sica_sibiu Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 du.te frate cu casca ta la scoala...invatza sa scrii corect... mai taci si tu ma date-n p** , ca eram si eu printre ei (astia legali ..... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 du-te si invata sa respecti lumea!! ce te beep pe tine grija daca scrie corect sau nu?? du-te ma si impusca-te... s-a umflat ovazul in tine? eu i-am zis doar sa scrie corect,ca nu prea o face si  sa ii arati mamei tale,care te-a fatat... mai taci si tu ma date-n p** , ca eram si eu printre ei (astia legali ..... ) cine te cearta sica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 cine te cearta sica? ce-ar trebui sa inteleg ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 du-te ma si impusca-te...s-a umflat ovazul in tine? eu i-am zis doar sa scrie corect,ca nu prea o face si sa ii arati mamei tale,care te-a fatat... nu te intereseaza cum scriu ceilalti! poate a gresit ca se grabea sau pozate din neatentie..e forum de discutii nu de gramatica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_sibiu Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Mersi bidiutza pentru suport, si the_doctor_46...unde am gresit mah?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Mersi bidiutza pentru suport, si the_doctor_46...unde am gresit mah?? nu conteaza...ai avut cateva greseli,dar nu conteaza nu mai vreau certuri...gata cu offtopicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 :moto: du-te si invata sa respecti lumea!! ce te beep pe tine grija daca scrie corect sau nu?? respectane si tu unpic , si nu mai posta aiurea , si cu semnatura aia ce e? ''nu merge mai tare decat ingerul tau poate sa zboare , motociclisti exista in trafic , ai grija( de parca tu mergi toata ziua in trafic , sa dai sfaturi ) '' , mai tare e aia cu ''suntem mai fragili decat credeam'' , si tu mergi pe bicicleta ,sau nici aia , postezi intruna pe forum , stai in tara scuterelor , si nici un amarat de scuter nu ai , esti mai rau ca gilerik , macar el are scuter . pana la urma ce faci pe forumul asta? , scuter / motor nu ai , nu ai facut vreun topic in care sa arete ca ai vrea sa-ti iei si tu unul , sa te interesezi de modele etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 respectane si tu unpic , si nu mai posta aiurea , si cu semnatura aia ce e? ''nu merge mai tare decat ingerul tau poate sa zboare , motociclisti exista in trafic , ai grija( de parca tu mergi toata ziua in trafic , sa dai sfaturi ) '' , mai tare e aia cu ''suntem mai fragili decat credeam'' , si tu mergi pe bicicleta ,sau nici aia , postezi intruna pe forum , stai in tara scuterelor , si nici un amarat de scuter nu ai , esti mai rau ca gilerik , macar el are scuter . pana la urma ce faci pe forumul asta? , scuter / motor nu ai , nu ai facut vreun topic in care sa arete ca ai vrea sa-ti iei si tu unul , sa te interesezi de modele etc. am scuter si de respect nu vb ca pana acum nu prea am vazut...si pe saptamana cu scuterul faceam cel putin 100 km..si chiar daca nu aveam puteam sa stau.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 am scuter si de respect nu vb ca pana acum nu prea am vazut...si pe saptamana cu scuterul faceam cel putin 100 km..si chiar daca nu aveam puteam sa stau.. ba tu minti ma :moto: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 ba tu minti ma :moto: da mint.. f mult!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 sica.. ti s-a umflat borshu in tine ? te-ai gandit sa mai scoti 2 vorbe despre mine a? Vezi-ti de capalau tau ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 sica.. ti s-a umflat borshu in tine ? te-ai gandit sa mai scoti 2 vorbe despre mine a? Vezi-ti de capalau tau ! trebuia sa te bagi si tu in seama . Sau mai scos o gramada de vorbe despre tine , pe topicul ala ''antigilerik'' parca-i zicea , mi te plangeai pe mess , ca te simti atacat si sa te ajut , si acum ma iei cu borshu , lasama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 vai esti baiat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 vai esti baiat.. ca bine zici .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 ca bine zici .. ai rezolvat cu acele de la scuter? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 bah ti`ai draq de menelari ....gata !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 ai rezolvat cu acele de la scuter? ce ace? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 ce ace? acte nu ace:P m am grabit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 acte nu ace:P m am grabit cand nu au fost in regula ? imi trebuia asigurarea ca expirase ( asta de mult ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 cand nu au fost in regula ? imi trebuia asigurarea ca expirase ( asta de mult ) Cred ca a citit omu' niste posturi de cand avea-i tu SR'u ala vechi care era furat.Nu era vina ta ... tu asa l-ai cumparat si omu' poate crede ca tot SR'u ala il ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Cred ca a citit omu' niste posturi de cand avea-i tu SR'u ala vechi care era furat.Nu era vina ta ... tu asa l-ai cumparat si omu' poate crede ca tot SR'u ala il ai. pei vb de sr..in poza vad sr..am crezut ca este acelasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 trebuia sal scot pe inprimanta si sal scanez sal pot pune pe image shack de aia se vede asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 trebuia sal scot pe inprimanta si sal scanez sal pot pune pe image shack de aia se vede asa totusi incearca sa scri corect... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 mii de scuze il repar imediat scuze inca odata asta zic eu ca e cel mai bun , celalalt il pun maine corectat binenteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 mii de scuze il repar imediat scuze inca odata asta zic eu ca e cel mai bun , celalalt il pun maine corectat binenteles mai erau 2...le-am pus eu mai sus aceleasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate