Mutulica Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 Sa te stapaneasca sanatos si sa ne vedem pe drumuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 SA SE PUPE MIRI ! SA SE PUPE MIRI ! SA SE PUPE MIRI ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Mai 25, 2005 Autor Share Postat Mai 25, 2005 SA SE PUPE MIRI ! SA SE PUPE MIRI ! SA SE PUPE MIRI ! Se reolva.. in rest am avut ai ceva probleme cu el.. platina, Bujia.. dar chestii minore in general... in rest merge brici.. eu trebuie ama mai perfectionez!! in rest sunt fericit.. am mers azi aproape pana am ramas fara bezina! Pe aceasta cale multumesc celor 6 motociclisti care au oprit sa ma ajute! Tipul de la Trust MC(scuze, nu stiu numele!) Tot respectul! Va multumesc!(stiu ei!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gioro_T Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 Pfoai, e superba !! Ma bucur pentru tine, man ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Mai 25, 2005 Autor Share Postat Mai 25, 2005 Pfoai, e superba !! Ma bucur pentru tine, man ! Mersi Nu se poate descrie ce fericit sunt! Va saluta si HelloBaby!()adica ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 Primul pas spre un choper l-ai facut! Felicitarile mele, man! Sa-l stapanesti sanatos! Sau sa-ti stapanesti nevasta sanatos?!? PS: Sa nu care cumva sa-ti bati nevasta! Ai inteles? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 PS: Sa nu care cumva sa-ti bati nevasta! Ai inteles? nici sa n-o tavaleshti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GT' Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 URAAA pt robi si nevasta-sa! bravo ma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabitza Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 Sa va iubitzi ca porumbeii Shi mai era " sa va inmultzitzi ca iepurashii " dar asta o lasam pe alta data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate