zael26 Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Sal,imi trebuie platini pt batrinica mea...ciocanelele mele par cam uzate si nu cred k mai da scanteia asa exact...ceea ce nu e bine Concluzie : stiti de unde pot cumpara platinile??? Si daca tot sunt aici imi mai trebuie si un capac pt un semnal,l-am pierdut la o groapa ceva probabil.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Sal,imi trebuie platini pt batrinica mea...ciocanelele mele par cam uzate si nu cred k mai da scanteia asa exact...ceea ce nu e bine Concluzie : stiti de unde pot cumpara platinile??? Si daca tot sunt aici imi mai trebuie si un capac pt un semnal,l-am pierdut la o groapa ceva probabil.... Vasile Gaspar 0744472055 - trimite si in tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zael26 Postat Aprilie 4, 2008 Autor Share Postat Aprilie 4, 2008 Si cineva din Bucuresti?? PS: ms de informatie oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutza Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 dar stii ca avansul se regleaza, nu? de comparator ai auzit? nu e de-ajuns sa schimbi platinile. dupa comparator vine si stroboscopul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zael26 Postat Aprilie 5, 2008 Autor Share Postat Aprilie 5, 2008 da,ms frumos de informatie.topicu nu era k nu stiu ce sa fac,ci k am nevoie de ceva...Deci daca stiid e unde pot cumpara platinile,te rog ajuta-ma --- Mesaj completat în 10 Apr 2008 16:57 -------------Am cumparat de la Gaspar. Sunt foarte ok Topic CLOSED Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate