scaf Postat Mai 27, 2005 Share Postat Mai 27, 2005 Salutare ! Si eu am facut prostia sa dau motorul unui amic .... dar care nu era motorist ....dar am zis e ce poate sa-i faca ? ...si cand am vazut cat la chinuit cu demaraje ...turatii si alte chestii ...am zis ca pocnesc de nervi!! ....bine ca nu a patit nici amicul nimic (nu a cazut sau alte alea urate !...) si nici motorul !!! ...dar pe viitor lectia mi-a fost clara !...nu cer si nu dau motorul !!!! p.s. cred ca toti avem amintiri de-astea neplacute ...asta e !! orice lectie in viata se plateste ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 am trecut azi pe langa motorul tau,arata foarte "altfel" poate ar merge verde cu alb in loc de negru cu alb. salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radeon Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 da-l dracu de fier, era mai bine daca-ti murea amicul? Era mai bine daca nu-i dadea motorul!!! Asta cu da-mi si mie motorul am patit-o si eu cu un coleg dar m-am tinut tare pe pozitie... chiar daca am casco!! Bafta la reparatie!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 noul meu animal Ghost, vei fi sigur recunoscut oriunde te vei duce, datorita coloristicii Bravo, sa nu mai ai parte de belele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALO Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 am citit toate mesajele scrise pana acum si imi pare rau ca ai patzit-o...eu sincer nu dau motorul nimanui cu toate ca sunt foarte multi care vor sa incerce, dar nu e de joaca. Inainte sa imi iau motorul meu am avut dorinta de a merge cu motoarele altora si ma bucur ca nu mi-a dat nimeni 'sansa' sa fac asta pentru ca a fost mult mai bine. Sper sa iti repari motorul si cred ca de acum incolo nu il mai dai nimanui...e mai bine asa pentru toata lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Iunie 1, 2005 Autor Share Postat Iunie 1, 2005 am trecut azi pe langa motorul tau,arata foarte "altfel" poate ar merge verde cu alb in loc de negru cu alb. salutare salut, azi nu mi-am scos motorul ca a plouat...................sigur m-ai vazut pe mine?????.............azi e 1 iunie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 Posted: May 31 2005, 11:24 PM Azi era de fapt ieri Arata fain motoru, este "altfel". Bafta multa in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 am trecut prin Fagaras in 31.05.05 pe la ora 14 si am intrat pe net seara cand am ajuns acasa pe la ora 23 salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate