Hell_Rider_Edy Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 un prieten de aici din oras m-a rugat sa postez pt el. Omu vinde un cz de 250 in stare d functionare cu numere vechi cred...oricum stiu k e neinmatriculat l-a facut sa iasa cu el si acum a dat peste un mz ...adik mai multe si a renuntat sa mai lucreze la cz..adik sa il inmatriculeze...in rest e ok.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 un prieten de aici din oras m-a rugat sa postez pt el. Omu vinde un cz de 250 in stare d functionare cu numere vechi cred...oricum stiu k e neinmatriculat l-a facut sa iasa cu el si acum a dat peste un mz ...adik mai multe si a renuntat sa mai lucreze la cz..adik sa il inmatriculeze...in rest e ok.. locatia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Martie 31, 2008 Autor Share Postat Martie 31, 2008 locatia? Langa Targoviste, la 28 km pe DN71 spre nord de targoviste, in orasul Fieni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 (editat) salut. 500 euro sau ron?... http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...1975-73653.html ps. in anunt scrie ca e inregistrata... sau nu e vb de aceeasi motocicleta si bat eu campii? oricum pretul e super ok daca e 500 RON spor la vanzare Editat Martie 31, 2008 de magic4ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Martie 31, 2008 Autor Share Postat Martie 31, 2008 nu este aia.. este modelul acela... o stiu si p aia d p bikeshop si p proprietar si merita toti banii si aia... asta e 5 milioane/500 ron.. k tot aia e... dar nu euro.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 nu este aia.. este modelul acela... o stiu si p aia d p bikeshop si p proprietar si merita toti banii si aia... asta e 5 milioane/500 ron.. k tot aia e... dar nu euro.. poti sa mai bagi odata poza aia ca nu s-a uploadat bine?mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Martie 31, 2008 Autor Share Postat Martie 31, 2008 (editat) poti sa mai bagi odata poza aia ca nu s-a uploadat bine?mersi! ma fram...nu e motoru ala.. este modelul ala. la asta o sa ii fac poze intr-o zi cand este liber omu k lucreaza mereu si na.. dak e uite la link-u lu magic4ce ala de pe bikeshop k e model identic.. dar e galbena asta.. o sa revin cu poze cand voi putea face --- Mesaj completat în 01 Apr 2008 18:44 -------------up...chiar nimeni? --- Mesaj completat în 01 Apr 2008 18:45 -------------up...chiar nimeni? Editat Martie 31, 2008 de Hell_Rider_Edy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu_mobristu Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 ce aprindere are ? cu platina sau motoplat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Aprilie 2, 2008 Autor Share Postat Aprilie 2, 2008 ce aprindere are ? cu platina sau motoplat ? pai originala stiu eu.. adik presupun k platina...stiu k nu i-aschimbat nimic p el.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 acte, anul fabricatiei sau modelul ( nu e modelul de cros, nu?), modificari/adaptari, cota motor, probleme cu ele, actele pe care le are? hai cu batranica!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Aprilie 10, 2008 Autor Share Postat Aprilie 10, 2008 pt autorul acestui mail..." care este..." si cer scuze lu aleko dak irita punctele mele din text.. :angryfire: ....deci textul... : "Ba nasule, Netu' e da international in eter , ..pa cupru ..etc. Daca esti la Irakili, zi-ne, ..daca esti la Afganistanili, zi-ne, ..da da o poza , da un telephone number ,..da ceva.D'ont be stuped.Zi si mata ceva , ca n-a mai vazut lumea da mult CZ 250 Sport da mult. Motorre. " prietene... dak nu am postat nu am avut cum.. nu crezi ? si uite... harciogu dak a vazut k nu am rasp p forum pt k nu am timp sa pierd vremea mereu p chestia asta mi-a dat mail si i-am dat toate detaliile.. cand am avut timp... sa intru pe net... deci prietene am zis ce stiu de motor.. uite numar de telefon al omului si vorbesti cu el.... 0723910105 Vlad il cheama...uite k nu-s nici "stuped" si ti-am raspuns... Bafta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate