O-bli-O Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 fost, plimbat, ne-am adunat vreo 14 motoare, daca am numarat eu bine.multumim cu plecaciuni titanului ptr prezenta , si celor care au sunat direct >< mie mi-a placut maaaaaxim asa: baletul pe curbe pana in oltenita, unde de la primul pan' la ultimul motor semnalizau gropi cand pe stanga, cand pe dreapta.... lacu' lebedelor era minciuna pe langa noi =)) viteza de croaziera (nu stiu pe cati i-o fi scos din sarite...) si iar maxim mi s-a parut ca in giurgiu nu e de mancare.... ah! pt cei interesati.. o sa pun si poze.... dureaza intre una si trei zile la mine Aoleuuuu, atat dureaza developatul? Macar sunt color? Deci,bere fara alcool??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 aaaa... trebe sa studiem, ca la el nu trec toate de cenzura pun bre... dar io cu tehnologia sunt in epoca hc-ului, deci, dureaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 aaaa... trebe sa studiem, ca la el nu trec toate de cenzura pun bre... dar io cu tehnologia sunt in epoca hc-ului, deci, dureaza. Acord asistenta..... Si costa doar 2 beri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 puahahaaaa Nu! nu cumva ai tu de dat 2 beri... CU plumb? Intreb si eu ptr ca nu-s sigura de nick, de ploaie sunt sigura: e apa, pica din cer = ploaie. Am zis! Mesaj completat Iata si cateva poze de la mine : http://picasaweb.google.com/dangabriel666/...676053703975442 Ride Safe !!! fuuugi d-aci, numai atatea???? acum am vazut! zi bre, ca-ti luam o pereche de baterii..... un card mai incapator.... ceva! a, da. O sa pun si eu poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 puahahaaaa Nu! nu cumva ai tu de dat 2 beri... CU plumb? Intreb si eu ptr ca nu-s sigura de nick, de ploaie sunt sigura: e apa, pica din cer = ploaie. Am zis! Cu plumb sa fie atunci. Oferta mea ramane valabila.Asta ca sa fie pace. Daca agricultura ar fi stat in ploaia de astazi atunci am fi mancat numai uscaturi.Totusi trebuie sa iti dau dreptate.Au fost cateva picaturi.Doar cat sa murdareasca motoretele.A picurat nu a plouat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 buai reptile de titan,ati sarit repede pe fata,ca vreti poze,bere,etc,dar o scarita nu-i oferiti?!!eu tot drumul am stat ingrijorat,daca nu mai avea unde pune piciorul,cine o ajuta?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 (editat) ba, ce v-ati inmultit de cand sunt eu in medical ride safe.... ps: in@, ai mers fara scarita? Editat Aprilie 5, 2010 de burebistaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 buai reptile de titan,ati sarit repede pe fata,ca vreti poze,bere,etc,dar o scarita nu-i oferiti?!!eu tot drumul am stat ingrijorat,daca nu mai avea unde pune piciorul,cine o ajuta?! Cocos ne strici combinatia.......si nu mai vorbi ca asa cu japca te bagi si tu acum in seama ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 buai reptile de titan,ati sarit repede pe fata,ca vreti poze,bere,etc,dar o scarita nu-i oferiti?!!eu tot drumul am stat ingrijorat,daca nu mai avea unde pune piciorul,cine o ajuta?! Eu am o scarita dar este cu 3 trepte,nu cred ca-i foloseste. Berea trebuie sa o dau eu asa ca vrem doar poze Am inteles ca si-a comandat deja scarita.Daca nu ajunge la timp(scarita), are tot sprijinul dijn partea noastra,nu baieti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 PLOĂIE, ploi, s.f. 1. Precipitație atmosferică sub formă de picături de apă provenite din condensarea vaporilor din atmosferă. vezi aci: http://dexonline.ro/definitie/ploaie cuvinte cheie: picaturi! mmm...bere!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 lolll,eu chiar ma gandeam la o scarita,de porc,stiu eu unde se mananca bine la brasov. o sa te duc acolo cand vom merge la predeal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 PLOĂIE, ploi, s.f. 1. Precipitație atmosferică sub formă de picături de apă provenite din condensarea vaporilor din atmosferă. vezi aci: http://dexonline.ro/definitie/ploaie cuvinte cheie: picaturi! mmm...bere!!! Uffff,etimologia cuvantului..... Bine,bere!!!! Da pozele???? Mesaj completat Yupyyyyyyy,mergem la Predeal!!!!! Iti dai seama ca scarita o dai tu,da? Aia de porc.Stiu eu de ce..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 buei cocosi!!! scarita era, numa umpic dezlanata... daca pica, ma gandesc io ca o culegea cineva ca pe cola lu' adi (apropos, domnu' nu-i frumos sa aruncati pe carosabil, stiti, daaa?) marlitza, piciorul il bagam eu undeva.... multumesc de grija... vb pe mess.. Mesaj completat aaaa... mergem duminica viitoare la predeal???? iiii-haaaaaaaaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 Gata cocosi...dispersarea de pe Vitan ca facem 100 pagini de Off-Topic lejer ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eu-zero Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 oricum eu multumesc pentru rabdare, imi cer scuze pentru nervi si sper ca ma mai luati p.s. : astept si eu toate pozele Ruxandra (alias singurul incepator) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 Gata cocosi...dispersarea de pe Vitan ca facem 100 pagini de Off-Topic lejer ! ioteeaaa... da el repede imprastierea, cand sa-mi iasa si mie d-o friptura!!! @eu-zero: tu erai ma??? ) vezi ca si io is inceptator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eu-zero Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 in@ : ok....singurul vizibil incepator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 Bueeeiiiii.....ce de logoree aveti! Se vede treaba ca nu sunteti obositi, hai sa mai dam o tura .....la BEREEEEE!!! @Nyt ....si ce bre daca iese off-topik, e doar caterinca si discuti,lasa COCOSEII sa se dezlantuie si sa dea cu scaritze si alte cele. Frumoase amintiri raman dupa o zi "di vis" !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 @Nyt ....si ce bre daca iese off-topik, e doar caterinca si discuti,lasa COCOSEII sa se dezlantuie si sa dea cu scaritze si alte cele. Bine nepoate da' o sa iti para rau ! Baieti...DANS....! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 Bueeeiiiii.....ce de logoree aveti!Se vede treaba ca nu sunteti obositi, hai sa mai dam o tura .....la BEREEEEE!!! @Nyt ....si ce bre daca iese off-topik, e doar caterinca si discuti,lasa COCOSEII sa se dezlantuie si sa dea cu scaritze si alte cele. Frumoase amintiri raman dupa o zi "di vis" !!! Normal ca avem logoree. Noi deja am dat o tura pe la bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 bre da va-ti distrat fara mine ma oftic nyt am auzit ca ai fost maestru de ceremonii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 ne-am distrat bre, dar las' ca mai facem si duminica viitoare uite si de la mine poze... http://picasaweb.google.com/11435436722355...947623892167234 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 (editat) Ete domne ca ajunse tehnologia si la in@ intr-un final ! @pantera : Pe data aviatoare (maestru de ceremonii ? ) @burebistaaa :Vezi ca ai postat la accidente postul destinat pt sectiunea asta ! Editat Aprilie 6, 2010 de Nyt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 ce-i pantera, tocmai tu ai lipsit? cum s-a-ntamplat? relateaza tot. dap, citeam 2 topicuri si am gresit cand am postat....am vazut si eu mai devreme...eram tare derutat....direct la unu cu rip m-am bagat si eu....ce dus sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M3ntosan Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 MAMA!am zis ca am gresit topicul!am lipsit si eu un weekend si a dat strechea in topicu asta!ce de actiune maiculita!14 insi?14 blocuri detine tot vitanu neica!de unde ati aparut?...lasand gluma la o parte,ma bucur ca a iesit fain iesirea si imi pare rau ca nu am putut veni si eu dar eram in indepartata Moldova,la cuca macaii,in Botosani.Poate in weekendul asta facem predealul ala sa pot veni si eu. PS. va rog lasati-l si pe Burebista sa vina la predeal cu masina.Sau mai bine nu,poate da peste vre-un urs Hristos a inviat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate