Jump to content

Mephisto

Membru
 • Posts

  395
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  mult timp .....
 • Motocicleta
  KTM 640 LC4
 • Numar Moto
  B 319 KTM

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Kawasaki ZZR 600, Yamaha FZ600S, KTM 620, KTM 640 LC4....etc
 • Interests
  portocala mecanica

Recent Profile Visitors

656 profile views

Mephisto's Achievements

 1. Salut, La iau eu, ai PM. Multumesc
 2. Salutare, Eu mai am inca si merge....;) Asta este 2005 si a fost pastrat si reconditionat bine, poate am avut eu noroc. Ramane de vazut cat o sa reziste la stress cu cauciucurile enduro. Ne vorbim aici sau 0746.902.200. Spor !
 3. Salutare, Inceara si modelul asta https://endurotyres.com/product/michelin-tracker-combo-deal/. Eu am un 640 si le-am prins la reducere....;) Ride on !!
 4. Va salut ! Cum spune titlul, se vinde KTM LC4 din 1996 ( nr km ....nespecificat). Motocicleta este inscrisa pe numele meu cu toate actele valabile pentru inmatriculare ( fara ITP - este expirat, asigurare valabila pana in iunie 2021, certificat fiscal la vanzare ). Modelul este inregistrat cu 20KW atat in carte cat si in talon, pentru cine cunoaste si doreste. Este o motoreta veche si fara prea multa bataie de cap, chiar nu are pornire la buton, un minus pentru incepatori sau un plus pentru pasionati. Functioneaza in parametrii normali, aspesct tehnic si estectic pentru varsta ei. Nu-i fac reclama si nu o fac de ras, va ofer mai multe detalii daca sunteti interesati.... Pretul : 1.200 euro ( negociabil la fata locului ) Locatie : Bucuresti . sector 3 Modalitate de cotact : 0746.902.200 sau mesaj aici. Multumesc,
 5. Salutare, Pentru clasa moto-promo am optat si eu in acest an, ramane sa vedem ce si cum vineri 28.06, cu cursele enduro sunt oarecum familiarizat. Este un avantaj major faptul ca nu ai nevoie de trip master, pentru navigatie fiid suficient GPS-ul. Am inteles ca traseul este pretabil cu orice tip de motocicleta pregatita relativ pentru off road si cu minima experienta din partea pilotului. Revenim cu detalii dupa ziua de sambata Ride safe !
 6. Alex, Posibil sa par subiectiv pentru ca sunt posesor de KTM, eu acum cochetez cu ideea unei motociclete touring ....poate o vinde Patrick ) La ceea ce ai acum si pentru plimbarile in "decor" ( a se intelege off road ), as recomanda sa te uiti putin la specificatiile unui ....ktm_450_rally. Doar o parere.... Vine iara si avem timp sa dezbatem
 7. @Marius, nu mai invata lumea la prostii, strange banii, cumpara si tu o motoreta ca "oamenii normali".... glumesc ) Vine frigul, iarna si statul pe bara (pentru unii), eu o trec iar pe roti de enduro ca sa ma bucur de avantajul dual... Plimbari frumoase sa ai !!!
 8. Salutare, Doar parerea mea : mergi cu armura atat cat te simti in siguranta. In cazul in care vei simti limitari in miscare, poti sa pui o platosa insotita de cotiere si nu in ultimul tand..."neck brace". Tu decizi cat de sigura vrei sa fie "plimbarea" ... Ride safe !!!
 9. @AlexAB, ma enervezi sa-mi pun iar rotile de enduro...) Felicitari pentru aceste plimbari !!!
 10. Felicitari Alex ! Pentru : poveste, detalii, plimabre ! Te incurajez sa mai faci si sa scrii tot asa frumos ! Cat despre mersul in scarite...vorbim cand mai ajungi prin zona noastra Drumuri cum iti doresti tu !!
 11. Salut ! Momentan nu este în Bucuresti, dar poti sa-l suni la : 0735.862.388. Bine ai venit în rândul "portocalelor" !!!
 12. Seara cu bine ! Am început "sedinta", ma apuc sa pun absente !!!
 13. Salutari, Caut un CDI pentru: KTM LC4, 640, 2003......nou sau SH. 0746.902.200 Dan Multumesc,
 14. Azi ne vedem la terasa Champions sa vizionam cursele motoGP..... @sala de sedinta pentru cine nu stie
 15. Seara buna se cunoaste de luni, din seara zilei de luni, de la la sedinta saptamanala...... Merci, Dan
×
×
 • Create New...