Atti Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 merem si gata . Mai lasati vremea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 merem si gata . Mai lasati vremea! asa bre... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 merem si gata . Mai lasati vremea! Daca-i soare eu nu vin........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 25, 2010 Autor Share Postat Iunie 25, 2010 (editat) Maine 26.Iun.2010 la ora 15:00 la Kaufland! Ne intalnim acolo , ne cumparam ce ne trebuie pentru fript , baut , rontzait si am plecat la Clavova. Dupa ce se termina asfaltul mergem pe valea din DREAPTA, se trece de sat si dupa 2-3-4 km nu stiu exact cat ii ... este pe partea dreapta o zona foarte faina. Acolo o sa stam pana Duminica. Am spus asta in cazul in care mai vrea cineva sa vina Duminica de dimineata , daca nu ploua Sau Sambata mai tarziu. Daca cumva ii ocupat locul ala (ceea ce nu cred) sigur este si altul In cazul in care se schimba ceva postez pe forum. Pun poze cu zona sa vedeti despre ce ii vorba: Tura din 12.Apr.2009 Editat Iunie 25, 2010 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 Vom veni : eu cu Tavy (Yamaha FZ6) si cu Cristi ( Aprilia Pegaso ) Duminca pe la 12-13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 Vom veni : eu cu Tavy (Yamaha FZ6) si cu Cristi ( Aprilia Pegaso ) Duminca pe la 12-13 Si eu tot de duminica! Ne vorbim pana atunci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 26, 2010 Autor Share Postat Iunie 26, 2010 (editat) Si eu tot de duminica! Ne vorbim pana atunci... Din pacate vremea ne baga bețe in roate Momentan afara picura si se pare ca azi asa o tine toata ziua , innorat. Asta nu inseamna ca neaparat o sa ploua , dar ii inchis si racoare. Maine se pare ca o fi putin mai urat , in sensul ca sigur ploua. Azi is sanse sa nu ploua , poate doar sa picure pe alocuri , uitati-va Aici! Nu stiu ce sa zic , pana la urma as alege varianta asta: Sa plecam azi de pe la ora 15:00 cum am zis (pana atunci vedem cum ii vremea) si ne intoarcem diseara. NaÂşpa situatie... nu stiu ce sa facem zice-ti si voi ceva Editat Iunie 26, 2010 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 Din pacate vremea ne baga bețe in roate Momentan afara picura si se pare ca azi asa o tine toata ziua , innorat. Asta nu inseamna ca neaparat o sa ploua , dar ii inchis si racoare.Maine se pare ca o fi putin mai urat , in sensul ca sigur ploua. Azi is sanse sa nu ploua , poate doar sa picure pe alocuri , uitati-va Aici! Nu stiu ce sa zic , pana la urma as alege varianta asta: Sa plecam azi de pe la ora 15:00 cum am zis (pana atunci vedem cum ii vremea) si ne intoarcem diseara. NaÂşpa situatie... nu stiu ce sa facem zice-ti si voi ceva CEVA Merem maine dupa masa pe la ora 14 -15 intr-o plimbare la Cladova daca e vremea buna si daca se treseste Calin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 26, 2010 Autor Share Postat Iunie 26, 2010 CEVAMerem maine dupa masa pe la ora 14 -15 intr-o plimbare la Cladova daca e vremea buna si daca se treseste Calin Cam da , daca asa o tine in continuarea ca si acuma ... adica picura, Atunci singura treaba ce o putem face ii sa asteptam ziua de maine , numa ca aia se pare a fi mai urata ca azi Fain am ajuns , sa numai putem face nici o iesire pana la Cladova Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 Cam da , daca asa o tine in continuarea ca si acuma ... adica picura, Atunci singura treaba ce o putem face ii sa asteptam ziua de maine , numa ca aia se pare a fi mai urata ca azi Fain am ajuns , sa numai putem face nici o iesire pana la Cladova prognoza este pentru ploaie si azi si maine...... http://www.westwind.ch/?link=gfsm,http://w...,1144,1204,1264 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 26, 2010 Autor Share Postat Iunie 26, 2010 prognoza este pentru ploaie si azi si maine...... http://www.westwind.ch/?link=gfsm,http://w...,1144,1204,1264 Pana ieri nu asa a aratat , mna asta e ... nu te poti lua nici dupa astia de pe net , TV , si asa mai departe. Trebuie asteptat momentul plecarii , sa vedem ca ploua , tu-i mama masii de treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 (editat) Vedem maine cum o fi, oricum de Cladova nu mai e loc, ca e namol pe acolo, mergem la o cafea in lipova Editat Iunie 26, 2010 de swartelf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 26, 2010 Autor Share Postat Iunie 26, 2010 (editat) Vedem maine cum o fi, oricum de Cladova nu mai e loc, ca e namol pe acolo, mergem la o cafea in lipova Eu zic ca poti sa dormi linistit la nopate , nu trebuie sa iti imaginezi ca maine o fi mai bine. N-are rost S-a anuntat COD GALBEN pana maine dimineata la ora 9:00 , si sa nu ne imaginam ca dintr-o data se insenineaza Cu parere de rau dar cu alta ocazie vom iesii la o plimbare Editat Iunie 26, 2010 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 Ceva poze de la Cladova? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 4, 2010 Autor Share Postat Iulie 4, 2010 (editat) Iesirea de pe Valea Cladovei. 3-4.Iulie.2010! Am fost peste noapte cu cortul la iarba verde si la ceaun pentru ca a fost ziua lui Peti (Micutu_TransALP). Mai multe detalii gasiti la mine pe BLOG! SlideShow PART 1 ! Va urma si PART 2 , in curad! Editat Iulie 4, 2010 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 ...bine ma, cocalarilor ca a-ti vrut sa fiti numai voi acolo!.. ..daca nu as vedea poze as zice ca nici nu a-ti fost acolo!...mie mi-ati zis ca veti merge pe valea din dreapta si voi a-ti luat-o pe cea din stinga!...cocalarilor! ...azi dimineata la 10:30 am fost pe valea din dreapta pina unde nu am mai putut urca cu enduro si nu v-am gasit, sa va fie rusine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 4, 2010 Autor Share Postat Iulie 4, 2010 ...bine ma, cocalarilor ca a-ti vrut sa fiti numai voi acolo!.. ..daca nu as vedea poze as zice ca nici nu a-ti fost acolo!...mie mi-ati zis ca veti merge pe valea din dreapta si voi a-ti luat-o pe cea din stinga!...cocalarilor! ...azi dimineata la 10:30 am fost pe valea din dreapta pina unde nu am mai putut urca cu enduro si nu v-am gasit, sa va fie rusine... Scuze de data asta nu a fost aleasa locatia de noi Si nici nu am mai apucat sa postez , ca nu am fost sigur ca mergem si noi sau nu ... oricum am intarziat 30 min PS: pe diseara vin cu PART 2! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diutza Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 La multi ani Micutzu' ( cu intarziere ) Faina plimbarea voastra la Cladova! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 La multi ani Micutzu' ( cu intarziere )Faina plimbarea voastra la Cladova! Multumesc frumos si mam simptit foarte bine alaturi de cei care au fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 4, 2010 Autor Share Postat Iulie 4, 2010 (editat) Am revenit cu PART 2 , Pe BLOG mai multe detalii ... aici doar slide-u si putina povestire Dupa ce am ajuns , ne-am apucat de despachetat de pe motoare , la facut cortul , stransul lemnelor , bagatul la rece (in parau) a sucului (altii berea si alte bauturi ) … Chiar cand sa ne apucam de aprins focul pentru a pregati ceaunul , incepe o ploaie pe neasteptate si pe neanuntate care ne-am cam incurcat. Mai putin pe fete care au curatat ceapa si cartofii pe ploaie torentiala … n-au avut nici o treaba.......... Editat Iulie 4, 2010 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 faina iesirea, se vede din poze si din filme ca v-ati simtit bine si apropo de filme, in al doilea film apare chiar la inceput cineva cu un aprilia pegaso daca nu ma insel, a fost si ala cu voi ?? (ca mi se pare cunoscut motoru") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 5, 2010 Autor Share Postat Iulie 5, 2010 in al doilea film apare chiar la inceput cineva cu un aprilia pegaso daca nu ma insel, a fost si ala cu voi ?? (ca mi se pare cunoscut motoru") Se auzea din departare ca vine un motor , am iesit la drum sa-l filmez ca am fost convins ca vine la noi, dar se pare ca nu a fost asa a trecut mai departe Nu stiu exact ce motor a fost , mie mi s-a parut ceva mai sport de cat Pegaso ... si nici nu il cunosc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 Data viitoare da si tu un telefon ... stii ca eu vin. Eu nu am avut cu cine merge mai multe zile asa ca am iesit doar dumineca 04.07.2010 pe o tura de enduro in jurul Hunedoarei cu inca 2 prieteni. /index.p ... &start=110 Daca stiam veneam cu cortul ... frumoasa iesire. Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 Data viitoare da si tu un telefon ... stii ca eu vin. Eu nu am avut cu cine merge mai multe zile asa ca am iesit doar dumineca 04.07.2010 pe o tura de enduro in jurul Hunedoarei cu inca 2 prieteni. /index.p ... &start=110 Daca stiam veneam cu cortul ... frumoasa iesire. Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 5, 2010 Autor Share Postat Iulie 5, 2010 Data viitoare da si tu un telefon ... stii ca eu vin. Eu nu am avut cu cine merge mai multe zile asa ca am iesit doar dumineca 04.07.2010 pe o tura de enduro in jurul Hunedoarei cu inca 2 prieteni./index.p ... &start=110 Daca stiam veneam cu cortul ... frumoasa iesire. Bafta ! Nici noi (Eu cu Atti) nu am stiut sigur daca mergem sau nu , si nici nu m-am gandit ca ai veni atata drum. De noi ii aproape , 30 km. Da sa vi din Deva is 120-130 km . Lasa ca or mai fi ocazii ... sper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate