Sari la conținut

Honda Transalp & On-off`road Lovers !


Lutzifer
 Share

Postări Recomandate

Mersi mult! Abia astept sa plec , cu toate ca stiu ca maine dimineata nu o arate termometrul mai mult de 3 grade cu plus. :P

 

Ultimele noutati:

Clau s-a pus in tren la ora 19:00 din Buc. Vine cu un accelerat care merge la Budapesta. La ora 5:50 - 6:00 ii in Arad. Il i-au de la gara , merem la el , se imbraca si am plecat. Motorul il are pregatit de drum de Marti seara.

 

In final suntem 3 pers cu 3 TransALPuri...

 

Sa ne vedem cu bine pe Marti seara daca totu ii adevarat! :D

 

;)

pe autosrada veti intra numai dupa Szeged ca inca nu s-a deschis tronsonul intre Mako si Szeged!Sa aveti drum bun si vreme buna!

bau! :laugh:

Editat de Atti
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 2,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sa aveti drum bun si vreme buna!

Multzam! :D

Bonne voyage...!!!

si vreme calduroasa(ca o sa aveti nevoie) ;)

:laugh:

Editat de Lutzifer
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am vorbit aseara cu Berti, pe la 9:30 se pregateau sa se cazeze in Polonia. S-au oprit cateva ore in Slovacia, iar azi vor sa viziteze Auschwitz!

Vremea a spus ca a fost buna pana acum, intre 4 si 12 grade.

Ii asteptam acasa sa dea ei mai multe detalii ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Noutati? Cand se intorc baietii? Astep impresii si pareri despre trip+slide.

Da domnu , am venit cu noutati. Prima ii ca am ajuns deja aseara , Luni 4.oct. :) Am foarte inspirati sa numai stam pana Marti (adica azi) ca s-a cam inrautatit vremea.

 

Povestirea din prima zi: Pentru a vedea SLIDESHOW-ul PART 1 trebe sa intrati pe BLOG ca nu il pot pune aici. Motivul este simplu: YOUTUBE-u ;) .

 

Am fost 3 persoane cu 3 motoare. Eu , Clau si Otto ... toti cu Honda TransALPuri.

 

Avea Clau de ceva timp in cap sa faca aceasta excursie pana la Auschwitz in Polonia. Asa ca, cu ceva timp in urma s-a pus pe planuit, pe socotit kilometri , bani , etc. Cum a povestit el si la altii de intentiile pe care le are, a auzit Ovi de ele si le-a pus in practica mai repede ca el (vedeti excursia cu 2 pagini in urma)

 

Printre cei convinsi am fost eu si Otto. Weekendul asta 2-4.oct. (Sambata-Luni) puteau ei sa isi i-a liber. Si asa am plecat destul de greu ca in aceea dimineata a ajuns si Clau de la Bucuresti cu trenul. A fost plecat cu treaba , trimis de la servici. El a ajuns la 6:00 dimineata in Arad si la 7:00 am si plecat. Dimineata a fost destul de frig , am plecat cu 8 grade din Arad dar cum am iesit din oras s-au facut 3-4-5 grade. La Nadlac am alimentat si am trecut granita in Ungaria. De aici am mers spre Szeged de unde am urcat pe autostrada. La ora 9.00 am facut o mica pauza intr-o parcare chiar la inceputul autostrazii. Am mers cu viteza de 100-110, mers lejer , sa iasa consum bun , sa nu ne bata prea tare vantul , sa nu ne fie prea frig ca erau 8-9-10 grade. Intr-un final ajungem si aproape de Budapesta la ora 11:00. Am alimentat si constat ca am scos un consum bun , 5L/100 km. Am setat GPS-u sa ne scoata de pe centura Budapestei spre Vac si de acolo mai un pic si trecem in Slovacia. Intre granite am facut o mica pauza de poza , sa mancam o ciocolata si am continuat pe drumul national European E77 care este un drum de foarte buna calitate. Am trecut prin Hokovce , Krupina , Banska Bystrica , Dolny Kubin. La cativa km imediat dupa Dolny Kubin este castelul ORAVA. Unu de dimensiuni foarte mari si foarte frumos. Intrarea este de 5 euro + 3 euro de poze. Noi nu am inteles mare lucru din ce spuneau ghizii dar ne-am cam prins despre ce era vorba in mare. Am stat acolo cam 2 ore si ceva. Deci am pierdut timp pretios. Cum am terminat cu vizitatu am plecat in forta mai departe prin Trstena si imediat dupa ii granita cu Polonia. Am bagat benzina de cativa Euro inainte sa ajungem in Polonia unde ii pe Slotz totul. Cand am intrat in Polonia pe la ora 19:00 (astea toate is ora Romaniei ce le spun) am trecut prin Rabka unde am facut stanga spre Wadowice. Aici deja era noapte , s-a mai lasat si frigul si noi mai aveam cam 100 km pana la Auschwitz. Aproape de ora 20:00 ne-am mai oprit sa ne stergem castile si sa ne intindem picioarele. TO BE CONTINUED ...

 

SL373630.JPG

 

SL373634.JPG

 

SL373638.JPG

 

SL373646.JPG

 

SL373652.JPG

 

DSC_0001.JPG

 

DSC_0010.JPG

 

DSC_0013.JPG

 

DSC_0019.JPG

 

SL373663.JPG SL373666.JPG

 

DSC_0041.JPG

 

DSC_0060.JPG

 

DSC_0070.JPG

 

DSC_0079.JPG

 

DSC_0110.JPG

 

DSC_0170.JPG

 

DSC_0205.JPG

 

DSC_0254.JPG

 

SL373670.JPG

Mesaj completat

Later Edit: ora 1:15 min

 

Se pare ca au activat sunetul original la SlideShow PART 1. Asa ca il postez si aici!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am venit cu continuarea ...

 

Dupa pauza aia de cateva minute am pornit mai departe. GPS-ul ne-a dus foarte bine pana in Auschwitz. De acasa l-am setat sa ne duca exact la locul de cazare unde a stat Ovi cu Adi cu 2 saptamani in urma. Cand ajungem acolo ma uit stanga/dreapta , intru pe o strada , intru pe alta ... nimic. Nu gasesc motelul. Vedem o lumina aprinsa la una din case cu nr.3 , noi cautam nr.6 ... iese o doamna si ne spune sa asteptam putin ca isi cheama copilul ca el mai stie ceva engleza. Ii arat la baiat adresa unde vrem sa ajungem si ne spune ca trebuie sa iesim de pe strada asta si sa trecem dincolo de principala , ajungem la ceva magazin cu lumini verzi si imediat pe dreapta ii Motelul ce il cautam. Asa si facem , iesim de pe strada dar surpriza , nu era nici un drum pe partea cealalta. Am mers cam 1 km pana am dat de drumu de pe partea cealalta , intram pe strada ... mergem pana in capat , ocolim , iesim pe alta strada. Vad un baiat in statie de autobus , ii arat si lui adresa unde vrem sa ajungem , el ne indruma iara total in alta parte fata de primul baiat , merem in directia spusa de el , pana la urma dam de un motel dar nu de ala ce il cautam noi. Sunam la usa , iese un domn care nu stia nici o boaba de alta limba de cat poloneza lor , incercam prin semne sa ii explicam ce cautam , pana la urma parea ca el nu ii gazda de acolo doar cineva care sta acolo. Suna gazda ii spune ca suntem 3 , ca vrem sa stam 2 nopti si ne spune ca ii 50 slotz de pers pe nopate. Ii spunem ca nu avem slotz doar euro. Il suna din nou pe gazda, si ne spune ca ii 80 euro de 3 pers , 2 nopti. Am acceptat si ne-am cazat pe la 21:30.

 

Dimineata la ora 5:30 suna ceasu , il mai amanam cu vreo 10 min ... ne trezim intr-un final , fiecare manca un pic , ne imbracam , ne adunam lucrurile de pe acolo si planificam ce sa facem in aceea zi. Am inceput sa vizitam Auschwitz I , care era la vreo 2 km de noi. Am vrut initial sa mergem pe jos , dar pana la urma am mers cu motoarele. Erau 4 grade , ceata , frig. Ajungem la lagar , vrem sa parcam ... vedem ca peste tot ii cu plata. Cel mai ieftin era 1 euro de moto/ o ora. Am cautam noi prin zona ceva loc unde sa ne parcam motoarele sa nu platim , am gasit printre ceva blocuri la vreo 500 m distanta de lagar.

 

Am mers la informatii , i-am spus la aia de acolo ca vrem sa vizitam. A zis ca doar de la 9:30 ora lor se poate vizita cu ghid si costa 38 slotz = 8-10 euro. Adica trebuia sa asteptam cam o ora. Asa ca am mers fara ghid si fara sa platim nimic.

 

Am cumparat o harta cu 1 euro sa stim in mare ce si unde ii ... si am mers de capu nostru peste tot , in toate cladirile , am facut poze si spre final pe cand am terminat cu vizitatu apareau si turistii cu ghid. Ca norocu ca nu am mers cu ghid ca nu aveam loc in cladiri , nu puteam face o poze faine de atata lume . Asa ca am plecat la motoare si am mers la Auschwitz II - Birkenau. Asta ii la 3 km distanta fata de primu. Acolo am facut o tura de-aroata cam o ora si ceva. S-a facut ora 13:00 pe cand am terminat de vizitat si am hotarat sa mergem in Krakovia. Ne-am intors la motel , am mancat , ne-am schimbat si am plecat. La ora 14:30-15:00 am fost in Krakovia, in Centru Vechi. Din Auschwitz is 70 km pana in Krakovia. TO BE CONTINUED ...

 

Pentru a vedea SlideShow-ul PART 2 intrati pe BLOG

 

DSC_0263.JPG

 

DSC_0266.JPG

 

DSC_0272.JPG

 

DSC_0275.JPG

 

DSC_0285.JPG

 

DSC_0287.JPG

 

DSC_0288.JPG

 

DSC_0295.JPG

 

DSC_0301.JPG

 

SL373688.JPG

 

SL373704.JPG

 

SL373715.JPG

 

SL373722.JPG

 

SL373726.JPG

 

SL373756.JPG

 

SL373785.JPG

 

DSC_0310.JPG

 

DSC_0312.JPG

 

DSC_0318.JPG

 

DSC_0314.JPG

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fain! Hai cu continuarea ;)

continuarea ...

Am luat la pas aproape tot centru vechi , ne-am plimbat 2 ore jumate. Intre timp faceam poze , am mancat o inghetata ” duzy ” cu 6 slotz , am vizitat in mare tot. La ora 17:40 am plecat din Krakovia spre Auschwitz. Am ajuns inainte sa se intunece si ne-am mai plimbat putin prin centrul Auschwitzului cu motoru. Cum ne-am plimbat noi , am vazut un Kaufland si ne-am oprit la mici cumparaturi. Pe cand am iesit de acolo , afara deja era intuneric si ne-am intors la motel/vila ce o fost ea ;) . Ne-am pus sa mancam si planuiam traseu pentru ziua urmatoare spre casa.

 

Luni dimineata la ora 5:30 trezirea ca sa putem pleca din timp. Aveam in fata multi kilometri de facut pentru aceea zi, cam 680-700 km. La ora 6:15 am plecat de la vila cu 4 grade. Intretimp cum am iesit din Auschwitz s-au facut 2 grade si asa a tinut-o vreo 2-3 ore. Ceea mai mica temperatura ce am reusit sa o vad (ca mult timp a fost intuneric si nu am vazut termometrul) a fost -0,1. Masinile isi stergeau de pe parbriz gheata , pe marginea drumului era inghetata toata iarba , era ceata … parca ne aflam intr-un film de groaza. In multe locuri unde in mod normal omu se oprea la o poza , noi nu am facut-o din cauza frigului. Nu imi venea sa imi scot manusa ca abia mai bagam maneca innapoi de la geaca si bluzele ce le aveam pe mine. Asa ca multe din imaginile sinistre de dimineata sunt in mintea nostra. Pana in Rabka aprox 100 km din Auschwitz am venit pe acelasi drum ca si in colo. Din Ranca am mers spre Nowy Targ – Poprad. Chiar inainte de a ajunge la M-tii Tatra am trecut granita din Polonia in Slovacia. Acolo am stat cam 20 min la pozat si la admirat peisajul. Asta era pe la ora 9:30. Atunci erau 5 grade afara , noua ni se parea cald dupa 1-2 grade. De aici in colo vremea a inceput incet , incet sa se incalzeasca , afara era un soare foarte placut.

 

SlideShow PART 3

 

DSC_0320.JPG

 

DSC_0325.JPG DSC_0326.JPG

 

DSC_0328.JPG

 

DSC_0342.JPG

 

DSC_0350.JPG

 

SL373815.JPG

 

SL373820.JPG

 

SL373822.JPG

 

SL373825.JPG

 

SL373830.JPG

 

SL373834.JPG

 

SL373845.JPG

 

SL373843.JPG

 

SL373855.JPG

 

DSC_0363.JPG

 

DSC_0369.JPG

 

DSC_0372.JPG

 

DSC_0374.JPG

 

DSC_0375.JPG

Mesaj completat

Mai am ultima parte ... dupa prima postare voi pune si PART 4! :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

faina tura! M-a luat fiorii cand am vazut camerele alea de gazare si cuptoarele. brrrrrrrrrrr...cate mii de suflete au trait ultimile clipe gazati de celebrul gaz Sarin crezand ca fac un dus. Sau cate suflete nu au pierit urcand in duba care ii duceau de la tren pana la lagar ,evacuarea gazelor de esapament facandu-se direct in duba inchisa ermetic...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

faina tura! M-a luat fiorii cand am vazut camerele alea de gazare si cuptoarele. brrrrrrrrrrr...cate mii de suflete au trait ultimile clipe gazati de celebrul gaz Sarin crezand ca fac un dus. Sau cate suflete nu au pierit urcand in duba care ii duceau de la tren pana la lagar ,evacuarea gazelor de esapament facandu-se direct in duba inchisa ermetic...

 

Mda , noi nu am vrut ghid. Asa ca nu am aflat chiar tot ce s-a petrecut acolo. Doar imaginatia noastra ne-am folosit-o , poate ii mai bine asa. :crack:

 

Ultima parte ...

Am trecut pe langa Poprad si GPS-u ne baga pe autostrada prin Presov – Kosice. Dar noi am preferat sa o taiem altan prin munti pe un drum ales aleatoriu , in principiu sa fie cat mai scurt. Am luat-o spre Rozoava pe un drum de munte plin cu serpentine , cu latimea de o banda cu alsfalt destul de bun, chiar foarte bun in unele locuri , cu peisaj de toamna si frunze ruginii care “fluturau” dupa motoare. Ne-am oprit de cateva ori sa facem poze si sa admiram peisajul. Dupa acel drum ingust prin padure am dat de un tunel destul de interesant. La cativa km ne-a asteptat un peisaj super frumos , de unde se vedea drumul care serpuia. La putin timp am ajuns la granita dintre Slovacia si Ungaria. De aici am mers spre Miskolc. La 13 km de Miskolc am oprit intr-o benzinarie sa alimentez si am mancat si un langos bun ;) . Am venit putin pe autostrada dar a fost blocat, nu stim din ce cauza si a trebuit sa facem o mica ocolire. Dar in scurt timp am fost din nou pe autostrada si ne indreptam spre Debrecen. Cu putin inainte de Debrecen vedem pe cer o gramada de baloane cu aer cald. Atunci nu stiam ca noi defapt ne indreptam exact spre ele , mai exact spre locul de unde decolau. Ne-am oprit pe marginea drumului pentru cateva minute sa le admiram si sa le facem poze. Erau cateva zeci poate chiar si peste 100 de baloane. Noi cat am stat acolo cam 10-15 min, decolau incontinuu si se umplea cerul de ele. La iesire din Debrecen spre Oradea am oprit intr-un peco sa alimenteze Clau de ultimii forinti. Atunci am observat ca roata de spate ii cam moale. Am simtit pe drum parca ar fi putin moale , dar de multe ori se simtea asta din cauza unor urme din asfalt. Am cautat sa vad ce am in roata , am gasit o sarmulita mica si am crezut ca aia ii. Am bagat spray-ul de pana , a umflat guma chiar bine de tot si am plecat mai departe. Inainte de a pleca am vrut sa mai bag putin aer din benzinarie dar era defect compresorul. Pana la urma am mers pana in Vana Bors (cam 50-60 km) si am verificat roata acolo intr-un Petrom. Am constatat ca aveam 2 atmosfere in guma. Sa fiu sigur ca ma tine pana acasa inca 120 km , i-am bagat 2.4 atm. De la Oradea la Arad ii acel drum groaznic mai rau ca dupa bombardament , era deja noapte in plus de asta in ultimii 30-40 km ne-a si plouat una buna. Asa marunt da pana acasa am primit destul ca nu ne-am mai echipat in combinezoanele de ploaie. Am ajuns in Arad la ora 21 si ceva.

 

Nimeni nu a avut nici un fel de problema la motor (inafara de pana mea care nu ne-a afectat de loc). Motoarele s-au comportat bine , noi am rezistat eroic frigului si kilometrilor multi pe care i-am avut de facut in colo si innapoi, cam 700 km dus si 700 intors , plus 70 km de la Auschwitz la Krakovia si innapoi.

 

Acasa cand am spalat motorul , am mai verificat odata cauciucul spate. Am vazut un cap de cui, parea mic. M-am chinuit putin sa-l scot dar pana la urma am reusit. A iesit ceva mai greu din cauza ca defapt era un cui mai mare si nu unu mic. Era cuiul ce ramane de la pop-nituri. In momentul in care am scos acel cui roata s-a desumflat instant ;) aia mi-a cauzat pana si nu acea sarmulita mica care am scos-o din guma in benzinaria din Ungaria. Am mers cu camera la vulcanizare si asta basta. Totul este in regula!

 

Numar totali de kilometri , 1530! Bani de benzina in jur de 90-95 euro cu consumul mediu de 4,9L/100 km. Am mai platit 27 euro pe cazare 2 nopti. Am dat 6 euro la Castel ORAVA , de vreo 10 euro am luat cateva maruntisuri prin Krakovia si vreo 15 euro mancare de acasa. Totalul de bani cheltuiti in aceasta tura is in jur de 150-160 euro maxim cu toate cheltuielile.

 

SlideShow PART 4! In cazul in care nu merge , intrati pe BLOG si uitati-va acolo!

 

DSC_0376.JPG

 

DSC_0378.JPG

 

DSC_0383.JPG

 

DSC_0384.JPG

 

SL373867.JPG

 

SL373875.JPG

 

SL373877.JPG

 

DSC_0385.JPG

 

DSC_0388.JPG

 

DSC_0390.JPG

 

DSC_0392.JPG

 

DSC_0394.JPG

 

DSC_0397.JPG

 

DSC_0399.JPG SL373893.JPG

 

DSC_0401.JPG

 

SL373895.JPG

 

DSC_0404.JPG

 

DSC_0405.JPG

 

SL373903.JPG

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In data de 10.Octombrie.2010 , fiind vreme frumoasa si ne avand ce face (era si Duminica) , si cu putini bani in buzunar ... am zis sa facem o mica plimbare prin Arad si pe langa Municipiu sa vedem cum stau anumite lucrari.

 

Am inceput cu podul Traian care face legatura dintre cartierul unde stau si centrul orasului. Adevarul e ca se lucra , dar cam slab. Sigur este mult de lucru la renovarea podului , dar totusi ... s-ar putea face mai cu tehnologia si viteza zilelor in care traim.

 

De aici am mers sa vedem de autostrada dintre Arad si Timisoara. Sunt 32 km de facut din care s-au facut deja cativa km. Se lucreaza la podul peste Mures si la pasajele pentru drumurile judetele care intersecteaza autostrada. Se pare ca lucra destul de bine si la autostrada , dar sa vedem cand o fi si practicabila.

 

Poate in 2-3-4 ani o sa fie totul in regula si in Arad. Se lucra din greu in multe cartiere , multe strazi si linii de tramvai schimbate. Pe scurt , se lucreaza si sper ca in cel mai scurt timp sa scapam de restrictii si blocaje din cauza lucrarilor.

 

Vizualizati un scurt SlideShow facut din cateva poze si filmulete pe unde am umblat si ce am vazut!

 

In cazul in care apar probleme cu Slide-ul de pe YouTube, intrati pe BLOG!

Editat de Lutzifer
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

Postat de Lutzifer!

 

Se pare ca ne alaturam si noi grupului care merge maine la Belgrad. Am fi 3 persoane, doua TransALP-uri... eu cu Dia si cu Atti.

In cazul in care o sa mai vrea cineva sa vina acasa pe alt traseu de cat cel pe care se merge in colo , am facut o harta:

post-35038-1289058455_thumb.jpg

GIV spune ca este putin mai rau drumul in unele zone de cat cel pe care se merge in colo. Dar tot mai bine ii de cat sa ma intorc pe acelasi drum :kiss:

 

Kilometri totali is 450. Participanti la aceasta tura pare sa fie una destul de numeroara, dar asta o sa vedem maine dimineata cata lume o fi in fata Teatrului la ora 9:30. La ora 10:00 se pleaca!

Vremea o sa fie super, senin , caldura , tot ce trebuie. :moto:

Editat de Diutza
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Duminica 7.11.2010 , la ora 9:30 a fost adunarea in fata Teatrului de Stat Ioan Slavici din ARAD.

 

GIV (Florian) a venit cu ideea de a merge pana la Belgrad in Serbia la o pleÂşcăviță. La inceput cand am vazut anuntulul pe forum nu am fost foarte hotarat sa merg din lipsa baniilor din ultima vreme. Intr-un final am hotarat sa mergem, am vb si cu Diana , cu Atti… am incercat sa mai dau de niste prieteni la telefon (care din pacate nu au raspuns si nu am reusit sa-i anunt).

 

S-au adunat vreo 12-14 motoare si vreo 15-16 persoane (nu stiu exact cati am fost ca nu am reusit sa-i numar :moto: ) La ora 10:15 aprox am plecat la drum spre TM. La iesire din Arad am facut o oprire pentru cei care trebuiau sa alimenteze. Pana in SAG (dupa TM la cativa km) unde s-a mai facut o oprire pentru a baga benzina s-a mers intr-un ritm bun, 100-110 km/h. De acolo s-a marit putin tempoul la 120-130 km/h ceea ce pentru mine a fost putin cam mult. TransALP-ului ii place la 90-110. Am “tras tare” dupa ei si in scurt timp am ajuns la granita cu Serbia. Acolo am pierdut ceva timp pana am trecut toti , pana ne-a verificat asigurarile , talonu , alea alea. Imediat dupa granita ne-am oprit la un restaurant unde era schimb valutar. Si-a schimbat fiecare banutii din Euro in Dinari si am plecat la drum. Era o placere sa mergi cu motorul , afara un soare frumos , care te incalzea prin viziera. GIV stia perfect drumul ca a mai fost de cateva ori, asa ca a fost simplu sa mergem dupa el. A fost un ghid bun. Inainte de a ajunge la locul cu pleÂşcăvița ne-a dus pana la o locomotiva cu doua vagoane in care era un bar/terasa. Dupa cateva minute de plimbare prin centrul orasului ajungem si la pleÂşcăviță. Ne-am parcat motoarele pe trotuar si am inceput sa ne inghesuim in magazin, era si foarte mic. Acolo cu greu am reusit cu totii sa ne comandam ce am vrut, am asteptat vreo 10-15 min pana a fost gata. 3 pelescavite au costat 460 dinari, echivalentu a aproape 5 euro = 22 lei. Paine a fost foarte buna :kiss: , carnea (chisteaua defapt) era prajita superficial … nu-i de mirare la ce coada a fost. A mai pus omu ceapa, varza , ardei , ceva sos si cam atata. Dupa ce am mancat bine , ne-am despartit in 2 tabere. Cei care se intorc pe drumul pe care am venit si cei care mergem pe alt drum spre casa, am facut un cerc. Pana la iesirea din Belgrad am mers impreuna si de acolo am deviat. Drumul a fost foarte bun spre mirarea noastra, am tinut viteza de 90-100 km/h. GIV spunea ca este mult mai rau decat drumul pe care am venit. Nu a fost asa, era un drum chiar ok cu foarte mici exceptii de drum mai rau. La lasarea serii am ajuns la granita cu Romania, in Jimbolia. Acolo am stat cam 30 min bune la coada. Se trece greu , se verifica intens masinile , actele , tot tot tot. De acolo am avut 40 km pana in TM unde am mai facut o mica pauza intr-un peco. De aici directia ARAD. Am ajuns in jurul ore 20:00.

 

A fost frumos, a meritat sa imi cheltui banutii de rezerva … mai multe vedeti in SLIDESHOW.

 

Pozele se pot vedea la mine pe BLOG!

 

PART 1

 

PART 2

Mesaj completat

Sa dezmortim topicul, ii cam plin de praf si cu paianjeni ...

 

Sambata stateam si ma gandeam unde am putea merge Duminica la o plimbarica cu motoru… dar Duminica, ce sa vezi… ca NINGE :lol: Atunci am zis ca stau acasa 100%. Dar nu peste mult timp isi face Clau prezenta pe mess si trage de mine sa mergem undeva la plimbare cum am stabilit. Dupa cateva minute de negocieri si planuri unde s-ar putea merge pe zero grade si ninsoane cu motoru :D M-am imbracat si directia Vlaicu la Clau la garaj. Acolo am hotarat ca mergem pana la Macea ca n-am mai fost de foarte multi ani. In Curtici ne-am oprit la un prieten de a lui Clau sa-i imprumute inca o cagula ca ii inghetza gatul :love: (daca nu si-a luat masca de fatza/gat din LOUIS cu 11 euro ) Din Curtici mai sunt cam 5 km pana la Macea. Am ajuns la Gradina Botanica, evident nu era nici cucu p`acolo, doar vreo 2 caini vagabonzi. Ne-am plimbat vreo 15 min si am plecat. Cand am trecut prin Curtici ne-am oprit la prietenul nostru drag Alex, zis si Dudes. Am stat si cu el vreo 10 min de vorba si directia Arad ca mi s-a facut foame!!

Am mai facut cateva poze cu animalele din centrul Curticiului, ceva filmari pe drum si asta a fost tot. Am invartit roata aprox 60 km, pana la urma vremea s-a facut frumoasa. Cand am ajuns acasa in nici jumatate de ora iara a nins.

 

Pentru a vedea SlideShow FOTO/VIDEO - 10:55 min, va rog sa intrati pe BLOGUL MEU unde am postat Slide-ul!

 

Poze:

SL375874.JPG

 

SL375875.JPG

 

SL375876.JPG

 

SL375877.JPG

 

SL375880.JPG

 

SL375881.JPG

 

SL375882.JPG

 

SL375885.JPG

 

SL375890.JPG

 

SL375891.JPG

 

SL375893.JPG

 

SL375897.JPG

 

SL375898.JPG

 

SL375899.JPG

 

SL375903.JPG

 

SL375909.JPG

 

SL375912.JPG

 

SL375915.JPG

 

SL375917.JPG

 

SL375918.JPG

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...

Cu TransALP`urile la spalat (salon de infrumusetare) de 8.Martie.2011

 

Le-am facut o surpriza de 8.Martie si le-am dus la salon de infrumusetare, “coafura” :laugh:

Sa se simta iubite :)

Mai multe vedeti in Slide! Am fost la spalatoria de la BOUL ROSU din Arad!

 

SlideShow FOTO/VIDEO la mine pe BLOG - PLAY!

 

POZE:

 

SL375921.JPG

 

SL375922.JPG

 

SL375926.JPG

 

SL375928.JPG

 

SL375930.JPG

 

SL375931.JPG

 

SL375932.JPG

 

SL375933.JPG

 

SL375934.JPG

 

SL375936.JPG

 

SL375937.JPG

 

SL375938.JPG

 

SL375939.JPG

 

SL375940.JPG

 

SL375942.JPG

 

SL375943.JPG

 

SL375944.JPG

 

SL375945.JPG

 

SL375946.JPG

 

SL375947.JPG

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Baga poze, filmari de azi :laugh: Ce vreme buna a fost :P Astept ziua de maine :D

Am facut o scurta plimbare de 80 km pana la Baile Lipova dupa apa minerala naturala de la izvor. Am fost tot familionu inafara de maicamea. Adica eu cu TransALPu, Atti cu Moni cu TransALPu si taicamio cu scooterasul lui HONDA SH 150. Am facut si ceva filmari pe parcursul drumului, nu ca ar fi ceva interesant de vazut :P dar mi-a fost dor de putina treaba :P

 

In cazul in care apar probleme cu SlideShow-ul de pe YouTube intrati la mine pe Blog si vedeti acolo: PLAY SLIDESHOW!

 

 

Poze:

 

SL375984.JPG

 

SL375985.JPG

 

SL376001.JPG

 

SL376002.JPG

 

SL376004.JPG

 

SL376005.JPG

 

SL376006.JPG

 

SL376007.JPG

 

SL376008.JPG

 

SL376021.JPG

 

SL376022.JPG

 

 

In cazul in care mai vede cineva, maine: Duminica 13.Mar.2011 mergem la o plimbare de Duminica. Intalnirea este la ora 12:00 in Luk-Oilu din Ar Nou de pe partea dreapta in sensu spre TM. La ora 12:15 ne intalnim cu restu grupului la Sensul Giratoriu dintre AR NOU si SENICOLAU MIC!

De acolo mergem impreuna prin Fantanele, Frumuseni, etc pana in Zabrani unde se face prima pauza. A doua in Lipova si a treia sus la Cetatea Siria.

Editat de Lutzifer
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Berti, hai cu imaginile de azi

Si toti cei care ati avut cu ce :P

E mai bine pe topicul asta, sa nu ne amestecam cu cei care au fost la Nadlac sau Deva :D

Da, e ok aici! Suntem mai la subiect.

Eu cel mai devreme vin cu imagini la noapte, mai trebuie sa primesc niste poze de la Clau. M-am apucat de SlideShow, dar astept si restu pozelor sa mai pun si din alea... Deci sa fiti pe faza :P Oricum nu inainte de ora 23-24 :P Pe maine o fi tot pus la punct :laugh:

Mesaj completat

Later EDIT - ora 1:23!

 

Plimbare de Duminica prin Judetul ARAD. Eu unu si personal am facut o plimbare ceva mai lunga fata de restu! Arad-Curtici-Arad-Lipova-Siria-Arad! Am bagat aprox 175 km. Ne-am intalnit la ora 12:00 in peco Luk-Oil din Ar Nou: Eu si Silvia cu TransALP-u, Atti cu Moni cu TransALP, Titi (Vest) cu TransALP, Clau cu TransALP si Zoli (Ocsi) cu BIG DR. La ora 12:15 ne-am intalnit la sensul giratoriu dintre AR NOU si Senicolaul Mic cu Nicu (Korben) si inca un motociclist pe care nu il cunosc, nu stiu cum il cheama (imi pare rau).

Am mers "prin spate" spre Lipova prin satuletele Fantanele, Frumuseni, Neudorf, Zabrani. Aici am facut o pauza la Luf (Luci) acasa, am stat cam 20 min si ne-am continuat drumul mai departe spre Lipova. De data asta nu am mai intrat pana in Baile Lipova, am luat-o pe Valea Muresului inapoi spre Arad pana in Paulis unde am facut dreapta spre Gioroc si mai apoi Siria. Am urcat sus la Cetate, drumu a fost uscat dar groaznic de rau, scutura foarte tare. Am prins totusi o mica portiune de noroi, de la releu la "cetate"... in portiunea din padure unde nu ajunge soarele. Sus evident batea foarte tare vantul, ca doar a batut toata ziua! Am stat cam 30 min sus si am inceput coborarea... Din Siria am urcat si pana la Feredeu, unde am stat 5-10 min. De aici directia Arad, am ajuns la ora 16:20-16:30 in Arad.

A fost o iesire foarte reusita, am simtit ca am bagat si ceva kilometrii ( mai ales eu ), vremea a fost foarte buna cu "micul" inconvenient ca a batut destul de tare vantul toata ziua.

 

SlideShow FOTO/VIDEO PART 1 , daca apar probleme cu slide-u upload`at pe YouYube intrati la mine pe BLOG!

 

 

POZE:

 

SL376028.JPG

 

SL376043.JPG

 

DSC_0023.JPG

 

DSC_0026.JPG

 

SL376060.JPG

 

DSC_0040.JPG

 

DSC_0048.JPG

 

SL376063.JPG

 

SL376067.JPG

 

DSC_0058.JPG

 

DSC_0066.JPG

 

DSC_0072.JPG

 

DSC_0079.JPG

 

DSC_0110.JPG

 

DSC_0112.JPG

 

SL376073.JPG

 

DSC_0120.JPG

 

SL376081.JPG

 

SL376083.JPG

 

[/img]

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La ora 12:15 ne-am intalnit la sensul giratoriu dintre AR NOU si Senicolaul Mic cu Nicu (Korben) si inca un motociclist pe care nu il cunosc, nu stiu cum il cheama (imi pare rau).

Este Radu, cu Yamaha XJ600 Diversion

Multumim pentru poze si filmare :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Este Radu, cu Yamaha XJ600 Diversion

Multumim pentru poze si filmare :D

Aha, ok :P Mersi de ajutor! :laugh:

 

Am reusit sa termin si PART 2 , in cazul in care apar probleme cu slide-ul upload`at pe YouTube intrati la mine pe BLOG

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Felicitari !

Frumoase imagini pacat ca nu suntem din acelasi oras Berty, am fi organizat iesiri frumoase toti impreuna . Nu intimplator ne-am simtit atit de bine cu voi cind am fost impreuna atunci in Retezat. Vad ca avem aceleasi gusturi la iesiri . Vezi si la noi pe forum la Hunedoara, am postat si eu citeva imagini din weekend .

 

/index.php?...0&start=260

 

Respect :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...