IF-83-UCK Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 In seara asta am aflat de la un prieten ca a avut loc un accident, in Buftea in fata supermarketului Penny, in jurul orei 15-15.30, in care a fost implicat un motociclist cu un chopper, nu a stiut sa-mi spuna ce marca era , avea rezervorul de culoare deschisa- alb sau bej, cu kilometrajul pe rezervor.Nici despre numar nu pot sa va spun mare lucru....B-??- AMR (parca) Accidentul s-a produs din cauza neacordarii prioritatii. Loganul a iesit, "motociclistul a lovit." Aveti idee cine este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvester Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Pai acolo tot timpul trebuie avut grija ( chiar dc esti pe drumul cu prioritate ) ca ies multi tampiti aiurea....de altfel ca mai peste tot...... Si pe mine era sa ma lloveasca un Logan in aceeasi intersectie.... Sa sperem ca e bine omu si nu are nimic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexadher Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Salut. B91ABR. Un Dragstar 650. vinovatul are un ford focus negru. nu stiu daca are rost sa va dau numarul lui de la masina. Cat despre mine, filmul a fost simplu, 60km/h, un smecher scoate botul, culc motorul sa nu ma rup, zbor, planez, atrizez, tumbe...politie, smurd, urgenta. motorul: roata, semnalitatoare, furca, rezorvor.....bla bla bla... bine a zis cineva candva: bravos natiune, halal sa-ti fie. merci mult celor care au stat cu mine si pe strada si la spital. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IepurasulAtomic Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 "Cat despre mine, filmul a fost simplu, 60km/h, un smecher scoate botul, culc motorul sa nu ma rup, zbor, planez, atrizez, tumbe...politie, smurd, urgenta. motorul: roata, semnalitatoare, furca, rezorvor.....bla bla bla..." Pai si de tine nu ne zici nimic? Esti teafar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Salut. B91ABR. Un Dragstar 650. vinovatul are un ford focus negru. nu stiu daca are rost sa va dau numarul lui de la masina. Cat despre mine, filmul a fost simplu, 60km/h, un smecher scoate botul, culc motorul sa nu ma rup, zbor, planez, atrizez, tumbe...politie, smurd, urgenta. motorul: roata, semnalitatoare, furca, rezorvor.....bla bla bla... bine a zis cineva candva: bravos natiune, halal sa-ti fie. merci mult celor care au stat cu mine si pe strada si la spital. Sper ca tu esti in bune conditiuni... macar atat.. nu? Relax now... Enjoy Life... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexadher Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 fratzilor, m-am cacao pe mine de frica. cand eram in aer ma gandeam daca "asta a fost". brrrr....nasol rau. apoi buf. la spital m-am simtit mai bine pana s-a gasit una sa ma intzepe. cu un ac. ii zic, beee, nu-s destul de lovit, mai ma intzepit si tu? ce sa va spun...acum sunt ok. o rana la picior, una la mana+2 buchetzele echimoze....nesemnificative pe ansamblu. imi pare rau de tot de motor. Am inteles ca nea "vinovatu" are asigurarea la Astra....si ca astia-s cam nedornici sa isi impartaseasca banii cu victimele. mai mult, nici pana acum nu am dovada de la pol buftea.....care e f f f ocupata. ma rog, o sa ma duc si mai tarziu pe acolo..... cum e viata, ieri seara ma bucuram ca mai beau un pahar de apa...azi sunt mort de suparare de motor. Am fost la yamaha, de treaba baietii aia. dar urmeaza multa treaba de acum incolo....chiar ma gadeam sa-l vand. dar....vom vedea!!!! oricum, pana ieri strigam sus si tare: eu merg regulamentar si nu mi se poate intampla nimic!!!! iata ca am gresit. f*&^%% in cap cu mashinile lor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
god666 Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 (editat) am invatat un lucru de pe forum indiferent cum mergi, regulamentar sau nu... tot o patesti nenorocirea e ca de cele mai multe ori nu e vina ta Editat Martie 28, 2008 de god666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IF-83-UCK Postat Martie 28, 2008 Autor Share Postat Martie 28, 2008 Sanatate multa in continuare. Bine ca nu a fost mai rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Nu este de ajuns sa meri preventiv, ci mai degraba paranoicoventiv, cel putin eu asa merg... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate