie Editat Decembrie 17, 2008 de Braccio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aNdu-KID Postat Ianuarie 2, 2009 Share Postat Ianuarie 2, 2009 Frumos asha !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Ianuarie 3, 2009 Share Postat Ianuarie 3, 2009 sal.pun si eu ceva poze ,dar pacat ca nu merg puse poze peste 1 MB. Asfalt uscat si sa va mearga motoarele . salutare tuturor. Sunt Catalin si.... my moto si in ca una: catalin si ...my moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Ianuarie 19, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2009 (editat) ceva poze cu noile achizitii sfarsitul lui 2008 inceputul lui 2009 ne vedem la colt Editat Ianuarie 19, 2009 de Radu46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 ceva poze cu noile achizitii sfarsitul lui 2008 inceputul lui 2009 ne vedem la colt Te declar SEFUL SCUTERISTILOR! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Tot asa or sa arate scuterele alea si peste 100 de ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 te inseli Robert l-am vazut eu pe Radu cum rupea scuterul in doua ,burnout,pacanele se dadea recing pa strada ,ce mai scotea tot din el,Radu nu este asa.( ce vrei sa spui) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aNdu-KID Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Frumos tare AEROXU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
huzzy Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 (editat) sal ! nu le-a incarcat decat pe astea... Editat Februarie 21, 2009 de huzzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 (editat) Radu, pozele trebuie sa aiba sub 1mb ca sa poti sa le pui pe forum. Editat Februarie 21, 2009 de guy.til Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aNdu-KID Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Noul Meu Specimen :X Faceti cunostinta cu prietena mea " HONDA CBR 125 R .... orange series " P.S : Am doar 2 defecte la ea .. - Carena stanga putin sparta - Oglinzile care va urma sa le montez :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Devilish Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Noul Meu Specimen :X Faceti cunostinta cu prietena mea " HONDA CBR 125 R .... orange series " P.S : Am doar 2 defecte la ea .. - Carena stanga putin sparta - Oglinzile care va urma sa le montez :X draguta sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aNdu-KID Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 draguta sa o stapanesti sanatos Merci mult ANKA ! :* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 tu il vei concura pe nea' ghiocel ai grija, la capitolul estetic conduce detasat, asa ca lustruieste-ti mobra si nu iti bate joc de ea, sunt convins ca daca ar fi cumparata din banii tai ai tine la ea ca la ochii din cap ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aNdu-KID Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 tu il vei concura pe nea' ghiocel ai grija, la capitolul estetic conduce detasat, asa ca lustruieste-ti mobra si nu iti bate joc de ea, sunt convins ca daca ar fi cumparata din banii tai ai tine la ea ca la ochii din cap ! Oricum tin la ea ca la ochii din cap , numai ca asa am luat-o de la maniacu ala ( !! Ma doare sufletu sa o vad cu carena aia sparta , dar sper sa o repar cat mai rpd ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
weirdo Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 care bem de Paste? cand? unde? de ce nu? facem un Siriu and far away? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 CINE? UNDE? CUM? DE CE? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Eu vin cu Blackwoo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 super tare! vreau si eu!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aNdu-KID Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Kteva poze facute astazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
notealbastre Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 ..si eu printre voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
huzzy Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 (editat) ma bag si eu !!! Editat Iulie 5, 2009 de huzzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRX-er Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 spune-mi si mie unde ai facut poza cu tine, ca vad ca e un garaj de inchiriat in spatele tau, si ma intereseaza si pe mine unu... multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 laser frate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate