vis-a-vis Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Multa lume limitata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cazanionut Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 credeti ca daca folositi corect termeni tehnici vorbiti corect romaneste....?oare stiti toate prevederile DOOM-ului........? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 (editat) credeti ca daca folositi corect termeni tehnici vorbiti corect romaneste....?oare stiti toate prevederile DOOM-ului........? vezi ca a aparut parca de 2 ani "DOOM 2" ... Editat Mai 5, 2008 de mihaiand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 FELICITARI pentru topic ! daca dati sau nu cu pietre in mine, eu oricum fac o incercare. CARENE , nu SPOILERE. - ma refer la partile de plastic \ metal ale unui scuter\ motor, care formeaza "caroseria" scuterului, respectiv motocicletei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cazanionut Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 stiu ca a aparut de mult.........dar am intrebat daca toti cunosc tot ce prevede el..........fara suparare..........pace........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate