bu2 Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 ms pt informatii .mi se pare cam scump la 1 400 000. mie mi a bagat un snur dala la vulcanizare cu 60 000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Aprilie 5, 2008 Autor Share Postat Aprilie 5, 2008 da dar ce te faci cand nu ai vulcanizare in urmatorii 100km? sau cand e tarziu si nu e niciuna deschisa? kitul contine si 3 capsule de aer comprimat sa umfli roata la loc deci zic io ca merita banutzu. o sa-mi iau cat de curannd (inainte sa plec in Thassos) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 mi am comandat eu de pe louis 15 E setul -3 butelii de aer -un adaptor pt ele sa poti umfla caucicul -2 ustensile dalea de bagat snururi -snururi o gramada -lipici special -o gentuta pt toate. am vrut sa mi iau spray dala ,da am vazut in poze cum curgea ca la pompa costa 5 euro parca. asa dau un ban da mi mag direct snururi dalea. si daca esti chiar ginionist sa termini toate alea...poti sa ti cumper si separatsnur,lipicil,buteli. ) --- Mesaj completat în 05 Apr 2008 18:57 -------------si ca bani,fata de ce ai vazut la scorpio az.........nici la juma de pret. io zic ca merita sa astepti 2 saptamani pana vine comanda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 (editat) Kitul de reparat roti din Louis se gaseste si la Paulas la intrarea in Ploiesti pe DN1. Costa 50 roni si l-am probat. Chiar functioneaza la tubeles si usor de utilizat . Contine 12 snururi impregnate si 3 butelii cu CO2. Parca am vazut si sireturi separat la 10 roni setul de 10-12 buc. Editat Aprilie 5, 2008 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Aprilie 5, 2008 Autor Share Postat Aprilie 5, 2008 ooo multumim de info d-le Harea foarte tare. Ma duc sa-mi iau de la Paula atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 si mie nu mi multumeste nimeni ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Aprilie 8, 2008 Autor Share Postat Aprilie 8, 2008 ok ok iti multumesc si tie, da tre sa recunosti ca mai bine dai o fuga pana la ploiesti decat sa astepti 2 saptamani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 ok recunosc,dar daca dai fuga si aflii ca tocmai s a vandut?! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Aprilie 23, 2008 Autor Share Postat Aprilie 23, 2008 Am sunat la Paula, aveau pe stoc, am fost si mi-am luat si eu. Intr-adevar super tare kitul, drept pentru care il recomand si eu. PS: Daiana, cand mai continui povestea? O sa uiti tot!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate