butrosica Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Salut! zilele astea am fost ff suparat. o pana nenorocita la al meu piaggio skr. Problema este urmatoarea. janta este din 3 bucati si cauciucul trebuie neaparat insotit de camera fiindca altfel se pierde aerul. Eu imi doresc ff mult sa imi schimb janta cu una facuta mai cu cap. Dimensiunea este de 10". Stiti sau ati auzit ca se potrivesc jante ded alt tip sau de la un alt scuter? prinderea e tot in surub central problema cred ca este la dimensiunea oalei unde intra sabotii! astept pareri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 si eu am tot un skr de 125.nu cred ca mere sa skimbi roata...pt k e foarte greu de dat jos.tu ai reusit sa dai si spitele jos de la ea?nu numa oala in care este prins cauciucul.mai bn iti iei o alta camera si termini toata treaba...pune si tu o poza cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 eu am o poza .. cel putin din observatile mele si ale unu priete ca acest Gilera Typhoon are jante de aerox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate