pinnutz_789 Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 mi-am cumparat protectie de carbon care se lipeste pe busonul pe unde bag benzina, ei la R6 busonul ala e cu striatii cu niste adancituri, si initial s-a lipit a stat, iar a doua zi era sarit singur de acolo se mai tinea intr-un loc.. Bineinteles ca am curatat intai, am degresat, dar imi trebuie un lipici sau ceva care sa acopere acele adancituri sa le umple, cu ce as putea lipi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flor!n Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 mi-am cumparat protectie de carbon care se lipeste pe busonul pe unde bag benzina, ei la R6 busonul ala e cu striatii cu niste adancituri, si initial s-a lipit a stat, iar a doua zi era sarit singur de acolo se mai tinea intr-un loc.. Bineinteles ca am curatat intai, am degresat, dar imi trebuie un lipici sau ceva care sa acopere acele adancituri sa le umple, cu ce as putea lipi ? merge si cu scotch dublu adeviz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 merge si cu scotch dublu adeviz Banda dublu adeziva,e din burete foarte subtire,cu adeziv pe ambele parti . Gasesti pe la piese auto sau la amenajari interioare,are multe intrebuintari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 mi-am cumparat protectie de carbon care se lipeste pe busonul pe unde bag benzina, ei la R6 busonul ala e cu striatii cu niste adancituri, si initial s-a lipit a stat, iar a doua zi era sarit singur de acolo se mai tinea intr-un loc.. Bineinteles ca am curatat intai, am degresat, dar imi trebuie un lipici sau ceva care sa acopere acele adancituri sa le umple, cu ce as putea lipi ? Daca mai esti interesat... Heat Resistant Sealant / Adhesive iti pot aduce din State...luna viitoare...(aprilie)... Lasa-mi un mesaj pe mail... vreo 35eur incusiv transportul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 poxipol transparent sau nu e cam 2 euro si lipeste f bine ...........a si nu trebi sa te duci in afara sa-l iei ci la un magazin supermarket ceva recomand la orice lipeala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate