Mircea Nebunu` Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 am si eu o problema cu cutia de viteze la gsx 600 f-ul meu: sare din a doua in a treia , dar numai cand ai dau gaz mai mult....dak stie cineva care e problema..... P.S. am desfacut motorul si totul pare in regula: FURCI, CRABOTI..PINIOANE...daca stici cam care ar fi problema...anuntati-ma! asfalt uscat tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 aceeasi prob o am eu la viteza I si numai in viteza I, in forja imi sare din viteza si imi intra la loc, ce e uzat de obicei ? pinionul de viteza 1, furca, selectorul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 am si eu o problema cu cutia de viteze la gsx 600 f-ul meu: sare din a doua in a treia , dar numai cand ai dau gaz mai mult....dak stie cineva care e problema..... P.S. am desfacut motorul si totul pare in regula: FURCI, CRABOTI..PINIOANE...daca stici cam care ar fi problema...anuntati-ma! asfalt uscat tuturor! In ordine:mecanicm de blocare treapta viteza,furca,pinioane! PS.Cutia de moto nu are craboti!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate