Jump to content

Mephisto

Membru
 • Content Count

  391
 • Joined

 • Last visited

About Mephisto

 • Rank
  @Mephisto

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  mult timp .....
 • Motocicleta
  KTM 640 SM
 • Numar Moto
  B 193 KTM

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Kawasaki ZZR 600, Yamaha FZ600S, KTM 620, KTM 640SMR....etc
 • Interests
  portocala mecanica

Recent Profile Visitors

507 profile views
 1. Salutare, Pentru clasa moto-promo am optat si eu in acest an, ramane sa vedem ce si cum vineri 28.06, cu cursele enduro sunt oarecum familiarizat. Este un avantaj major faptul ca nu ai nevoie de trip master, pentru navigatie fiid suficient GPS-ul. Am inteles ca traseul este pretabil cu orice tip de motocicleta pregatita relativ pentru off road si cu minima experienta din partea pilotului. Revenim cu detalii dupa ziua de sambata Ride safe !
 2. Alex, Posibil sa par subiectiv pentru ca sunt posesor de KTM, eu acum cochetez cu ideea unei motociclete touring ....poate o vinde Patrick ) La ceea ce ai acum si pentru plimbarile in "decor" ( a se intelege off road ), as recomanda sa te uiti putin la specificatiile unui ....ktm_450_rally. Doar o parere.... Vine iara si avem timp sa dezbatem
 3. @Marius, nu mai invata lumea la prostii, strange banii, cumpara si tu o motoreta ca "oamenii normali".... glumesc ) Vine frigul, iarna si statul pe bara (pentru unii), eu o trec iar pe roti de enduro ca sa ma bucur de avantajul dual... Plimbari frumoase sa ai !!!
 4. Salutare, Doar parerea mea : mergi cu armura atat cat te simti in siguranta. In cazul in care vei simti limitari in miscare, poti sa pui o platosa insotita de cotiere si nu in ultimul tand..."neck brace". Tu decizi cat de sigura vrei sa fie "plimbarea" ... Ride safe !!!
 5. @AlexAB, ma enervezi sa-mi pun iar rotile de enduro...) Felicitari pentru aceste plimbari !!!
 6. Felicitari Alex ! Pentru : poveste, detalii, plimabre ! Te incurajez sa mai faci si sa scrii tot asa frumos ! Cat despre mersul in scarite...vorbim cand mai ajungi prin zona noastra Drumuri cum iti doresti tu !!
 7. Salut ! Momentan nu este în Bucuresti, dar poti sa-l suni la : 0735.862.388. Bine ai venit în rândul "portocalelor" !!!
 8. Seara cu bine ! Am început "sedinta", ma apuc sa pun absente !!!
 9. Salutari, Caut un CDI pentru: KTM LC4, 640, 2003......nou sau SH. 0746.902.200 Dan Multumesc,
 10. Azi ne vedem la terasa Champions sa vizionam cursele motoGP..... @sala de sedinta pentru cine nu stie
 11. Seara buna se cunoaste de luni, din seara zilei de luni, de la la sedinta saptamanala...... Merci, Dan
 12. Salut, Daca ai 110 pe fata cu 160 pe spate, nu schimba dimensiunile. I n cazul in care ai loc sa schimbi si cel pe fata, ai putea sa pui mai mare, cu riscurile asumate sub umbrela legii ( amenda + retinere talon ). Efect la 170 spate : pe curba o sa fie mai stabil daca nu fortezi. Daca de dai la ea si o inclini la limita cauciucului de 170 ( cu 110 pe fata) o sa pierzi fata .....low side .... Producatorul recomanda dimensiunile in functie de ciclistica pe care o ofera "ansamblul" Testeaza si mai vorbim Dan
 13. Salut, Ai doua variante aici : 1) sa adaptezi un deflector la parbrizul original; 2) sa cauti o masca de rally raid care confera putin adapost pe sosea. Eu la 620 LC4 nu am probleme de vant, este drept ca am cu 10cm mai putin ca tine ( 1,77m) Daca te decizi la ceva schimbari, iti recomand sa vorbesti cu Jumba..... Si nu iti doresc "asfat uscat " Cu respect Dan
 14. Hai ca pricepi la scris si la povestit. Mai detaliat de cat atat nu se poate .... Felicitari pentru rabdare, eu ma duceam la pescuit daca eram asa linistit! (gluma) Respect omule !!!
 15. Pentru ce este "NINJA" si poate .....si chiar merita Tu ai motoreta? Sau esti invidios? @bogdan.marinescu....spor la vanzare!!!
×
×
 • Create New...