Sari la conținut

Mephisto

Membru
  • Număr conținut

    407
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    mult timp .....
  • Motocicleta
    KTM 640 LC4
  • Numar Moto
    B 319 KTM

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Kawasaki ZZR 600, Yamaha FZ600S, KTM 620, KTM 640 LC4....etc
  • Interests
    portocala mecanica

Vizitatori Recenți Profil

1.012 citiri profil

Mephisto's Achievements

  1. Salut, Fac un up-date, poate se vinde totusi dupa un an de la postarea anuntului. Datele de mai sus sunt valabile. Inca sta in parcare, anul acesta a rulat maxim 150km.....cateva iesiri prin oras si la ITP. Pret final : 2.750 euro !!! Zi buna sa aveti !
  2. Salutare, Motocicleta a primit baterie noua cu ocazia ITP-ului valabil pana la 30.06.2025. Pretul ramane acelasi : 2.850 euro ( usor negociabil la fata locului ). Se poate viziona in Bucuresti, sectorul 3 ( Vitan, Stadion Olimpia) locatie noua in zona P-ta Minis. Zi buna !
  3. Mananca ulei, manaca cauciucuri, manaca timp de intretinere. Acesta este meniul principal la KTM. Te obisnuiesti cu asta dupa cativa ani..... De asta exista service si mecanici care si-au mancat nervii sa mai reduca din apetitul lor...... Tu fiind de unde ??? Sa nu iti recomand un mecanic in Bucuresti si tu sa stai in Arad, ar fi mai ieftin sa te duci in Austria la reprezentanta ( gluma ) Revino cu detalii si te ajutam... Spor
  4. Salutare ! Absolut legal, asa vreau sa-i fac ITP-ul. Data trecuta s-a chinuit un inginer de 5- 6 ori sa scoata testul de frana. Cauciucuri de enduro, suprafata de contact redusa pe rolele de la stand...etc. Acum nu as mai risca sa fiu respins sau sa fiu pus sa schimb cauciucurile doar pentru operatiunea asta. Multumesc pentru intelegere,
  5. Salutare, Imi expira ITP-ul in 02.07.2023, ma indrumati undeva sa-l fac cu rotile de enduro sau mai scad la pret ? Sezonul asta o sa stea in parcare .....pret nou : 2.850 euro !!! Multumesc pentru interes....;)
  6. Fac un up-date, anuntul este valabil, imi expira asigurarea pe 17.03 si parca nu as vvrea sa o sa refac ....(gluma) Pret de primavara : 2.999 euro !!!
  7. Nu, coane Fanica, te astept sa vezi cum arata RMN-ul la ambii genunchi..... Fara glume si fara fente, operatia bate la usa si eu nu-i deschid :))
  8. Salutare, Asa cum spun in titlu, vand motocicleta din dotare: KTM LC4 640, model enduro An : 2005 Km : 54.000 Motocicleta este in stare perfecta de functionare, pornire la buton si pedala. Este echipata cu cauciucuri noi Michelin Traker enduro ( street legal ) Toba Akrapovici - legala dpdv RAR. Baterie noua, electromotor nou, priza 12v pe ghidon. ITP valabil iunie 2023. Toate actele la zi, ( asigurare, ITP, fiscal ) se vinde cu perfectarea actelor pe loc. Se poate viziona in Bucuresti, sectorul 3 ( Vitan, Stadion Olimpia) Pret : 3.000 euro, usor negociabil Nu fac schimb, o vand din motive medicale. Contact : PM sau 0746.902.200 ( dupa ora 17:30 ) sau sms / whatsapp P.S. - gasim si ceva echipament bonus pentru viitorul propietar. Daca am omis ceva, rog un moderator sa ma contacteze pentru editare. O zi buna !
  9. Si inca ceva, dac este modelul ''six days''...este mai greu cu inmatriculatul.....
  10. La mine este pe bune, totul este functional si conform ....ce nu ai inteles ?
  11. O rezolvi tu, esti baiat mare. Imi pare rau ca nu te pot ajuta, doar o incurajare.....;)
  12. Salut, Recapitulez ce au zis baietii mai sus : far cu pozitie, stop spate, bord functional, semnalizari, oglinzi, cauciucuri conform CIV. Apropos la cauciucuri, nu orice statie ITP stie sa scoata testul de frana cu cauciucuri de enduro, putem sa discutam aici. Eu am facut in iulie pentru un 640LC4, a fost greu, a fost cu peripetii....am trecut Bafta !!!
  13. Mephisto

    Ktm lc4 sm

    Salutare, Eu mai am inca si merge....;) Asta este 2005 si a fost pastrat si reconditionat bine, poate am avut eu noroc. Ramane de vazut cat o sa reziste la stress cu cauciucurile enduro. Ne vorbim aici sau 0746.902.200. Spor !
  14. Salutare, Inceara si modelul asta https://endurotyres.com/product/michelin-tracker-combo-deal/. Eu am un 640 si le-am prins la reducere....;) Ride on !!
  15. Salutare, Pentru clasa moto-promo am optat si eu in acest an, ramane sa vedem ce si cum vineri 28.06, cu cursele enduro sunt oarecum familiarizat. Este un avantaj major faptul ca nu ai nevoie de trip master, pentru navigatie fiid suficient GPS-ul. Am inteles ca traseul este pretabil cu orice tip de motocicleta pregatita relativ pentru off road si cu minima experienta din partea pilotului. Revenim cu detalii dupa ziua de sambata Ride safe !
×
×
  • Creează nouă...