wolf4mwolf Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Ca sa vezi ...si sa nu crezi ...am reusit sa-mi iau ceea ce mi-am dorit, adica un VF1000 INTERCEPTOR din '87.. acu sa faca figuri conservarii din Bucale ...am cu ce ma urca pe ei ....Asta dupa ce o inscriu fireste P.S. A gasit careva pe net un service manual pt vf-ul de 1000??? eu am gasit decat "owners manual"...si "service manual" Honda...dar trateaza problemele in general... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Felicitari domnu' Da trebe s-o uzi Au incaput aia 4 piticei la loc in cadru ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Brava man!!!! Sa iti fie de bine si fara evenimente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mig Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Incerca aici, vezi ca sint vreo 100 de fisiere, poate cu un teleport ceva le poti aduce.. Manual VF1000R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Mai 18, 2005 Autor Share Postat Mai 18, 2005 Merci fratzilor... din pacate mai tre un pic "aranjata" ..cine stie cunoaste. @Axa cu Scame - bineinteles ca au incaput....dar a doua zi.. De udat o ud..dar dupa ce o scot la sosea...de o superstie P.S. CA SA MA RECOMPENSEZ O UD LA KILOGRAM:))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Mai 18, 2005 Autor Share Postat Mai 18, 2005 Incerca aici, vezi ca sint vreo 100 de fisiere, poate cu un teleport ceva le poti aduce..Manual VF1000R MERCI FRATE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 Sa o stapanesti sanatos omule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate