ioneld Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 SALUT am de vanzare pt. cei interesati ; 1 bucata MZ ES175 pt piese - 350 RON , un set motor es 175 format din; cilindru alezat ,piston nou ,segmenti noi ,bolt nou si chiuloasa -120RON. MAI am si opereche aripi pt . SIMSON sport ,fata spate -60RON TEL 0740376555 IONEL piesele se gasesc an CHITILA linga BUCURESTI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 Aripile de Simson le-am adjudecat eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 Daca se lasa cu bucatzire, venim si RaduI cu mine la fagocitare. Are cumva papire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Martie 25, 2008 Autor Share Postat Martie 25, 2008 Daca se lasa cu bucatzire, venim si RaduI cu mine la fagocitare. Are cumva papire? KAINE papire , iar de bucatzire de ce nu al bucatzesti cu RADU pe din doua s-au fiecare ce are nevoie --- Mesaj completat în 01 Apr 2008 20:39 -------------S-A VANDUT!!! TOT CE ESTE SCRIS IN ACEST TOPIC.DACA STIE CINEVA CUM SE INCHIDE TOPICUL IL ROG SA O FACA, DEOARECE EU NU STIU. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate