herlopaul Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 Pana la urma am fost 4, nu multi dar a fost ok si asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 10, 2012 Autor Share Postat Martie 10, 2012 Deocamdata numa slide... poze cand apuc sa le uploadez. Oricum vreme faina, 10 grade, soare, putin vant, cârnăciori buni, carne moartă la fel... sa ne tina "traditia" si anu asta week de week Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 (editat) Deci, nimeni nimic? Maine, Sambata 10.Mar. la ora 14:00 la Billa din Micalaca... vine cineva? Si putem merge pana pe Valea Cladovei sa frigem acolo o carne moarta. Sigur s-a mai uscat de sapt trecuta cu soarele asta. Salutare Berty ! Si noi am inceput deja cu iesirile la prajeala, baga un ochi la noi pe forum. Bafta! Editat Martie 10, 2012 de Triplu xXx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 11, 2012 Autor Share Postat Martie 11, 2012 Si cateva poze ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 (editat) Duminica 18.03.2012: o iesire scurta pana in Baile Lipova la aer curat si ceva fript in bat sau pe gratar Ne intalnim la ora 13.00 in parcare la Billa pentru a cumpara cele necesare (fiecare isi cumpara dupa preferinte ce vrea) si apoi plecam frumos spre Lipova. Editat Martie 17, 2012 de Picasso_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herlopaul Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 Duminica 18.03.2012: o iesire scurta pana in Baile Lipova la aer curat si ceva fript in bat sau pe gratar Ne intalnim la ora 13.00 in parcare la Billa pentru a cumpara cele necesare (fiecare isi cumpara dupa preferinte ce vrea) si apoi plecam frumos spre Lipova. Ok, atunci Baile Lipova sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 Ok, atunci Baile Lipova sa fie Paff...si la 14.00 se pleaca la Cladova...tot din parcarea Billa:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 17, 2012 Autor Share Postat Martie 17, 2012 Paff...si la 14.00 se pleaca la Cladova...tot din parcarea Billa:P Din cate se scria pe forum tot la ora 13:00 era intalnirea si pentru Cladova. Poate mergem impreuna pana la intersectia cu CLADOVA si de acolo noi mai mergem inainte putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 Din cate se scria pe forum tot la ora 13:00 era intalnirea si pentru Cladova. Poate mergem impreuna pana la intersectia cu CLADOVA si de acolo noi mai mergem inainte putin. ..pai haide`ti si voi la Cladova....mergem mai multi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 ..pai haide`ti si voi la Cladova....mergem mai multi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 CLADOVA POATE INTARZIU UNDE VA GASESC PE CARE VALE ? MICA SAU MARE LA ORA 13. SAU ORA 14 ? SE SCRIEUN PIC ANAPODA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 18, 2012 Autor Share Postat Martie 18, 2012 CLADOVA POATE INTARZIU UNDE VA GASESC PE CARE VALE ? MICA SAU MARE LA ORA 13. SAU ORA 14 ? SE SCRIEUN PIC ANAPODA Nu se scrie anapoda, o trupa merge la Cladova (grup mai mare), si noi un grup mai restrans mergem in zona Baile Lipova. Pentru Lipova sunt eu cu Andreea, Paul cu Patri, Atti cu Moni, Ovi cu Tia si cine mai doreste. Pentru Cladova sunt restu, din cate am inteles si Timisoreni Dar in principiu ne intalnim la Billa. Noi care mergem la Lipova la ora 13:00, cu plecare undeva la ora 13:30. Tot atunci si ceilalti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 CLADOVA POATE INTARZIU UNDE VA GASESC PE CARE VALE ? MICA SAU MARE LA ORA 13. SAU ORA 14 ? SE SCRIEUN PIC ANAPODA ...La intersectie in dreapta...valea mica...la ora 13:00 ne adunam undeva la 13:30 plecam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 ...La intersectie in dreapta...valea mica...la ora 13:00 ne adunam undeva la 13:30 plecam Pai nu la Billa e adunarea la 13? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 NA BINE PAI NE VEDEM LA BILLA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 19, 2012 Autor Share Postat Martie 19, 2012 Plimbarica de Duminica 18.Mar.2012 a fost una tare placuta, vreme mai mult de cat frumoasa. Nici foarte cald, nici frig. Putin vant pe drum dar a fost acceptabil. Poienița din Baile Lipova este tare primitoare Ii un loc drăguț. Am fost 4 motoare si o masina. Dupa ce am terminat de fript "carnea moartă" la Lipova am dat o fuga si pana la Cetatea Soimos. A fost o duminica frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herlopaul Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 (editat) Adaug si eu cateva fotografii din iesirea la Baile Lipova: Editat Martie 19, 2012 de herlopaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 23, 2012 Autor Share Postat Martie 23, 2012 Maine, 24.Mar.2012 facem o iesire scurta la fript o carne moartă, un carnat ceva acolo. Locatie, unde vrem. Veniti cu idei Ora 15:00, Billa din Micalaca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Maine, 24.Mar.2012 facem o iesire scurta la fript o carne moartă, un carnat ceva acolo. Locatie, unde vrem. Veniti cu idei Ora 15:00, Billa din Micalaca! Buun... Data trecuta, nu am ajuns, Dar de data asta vom fii acolo :> Sa nu intarziati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 24, 2012 Autor Share Postat Martie 24, 2012 Buun... Data trecuta, nu am ajuns, Dar de data asta vom fii acolo :> Sa nu intarziati! Sper sa nu intarziem, mult Eu acuma o tai de acasa ca mai am ceva drum de facut. Ne vedem la 15:00 la Billa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 Cu Bulldogul printre caprioare ...faina vreme, prima iesire cu baietii&fetele, mi-a parut bine sa va cunosc si sper sa facem cat mai multe iesiri impreuna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 maine... iesim pe undeva prin zona,la ceva de fript? :> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 maine... iesim pe undeva prin zona,la ceva de fript? :> Ai aparut si tu bah? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 maine... iesim pe undeva prin zona,la ceva de fript? :> NU POT SA CRED !!! Hai, bage ceva propuneri sa te aud:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 Ai aparut si tu bah? din vazduh,plapand iti spun... bah,ce mama dracului cucun? ) maine la o shaworma,anybody? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate