Patrick boissy Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 pentru organizare din 7-8 iunie avem nevoie de ajutor,aproximativ 50 MARSHALS ,apelez la cei doritori sa ne ajute sa ma contacteze la nr.0731018680 multumesc anticipat Patrick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Iar pentru cei care citesc doar acest post, detaliile sunt inexistente. Pune si tu un link, ceva, mai multe info ... Salut Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 chiar asa..sa stim si noi ce este de facut,si sunt convins ca multi dintre noi te-am ajuta cu placere.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Are nevoie de oameni de asistenta la parc inchis si pe traseu, in CP-uri si in punctele "fierbinti". O sa dea Patrick mai multe detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
keops Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Are nevoie de oameni de asistenta la parc inchis si pe traseu, in CP-uri si in punctele "fierbinti". O sa dea Patrick mai multe detalii. eu ma bag 0748115050 - sebi. suna-ma si te ajut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 vin cu adelina..conteaza pe noi..poate mai aduc ceva din enduristii mei..trebuie sa venim neaparat cu motoarele?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 atasat regulamentul particular - l-am luat de pe site-ul frm. Vad ca organizatorii cer taxa tripla daca inscrierile se fac la fata locului. Nu au pus insa si un formular de inscriere. O sa incerc sa fac rost. Eu am dormit in 2 locuri in Gheorghieni. O sa incerc sa gasesc tel de acolo. E un tel pentru cazari si in formular smart_antet.zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 (editat) Este pe FRM.ro regulamentul particular si formularul de inscriere http://www.frm.ro/images/documente/formula...e%20lazarea.doc. Am mai fost la cursa facuta de Patrik si pot sa spun ca premisele sunt super. Sper ca o sa ne vedem acolo. Dan Morar Editat Mai 27, 2008 de MOD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
someone_else Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Daca merge cineva din CJ cu masina, si are loc/chef sa ma duca si pe mine, sa dea un PM. As veni si eu sa fac niste poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Pentru cei interesati sa vina la cursa - inscrieti-va pana vineri asa cum scrie in regulament! Organizatorii vor sa termine (pe buna dreptate) cu inscrierile facute vineri noaptea pana la 3AM si de-aia se vor tine de cuvant cand spun ca vor cere taxa tripla la fatza locului. La noi s-au obisnuit toti sa se inscrie in seara dinaintea cursei si nu e ok. Sunt sigur ca initiativa celor de la Gheroghieni va fi preluata si de celelalte cluburi. Eu personal o sustin. Parcul rece va fi la terenul de motocross din Lazarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 prezent abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 am un loc in masina (1 om + 1 moto + bagaje). plec din bucuresti pe la 12 - 13. Fetele au prioritate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 (editat) supralicitez . Felicitari Patrick si clubului Smart. Asteptam poze de la cei care au facut . Editat Iunie 8, 2008 de bibanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
someone_else Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Imi pare rau ca n-am reusit sa ajung si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 (editat) daaaa ... f misto. 94 de concurenti din care 5 fete, vreo 3 bulgari si vreo 4 unguri. Jumatate la C, vreo 20 si ceva la B si 20 si ceva la A. Super bine organizat dpdv logistic si super traseu. Mai multi de la C ziceau ca a fost prea usor, insa la gheorghieni se schimba vremea in 10 minute si daca ploua bine se schimbau datele problemei; anul trecut, in prima zi la C au terminat doar 3 (trei). Si in plus, de-aia exista si B, si A ... pentru cei care vor mai mult Si sunt cativa la C care s-ar descurca fara probleme la B. Curaj domnilor! Altfel ... vreme frumoasa, prieteni multi ... veselie. In prima zi a castigat, cum era de asteptat, Mani, urmat de Erwin Zsolt. Asteptam rezultatele finale. Dealtfel, cei doi au fost cei mai spectaculosi dintre concurentiii romani la extrem test; altfel, Kattay se ducea f repede si curat peste obstacole - se pare ca el a avut cei mai buni timpi pe proba aia. Felicitari lui Buniku Costin pentru eleganta cu care a trecut de bustenii din extrem test la 45 de ani - mana de profesor. Mirel Pandrea le-a reamiintit tuturor ca e prin zona - a venit dupa o pauza de 6 luni si in prima zi a iesit pe 4. Apar fetze noi, multi rideri tineri care promit mult: - la A - Alex Garbacea, Dominic, Tudorel de la Baia Mare, Erwin Zsolt, Petak. Mani e si el tanar dar el a confirmat demult. - la B - Marci, Alexandru, baiatul lui Ivan, bocarnea JR, Crisztian Felicitati pentru Gabor Laci, Patrick, Schultz si toti ceilalti implicati in organizare. Asteptam extrem enduro-ul din august. Poate planificati niste "chiken lanes" pentru zonele prea "extreme" si o sa fie din nou multa lume. Editat Iunie 9, 2008 de ionut73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 (editat) Poze : Alte poze aici... Felicitari organizatorilor !!! Editat Iunie 9, 2008 de geza.benedekfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Mihai Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Salut Geza, ce mana de pozar sef ai! Ati participat si voi? Din poze se vede f frumos, cred ca asa a si fost. Toate bune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 A fost un concurs excelent din toate pct. de vedere! Traseul la B a fost, dupa parerea mea, foarte echilibrat, presarat cu toate ingredientele Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 organizare foarte buna,discutabila alegerea departajarilor doar pe pista de motocross a clasei C!nu era oare campionat de ENDURO? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 frumos frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Am fost numai cateva ore duminica,ca spectator numai ,a fost foarte frumos. FELICITARI ORGANIZATORILOR si CONCURENTILOR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 rezultatele: http://www.frm.ro/index.php/tot-teren/endu...la-lazarea.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 rezultatele: http://www.frm.ro/index.php/tot-teren/endu...la-lazarea.html f tare Sorina - locul 13 la C - a batut vreo 30 de baietzi!!! f tare si Many - doar katay a mers mai repede pe cateva probe. Respect maxim pentru Peter Szereday - la 47 de ani in jumatatea clasamentului la B! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 (editat) in sfarsit vin si eu cu ceva poze multumesc lui achile pentru guma spate Editat Iunie 11, 2008 de solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate