demoto Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 un prieten mi-a spun ca a vazut un accident in care era implicat o moto...un speed albastru...cica destul de nasol....stie cineva ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 Macar zona in care s-a intamplat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 si mie mi-a zis azi cineva de accident la electroaparataj. tot speed albastru, un baiat si o fata parca. Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 Speed albastru, 2 casti imprastiate pe jos, ceva cu o coliziune cu o masina de la Lukoil. Altceva nu mai stiu, sper sa nu fi patit nimic!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 Sa speram ca nu o fost cu urmari grave Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate