aditorpan Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Aproximativ 500 Km Traseu: Reghin-Beclean-Uriu-Tarlisua-Suciu de Sus-Pasul Botiza-Lapus-Strambu Baiut-Pasul Cavnic-Cavnic-Pasul Gutai-Ocna Sugatag-Vadu Izei-Sighetul Marmatiei-Sapanta-Sighetul Marmatiei-Vadul Izei-Barsana-Sacel-Pasul Setref-Romuli-Cosbuc-Nasaud-Bistrita-Reghin Pasul Botiza impracticabil... am ajuns aproape pana pe varf, insa a trebuit sa ma intorc. Pasul Cavnic... Dezastru... zapada pe alocuri de 1m, 10 km i-am facut in o ora si jumatate. In rest drum uscat. Din pacate poze se pare ca inca nu se pot pune. Cateva poze se pot vedea aici: http://adit.fotohost.ro/maramures Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 (editat) Oioi, ce faina tura. Mi-i dor de Maramu ! P.S.: Ai Mitas E09 pe spate si E07 pe fata? Editat Martie 30, 2008 de ekkemu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 Aproximativ 500 Km Traseu: Reghin-Beclean-Uriu-Tarlisua-Suciu de Sus-Pasul Botiza-Lapus-Strambu Baiut-Pasul Cavnic-Cavnic-Pasul Gutai-Ocna Sugatag-Vadu Izei-Sighetul Marmatiei-Sapanta-Sighetul Marmatiei-Vadul Izei-Barsana-Sacel-Pasul Setref-Romuli-Cosbuc-Nasaud-Bistrita-Reghin Pasul Botiza impracticabil... am ajuns aproape pana pe varf, insa a trebuit sa ma intorc. Pasul Cavnic... Dezastru... zapada pe alocuri de 1m, 10 km i-am facut in o ora si jumatate. In rest drum uscat. Din pacate poze se pare ca inca nu se pot pune. Cateva poze se pot vedea aici: http://adit.fotohost.ro/maramures Mama tre sa merg si eu prin Maramures ca am rude la greu acolo si nu am mai fost de 3 ani jumate, dar mai am de asteptat sa fie mai cald ca nu prea tine cand mergi cu chopperul prin zapada Oricum am vazut pozele, sunt meserie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free moto Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 FF fain...daca mai mergi in MM, ia-ma si pe mine, de curind am o Honda TA pe care as pune-o la treaba...sapt trecuta am fost in zona, pe munte, in Rodnei si M-tii Maramuresului, apoi pe Valea Vaserului, cu mocanitza...sint moroshan din Baia Mare, da un semn daca mai ajungi prin zona...0743-008554 Succese si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Aproximativ 500 KmTraseu: Reghin-Beclean-Uriu-Tarlisua-Suciu de Sus-Pasul Botiza-Lapus-Strambu Baiut-Pasul Cavnic-Cavnic-Pasul Gutai-Ocna Sugatag-Vadu Izei-Sighetul Marmatiei-Sapanta-Sighetul Marmatiei-Vadul Izei-Barsana-Sacel-Pasul Setref-Romuli-Cosbuc-Nasaud-Bistrita-Reghin Pasul Botiza impracticabil... am ajuns aproape pana pe varf, insa a trebuit sa ma intorc. Pasul Cavnic... Dezastru... zapada pe alocuri de 1m, 10 km i-am facut in o ora si jumatate. In rest drum uscat. Din pacate poze se pare ca inca nu se pot pune. Cateva poze se pot vedea aici: http://adit.fotohost.ro/maramures cred ca ar trebui te intalnesti cu gasca de transalpisti din Arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate