CoSSmiN Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Ai dracu chinezi, copiaza tot.Ce bine seamna asta cu Gilera Dna 50... http://www.freemoto.ro/catalog/product_inf...2a6aeb5c42f61c8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Wow,ce disc are pe fata....extraordinar... Cine stie din ce e facut,daca e putin cald si sare niste apa pe el se ovalizeaza instant....seamana bine cu Dna,dar calitatea....nici nu vreau sa ma gandesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 nu numai DNA ... Si SpeedFight ... si spre uimirea mea e ... in 2T ... sunt curios cat tine un motor dasta ? http://www.freemoto.ro/catalog/product_inf...2a6aeb5c42f61c8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 eu am vz o chinezarie care semana identic cu aprilia rs50.. Chinezii asta ..copiaza tot...:Dnuma ca nu`l fac sa reziste mai mult de 1 luna ..))(maxim) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Martie 29, 2008 Autor Share Postat Martie 29, 2008 O luna, emai mult, poate dublu. Off:de unde pot cumpara si eu niste piese pt scutere, Baotian? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 (editat) cam toate scuterele se fac in china (gilera,aprilia,yamaha,peugeot,kymco etc). Cum ar putea fi altfel dc china detine 30% din productia mondiala de orice? masinile buik americane se fac la Shanghai si in general multe masini GM tot acolo... Eu am o masina Mazda6, renumita pt fiabilitate si descopar multe elemente puse pe ea, produse in china. De un an peugeot a cumparat o fabrica in china numita QINGQI si a mutat toata productia de scutere acolo. Chiar si piaggio se face acolo. In toate cazurile mana de lucru este loco iar managementul din import Am atasat cateva poze de la o expozitie pt sustinerea afirmatiilor( acolo, pe rezervor scrie piaggio pe chinezeste k sa poata citi si ei mai usor!!!). Si inca ceva...asa, ca fapt divers: absolut toate bateriile pt moto si scutere sunt fabricate in china, indiferent de marca sub care se comercializeaza (varta, exide, yuatsa etc)...asa ca nu ne ramane decat consolarea si nu avem altceva de facut decat sa schimbam acumulatorul in fiecare sezon Editat Martie 29, 2008 de maryus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Martie 29, 2008 Autor Share Postat Martie 29, 2008 Asta este singurul lucru pe care putem sa-l facem. Daca s-au mutat in China marile firme macar sa faca lucruri bune si nu de cacao. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Ai dracu chinezi, copiaza tot.Ce bine seamna asta cu Gilera Dna 50... http://www.freemoto.ro/catalog/product_inf...2a6aeb5c42f61c8 Eh e aproape identic...dar insa uitate ce jenti are...niste spite subtiri...fac pariu ca in cea mai mica groapa se indoaie... Uite la copia de la peugeot ia pus si turometru. Si uite ce disc are pe fata...ca si scuterele cu abs. ............................................................................................................................................................ Multe firme muta productia in china pentru ca acolo gasesc mana de lucru de 8-10 ori mai ieftina decat la in germania, italia...chiar de cateva ori mai ieftina decat in Romania. Daca la noi salarul minim pe economie e de 5 mil la ei e de 2 mil... ............................... Chinezii fac si lucruri bune, insa is putine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady4 Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 Fac lucruri bune... dar numai firmele de renume, si si la astea cred ca a avut de suferit calitatea de cand s-au mutat in china. Un exemplu de produs identic dar produs in 2 tari diferite: Renault a la Franta si Renault produs in Turcia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 exact la asta ma gandeam si eu...totusi in turcia sunt mai ieftine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 pai...de multe ori pretul dicteaza calitatea...de obicei pret mic=calitate proasta pret mare=calitate buna...dar mai sunt si exceptii de la teoria asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catzel Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 In curand la www.scootermania.ro . Motor 4 timpi racire pe lichid , amortizor gaz pe spate , bord electronic , stopuri si semnale pe LED . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 nu numai DNA ... Si SpeedFight ... si spre uimirea mea e ... in 2T ... sunt curios cat tine un motor dasta ? http://www.freemoto.ro/catalog/product_inf...2a6aeb5c42f61c8 arata bine in poze...pretul nu ar fi mare daca ar fi motoare bune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 arata bine in poze...pretul nu ar fi mare daca ar fi motoare bune... Mda , arata bine Dar totusi ... motor chinezesc in 2T ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catzel Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Mda , arata bine Dar totusi ... motor chinezesc in 2T ... E taiwan si 4t ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 E taiwan si 4t ! cred ca nu ai vazut bine "scutere freemoto MAX 50 999 Euro Scuter nou 0 km cu garantie, service! Motor 2 timpi, 4.3 CP, 0 km (nou), lungime cca. 1900mm x latime 695mm x inaltime 1180mm, 85kg, max. 240 kg, 1-cilindru 49ccm Economic-Drive-Motor, 4,3 CP / 7500 (r/min), Viteza max. cca. 45 km/h (limitat pentru a nu necesita permis)! Pret fara TVA! Telefon 021- 404 82 80 Oferta speciala! Stoc limitat !" http://www.freemoto.ro/catalog/product_inf...2a6aeb5c42f61c8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Aprilie 1, 2008 Autor Share Postat Aprilie 1, 2008 Acum mare intrebare:Oare sunt bune de ceva?Sau tot ca FB? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 eu am vz o chinezarie care semana identic cu aprilia rs50.. Chinezii asta ..copiaza tot...:Dnuma ca nu`l fac sa reziste mai mult de 1 luna ..))(maxim) sincer nu seamana cu nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catzel Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 cred ca nu ai vazut bine "scutere freemoto MAX 50 999 Euro Scuter nou 0 km cu garantie, service! Motor 2 timpi, 4.3 CP, 0 km (nou), lungime cca. 1900mm x latime 695mm x inaltime 1180mm, 85kg, max. 240 kg, 1-cilindru 49ccm Economic-Drive-Motor, 4,3 CP / 7500 (r/min), Viteza max. cca. 45 km/h (limitat pentru a nu necesita permis)! Pret fara TVA! Telefon 021- 404 82 80 Oferta speciala! Stoc limitat !" http://www.freemoto.ro/catalog/product_inf...2a6aeb5c42f61c8 Era vb de modelele pe care le-a postat einstein ! pozele mari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate