emylyo Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Mi-au venit placute Brembo.Stiu doar ca numele da bine in general cand vine vorba de motorsport.Le-am luat ca au fost obiectul unei oferte si nu am avut timp sa ma informez.Experienta am doar cu Ferrodo si niste prostii pe care le comercializeaza DUAL TOURS YAMAHA pe Ghencea-reclamatele Gold si acestea pe alte motoare.Platinium mi-a deformat discurile la fireblade si le-a uzat peste masura,Gold erau doar ca sa nu scartaie ca nu ar fii deloc ca randamentul nu era mai mare de 10%.As fii vrut sa incerc Nissin,dar pretul de 500 ron set este destul de mare.Ma refer strict la placute de strada si puteti face un clasament ca sa vad si eu parerile voastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 termina cu nissinurile ..sunt ok ca si prima echipare ..apoi ... mergi pe marci consacrate cu brembo nu gresesti cu siguranta. sper doar ca nu sunt racing ..ci sunt cele sinterizate stradale. zi'mi codul de pe ele : SC, SA, SP, RC etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Atata timp cat sunt folosite si in F1 si in MotoGP ce clasificare mai ai nevoie?? Stiam ca nu poti monta placutze brembo pe etrierii obisnuiti, ci trebuie sa cumperi si etrieri BREMBO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 BREMBO sunt cele mai bune. Sunt echipate si Nrg-urile, dar din pacate al meu nu... Asta e, sunt bune si astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 faza e ca am cumparat si eu niste placute ft scumpe, ft performante. rezultat? nu am mai avut frane bune. de ce? nu erau pentru uz stradal si nu reuseam sa le aduc la temp optima. trebuia sa merg mult si sa franez des, si cam pe la sfarsitul plimbarii, in fata garajului, aveam frane destul de ok. vreau si eu sfaturi ce sa aleg, pana si pe actuala motocicleta am ales prost, marca nici nu o spun, dar franele sunt sub orice critica, si stiu cum erau inainte..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Placute sinterizate, orice marca de renume. http://www.kneedraggers.com/list/classific...ance_Parts.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate