dezkreator Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 eu am purtat intotdeauna casca,de la inceputurile inceputurilor mele pe scuter,chiar si pt o deplasare de cateva sute de metri...si poate sa zica oricine orice despre asta pt ca eu tot ca mine voi face ...la fel si cu regulile de circulatie...nu le voi incalca ca sa fiu mai "cul"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 eu am purtat intotdeauna casca,de la inceputurile inceputurilor mele pe scuter,chiar si pt o deplasare de cateva sute de metri...si poate sa zica oricine orice despre asta pt ca eu tot ca mine voi face ...la fel si cu regulile de circulatie...nu le voi incalca ca sa fiu mai "cul"... te felicit! aci bine esti mai "cul"asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 si eu port casca in fiecare zi ...sunt nishte priteni de la bunica mea care poarta casca doar daca sunt in orash ..sau isi pun casca deasupra sapcii..si cica zic:Dute ma de aicea,eu sa port casca? sau...Si ce daca primesc amenda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 si eu port casca in fiecare zi ...sunt nishte priteni de la bunica mea care poarta casca doar daca sunt in orash ..sau isi pun casca deasupra sapcii..si cica zic:Dute ma de aicea,eu sa port casca? sau...Si ce daca primesc amenda... asa zic multi... sau poarta casca doar cand vad ca ii politia in zona... uite la astia... si scuterisiti si motociclisti http://www.trilulilu.ro/sweet_brunette/63e001c4c3f1be Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 dupa cum ziceam in postu de m`ai sus.. mi`am luat geaca e trist sa vezi cum alti arunca mil pe echipament casca&shit si altii nu au deloc :| mdea... LE: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 dupa cum ziceam in postu de m`ai sus.. mi`am luat geaca e trist sa vezi cum alti arunca mil pe echipament casca&shit si altii nu au deloc :| mdea... LE: frumoasa geaca, si eu mi-am luat una "FLM"... dar in topicul asta este vorba de scuteristi fara casca zi ceva de casca... eu am neagra "airoh" uite geaca mea... e ca si aia de pe baiatul acela http://www.polo-motorrad.de/product/139489...tdetails.0.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 dupa cum ziceam in postu de m`ai sus.. mi`am luat geaca e trist sa vezi cum alti arunca mil pe echipament casca&shit si altii nu au deloc :| mdea... LE: Faina geaca Sergiule. Sa nu o tragi pe jos Cat ai dat pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 daca e vb de casti si de reclame...eu am un o JFM integrala...am dat 100 euro pe ea..e rosie cu negru.poza nu pot sa pun dar gasiti pe net:P e cea cu acei ochi la spate si la barbie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 @norbi - am casca CMS nu stiu ce model e ...dar am dat pe ea 380 lei anu trecut si sunt f multumit de ea @juan - pai 10 mil de la reprezentanta honda din oras.... initial am vrut sa`mi i`au o geaca vanucci de pe louis...c`am pe la aceasi bani ..dar nu stiam ce numar, nu stiam cum arata pe viu , de aia am fost la honda acuma 1-2 luni sa ma interesez cam ce marimi mi`se potrivesc...si am vazut`o pe asta si m`am lamurit ca arlen ness >>>> vanucci la orice capitol + ca la asta am putut s`o probez, sa ma uit la finisaje bla bla oricum nu regret ca am dat banii astia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=QTbKtx7JVIM uitativa la ei... toti poarta casca (toti!!). cam asa ar trebui sa fim si noi, dar noi in schimb mai bine nu purtam ca sa ne stea freza calumea si doar amenda o platesc parintii nu noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 eu am una rich sport ... am dat 90 de lei pe ea si sper sa reziste la socuri ceva mai mari :-s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 eu am una rich sport ... am dat 90 de lei pe ea si sper sa reziste la socuri ceva mai mari :-s nush cat a rezista la socuri mai mari... la 90 lei eu am dat pe a mea 250 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 eu am una rich sport ... am dat 90 de lei pe ea si sper sa reziste la socuri ceva mai mari :-s sper sa nu speri gresit yo zic mai bine s`o schimbi ,ca nu stii niciodata cand o sa ai nevoie de casca mai buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 sper sa nu speri gresit yo zic mai bine s`o schimbi ,ca nu stii niciodata cand o sa ai nevoie de casca mai buna cam la asta am vrut sa ma refer si eu... casca in multe cazuri iti poate salva viata (o casca buna)... deci si sfatul meu este sa o schimbi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 si doar amenda o platesc parintii nu noi. Amenda ca amenda , dar viata cine o plateste ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 sper sa nu speri gresit yo zic mai bine s`o schimbi ,ca nu stii niciodata cand o sa ai nevoie de casca mai buna yo zic ca daca faci cinste mai iau una ... pana atunci doar sper sa nu am probleme cu ea ... si mai ales sper sa nu fie nevoie vreodata sa vad cat e de rezistenta ... imi place ca ece 22.05 e scris gresit pe cutie, mai exact lipseste primul e. si ar mai fi de spus faptul ca nu cred eu ca china isi permite sa exporte astfel de produse, tinand cont de scandalul jucariilor de anul trecut si de faptul ca unii sunt executati daca pun in pericol viata altora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Amenda ca amenda , dar viata cine o plateste ? ai dreptate dar eu mam referit la ce zic altii... "nu port casca ca nu ma intereseaza de amenda... ca doar o platesc parintii..." dar daca patesc ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 eu am vazut una super la 600 de euro... era pzdoasa rauuu si super rezistenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 eu am vazut una super la 600 de euro... era pzdoasa rauuu si super rezistenta ia dai o privire aici... adica dati toti o privire... vinde un prieten deal meu casti, geci, cizme, manusi (de toate) /index.php?showtopic=174685 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 @norbi - am casca CMS nu stiu ce model e ...dar am dat pe ea 380 lei anu trecut si sunt f multumit de ea @juan - pai 10 mil de la reprezentanta honda din oras.... initial am vrut sa`mi i`au o geaca vanucci de pe louis...c`am pe la aceasi bani ..dar nu stiam ce numar, nu stiam cum arata pe viu , de aia am fost la honda acuma 1-2 luni sa ma interesez cam ce marimi mi`se potrivesc...si am vazut`o pe asta si m`am lamurit ca arlen ness >>>> vanucci la orice capitol + ca la asta am putut s`o probez, sa ma uit la finisaje bla bla oricum nu regret ca am dat banii astia s'dea dracu' s-o zgarii ca te bat cu mana mea S-o porti sanatos si sa te fereasca de pericole! Casti putin mai ieftine si rezistente: Vemar, am una model VPS R xenium, material ABS+fibra de sticla. O am de un an jumate, are 16500 de km, a omorat tone de insecte, a spart geamul la un panou de reclama, a spart pietre sarite din roti de tir, a intalnit un bullbar de touareg si a ramas ca noua! Nu suiera, nu intra frig, se aeriseste bine, se poate spala interiorul cu usurinta(detasabil), se abureste putin. Nu recomand insa ruperea unui umar cu ea, cedeaza prinderea vizierei Gata offtopicul. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
socky_06 Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 am luat de la cineva o casca PHOENIX ca-mi datora ceva bani si am scapato pe beton si asa era de subtire incat a crapat X( foarte proasta calitate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 s'dea dracu' s-o zgarii ca te bat cu mana mea S-o porti sanatos si sa te fereasca de pericole! ms ... iti dai seama ca daca o zgarii din prostie ma zgarii pe ochi )) oricum o s`o port pana la venirea motorului chiar daca or sa rada fraerii de mine sau mai rau ... "raiserii" de pe moto ...aia cu bashini la cap )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 am luat de la cineva o casca PHOENIX ca-mi datora ceva bani si am scapato pe beton si asa era de subtire incat a crapat X( foarte proasta calitate! is varza alea...degeaba o porti in cap ...si costa cam 30-50 lei(unde stau eu) Daca ai cazut cu ea...ai spart capu` .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 "raiserii" de pe moto ...aia cu bashini la cap )) sper sa nu devii ca ei dupa ce te vezi cu moto si apropo,sa stapanesti sanatos ekipamentul,fara sa il julesti <small>--- Mesaj completat în 11 Apr 2008 12:13 -------------</small><br/> a spart geamul la un panou de reclama, a spart pietre sarite din roti de tir nu este zgariata sau cu lacul sarit din cauza asta? eu am dat din greseala cu capul de un surub mare,ascutit si mi-a sarit lacul pe o suprafata de cca 1 cm patrat..nu este vizibil dar ma oftic ...in rest casca nu a patit nimik...daca nu aveam casca in cap cred ca eram mandrul posesor al unui cucui de toata frumusetea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 dezkreator de ce nu pui un abtipild(cu toate ca dauneaza castii)eu ma duc sa mi iau niste abtipilde azi...nu am caca zgariata dar la spate e cam goala...mai iau o pereche de "ochi" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate