KeeNnT Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 Mi-a adus matusa mea un scuter din China (in sfarsit). vine pe 15-18 aprilie si din cate stie nu o lasa la vama sa-l ridice ptr k ii lipseste nuj ce document...X( ce ar putea fiiX(? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 Trebuia sa il aduca dezmembrat...il baga in tara ca piese si termina treaba. Am multi prieteni care fac asa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KeeNnT Postat Aprilie 5, 2008 Autor Share Postat Aprilie 5, 2008 (editat) si inca cva daka ma prinde politia k am doar 14 ani si nu am cursu de legislatie cat e amenda si pe langa asta ce consecinte mai am (ori parinti) de suferit ... si daka sunt prins fara casca si geaka refrectaroare Editat Aprilie 5, 2008 de KeeNnT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KeeNnT Postat Aprilie 5, 2008 Autor Share Postat Aprilie 5, 2008 pei si ce face il trimite inapoi nu stiu daca se poate ea aduce mobila prize tablouri ca isi face hotel nu poate sa-l dezmebreze aicea in Romania si totusi e doar unu nu poa sa zica k le vinde... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 pei si ce face il trimite inapoi nu stiu daca se poate ea aduce mobila prize tablouri ca isi face hotel nu poate sa-l dezmebreze aicea in Romania si totusi e doar unu nu poa sa zica k le vinde... tu intelegi ce ai scris ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 (editat) Pai si ce face? il trimite inapoi? nu stiu daca se poate. ea aduce mobila, prize, tablouri ca isi face hotel. nu poate sa-l dezmebreze aici in Romania? si totusi, e doar unu. nu pot sa zica ca il vinde... Cam asa ... cred! Editat Aprilie 5, 2008 de t.H.u.G. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 Numai la Thug ,traduceri legalizate,preturi mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate