ionut73 Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 Salutare, As vrea sa merg in weekend cu masina pana la slanic moldova la salina. Daca ati mai fost curand pe-acolo, spuneti-mi si mie cum mai este, daca sunt pensiuni unde se poate sta decent, carciumi, daca e deschisa salina sambata si duminica Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 cred ca te referi la slanic prahova cu SALINA NU LA SLANIC MOLDOVA... sau poate e o salina shi acolo shi nu stiu eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvn Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 Acum 2 zile am venit din zona! Salina este la Tirgul Ocna de acolo mai ai 15-20 km pina la Slanic Moldova. Gasesti super pensiuni la pretzuri rezonabile! E o pensiune Casa Alba super dragutza si nevasta patronului.... ! Drumul e cam varza intre Adjud si Tg. Ocna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 20, 2005 Autor Share Postat Mai 20, 2005 thanks man e deschisa salina in weekend? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gioro_T Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 E o pensiune Casa Alba super dragutza si nevasta patronului.... ! Drumul e cam varza intre Adjud si Tg. Ocna! Haha; ce prostalan ... Da, man, si eu am stat acolo si e cu bun gust Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate