Sari la conținut

flor!n

Membru
  • Număr conținut

    281
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de flor!n

  1. Felicitari pentru traseu, te asteptam cu povestiri,
  2. In urma cu un an am avut o problema cu protectia de praf de la intrarea cheii in butuc (de mai mult timp era rupta in doua bucati, insa isi facea treaba in continuare fara sa ma gandesc ca intr-o zi voi bloca contactul). Dupa cateva luni inevitabilul s-a produs: una dintre bucati a intrat impinsa de cheie in butuc fara sa mai pot porni motocicleta din contact. Pana la urma varianta cea mai buna sa fost sa desfac tot contactul bucata cu bucata, apoi sa-l asamblez.
  3. Ieri am facut cumparaturi de la MyMoto si baietii au fost ca de obicei: consultativi, amabili, glumeti.
  4. flor!n

    Reparatii sei

    Foarte multumit de lucrare si gata in 3 zile.
  5. Pentru ca unii italieni au imaginatie bogata, au lipit cu silicon pinionul si surpriza improvizatia a tinut destul de mult. Este vorba de o Aprilia Pegaso.
  6. Salut, Eu am ceva asemanator cu http://www.top-highway.ro/securitate-and-antifurt/3187-locmamss02-mammoth-lant-masiv-cu-lacat-12x12x1m.html Din ce cunosc nu exista o intalnire a posesorilor de F650.
  7. De vanzare: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-bmw-f650-din-1999-461658.html
  8. Subscriu la ce a spus Ivan Pedala. Garnitura o gasesti la AB sau alti dealeri cu pretul de ~80 ron(cu atat am cumparat-o eu anul trecut de la AB); mult putin, nu prea ai alernative de durata. Mare grija cum o fixezi, este destul de sensibila si se rupe foarte repede, eu am reusit sa stric una.
  9. http://forum.moto-mania.ro/viewtopic.php?f=94&t=138
  10. Uita-te la motorul din semnatura. Are facuta o revizie generala in vara asta, cu multe consumabile schimbate.
  11. Salut, 1.Pompa de ulei situata langa pompa de apa.La o revizie mai amanuntita am vazut ca prezenta semne de uzura. 2.Placile de frictiune
  12. BMW F650 de vanzare: 46000 km din care 6000 km efectuati acum o luna. Consumabile schimbate recent: Cauciuc fata, camera fata, kit de lant, pompa de ulei, baterie noua, ulei(cadru si furca), filtre, simeringuri, reglat carburatoare, antigel, lichid frana, . Ambreiaj nou (garantie 2 ani la orice service BMW) Optionale: Side-case-uri aluminiu, top case Givi 48 K, manere incalzite, priza 12 V. Pret 2200 euro; pentru cine doreste negociere sa considere pretul 2500 euro. Stare estetica 7 / 10. Prezinta mici zgarieturi, nederanjante din punctul meu de vedere. O vand pentru ca imi doresc un tourer mai mare, sper sa fie tot BMW
  13. Ghinion cumplit pt motociclisti, dar asa se circula pe drumurile din Romania oameni buni.
  14. Gata excurisia. Am reconfigurat traseul din Franta, n-am mai mers prin Alpi. Cand o sa am timp voi pune cateva poze si cateva impresii din aceasta calatorie.
  15. Felicitari pentru reusita. Am vazut motorul si in realitate, ararata foarte bine si este lucrat destul atent la fiecare detaliu.
  16. Eu am rezolvat problema la Clavi 0721312219, a refacut filetul. Omul a remediat multe probleme de acest gen.
  17. Viteza de croaziera va fi undeva pe la 100-120 km/h pe autostrada si in rest la limita legala(dupa 130 se simt vibratiile mai puternic). Referitor la moto, am schimbat filtre,ulei,lichid racire, lichid frana, curatat carb, schimbat kit de lant, manere incalzite, cauciuc fata(pe spate nu e nevoie), achizitonat side-case-uri, kit-uri (pana,ambreiaj,acceleratie, trusa de scule, priza 12v), verificat, uns rulmenti, schimbat camere, schimbat fise, bujii, descoperit problema si schimbat pompa de ulei, schimbat simeringuri furca, ulei furca. Mai am de refacut seaua (o sa pun un berete mai gros si alta forma pentru mai mult confort) si eventual aparatori de vand. Am facut o revizie generala, poate ca am investit prea mult insa nu merita sa imi asum riscuri. Poate peste un an, doi o sa ma gandesc si la varianta de >= 2 cilindri. Sper sa am noroc de vreme buna.
  18. @Raduuuuuuuuuu Italia o voi traversa mai mult pe autostrada, pentru a nu pierde mult timp prin ambuteiaje. @binox Voi face rezervare cu cel putin doua zile inainte la campingurile din sudul Frantei.
  19. Harta este facuta in linii mari, pentru a contura punctele cheie. 1.Complexul Plitvice din Croația 2.Pestera Postojna din Solvenia. 3.Venetia 4.Croasta de Azur 5.Sudul Frantei 6.Doresc sa revad Zurich-ul 7.Budapesta Doresc sa fie un traseu cat mai lejer, nu vreau sa traversez Alpii, dar cine stie, poate imi voi modifica ruta in timpul calatoriei.
  20. Am mai vazut Parisul, cu toate obiectivele turistice, nu prea ma atrage.
  21. Salut, Pentru primele trei zile, doresc sa va insotesc pe traseul ales.Este ok? 1 - Sambata 18.06.2011 - Bucuresti - Severin - 349 km ( Autostrada- 94 km ) Timp aprox 5 h 2 - Duminica 19.06.2011 - Severin - Zagreb - 670 km ( A -354 km ) 7 h 3 - Luni 20.06.2011 - Zagreb - Mestre (Venetia) - 366 km ( A- 354 km ) 4h (vizita Venetia) Imi puteti da mai multe detalii pentru cazarea si planurile in aceste trei zile ?
  22. @Mario MT Varianta cu autostrada se merita,merg pe aceasta optiune. Plecarea stabilita de mine va fi tot pe 18 iunie ) 1 - Sambata 18.06.2011 - Bucuresti - Severin - 349 km ( Autostrada- 94 km ) Timp aprox 5 h 2 - Duminica 19.06.2011 - Severin - Zagreb - 670 km ( A -354 km ) 7 h 3 - Luni 20.06.2011 - Zagreb - Mestre (Venetia) - 366 km ( A- 354 km ) 4h (vizita Venetia) pana aici ma pot alatura grupului, apoi via Franta. Merci Mario MT. Mesaj completat @Doru BMW Merci.
  23. M-am gandit si la varianta cu Rusia, insa poate pentru anul viitor. Daca doresti sa mergi prin Europa, ne putem intalni la o bere si discutam mai multe detalii. tip #1: Bucuresti - Beograd e mult mai fain prin Turnu Severin si apoi pe malul sarbesc al Dunarii prin Golubac. Asa am stabilit traseul mai in detaliu, insa pe harta atasata putin mai sus am trecut gresit.Iesirea din Romania o vom face pe la Orsova. tip #2: Merci mult pentru info! tip #3 Aici voi merge pe recomandarea ta, super info!
×
×
  • Creează nouă...