sebitoma Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Si inca una cu nenea ARES ... sa nu se supere nici el ...." mah, ce draq e cu miroase mah asa? ... in ce am calcat?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebitoma Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Inca una cu tine (nea mascatu') ... PASAGER ) nu prea esti obisnuit cu locul ala ... ridica picioarele!!! ASA SE STA CA PASAGER? =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebitoma Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 by the way, MULTI KM FARA INCIDENTE ... tie si motorului CAND BEM??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Mai 17, 2005 Autor Share Postat Mai 17, 2005 Inca una cu tine (nea mascatu') ... PASAGER ) nu prea esti obisnuit cu locul ala ... ridica picioarele!!! ASA SE STA CA PASAGER? =)) Pai sa stii ca nu sunt obisnuit ca pasager. Dar am inteles " SA TRAITI". Frumos motor, si multumesc tuturor pentru aprecieri, il scot in oras maine la Arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Bravo ma bucur ca ti-ai luat-o shi itzi doresc sa te bucuri de ea.... Shi sper ca o vad maine shi mi-o dai shi mie o tura maine la arc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 @ares: de vreo 2 saptamani apari in orice poza cu tricoul BB il speli sau nu l-ai mai dat jos de pe tine de atunci??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebitoma Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 @ares: de vreo 2 saptamani apari in orice poza cu tricoul BBil speli sau nu l-ai mai dat jos de pe tine de atunci??? il spala mah ... numa' ca nu a mai plouat in ultimile zile ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 n-aţi murit măh? adevăru' că nu'l dau jos până nu o văd diseară pe Maria la casa ei... am zis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebitoma Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 ...dragostea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 ...dragostea asta da parca se zvonea ca se insoara shi nu era vorba de maria sau din cauza tricoului a shi divortzat on topic: nu mai scrietzi prostii in topicul lui ZORRO sa-tzi traiasca motoru, asfalt uscat!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebitoma Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 are dreptate DMW-u' ... am cam luat-o razna ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drog' Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Gata sefu, uite aici ... eu si nevastuica ta ) Bini mai deci io sunt gata sa mor mah pe patul de spital si voi va tinet de-astea ...asta e daca sunteti niste tristi ce sa mai zis ATA ETE... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Mai 18, 2005 Autor Share Postat Mai 18, 2005 Bai, lasati-l pe Ares in pace ca ia placut de motorul meu, deci e pretenul meu, tie Sebi nu ti-l mai dau ca ai zis ceva de rau despre el si gata te-am ars. Hai ca mai pun niste poze mai pe lumina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Mai 18, 2005 Autor Share Postat Mai 18, 2005 E nebunie motorul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Mai 18, 2005 Autor Share Postat Mai 18, 2005 Sper doar sa nu cad vreodata ca, carena e din Germania si ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Mai 18, 2005 Autor Share Postat Mai 18, 2005 Si pe aceasta cale le multumesc lui Madalin (cumnatu) si lui Sebi (pretenul) care au binevoit a ma poza si pe mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Mai 18, 2005 Autor Share Postat Mai 18, 2005 Daca nu ar fi atata mizerie in orasul asta si atatea pasari, ar fi si motorul meu curat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 :laugh: sa-tzi traisca inc-odat' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate