MotĂśrizer Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Mda, e scump, precum am spus si mai sus, nu faci 2 bani pentru mine... in fine te las si poate de data asta ai noroc sau cap sa nu il mai strici P.S. Nu te consider motociclist dar iti urez sanatate si drum bun, sigur o sa ai nevoie... P.S.2 Incearca sa ignori ce mai scriu eu pe forum si te voi ignora identic, asta ca sa incheiem cu aberatiile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Ce s-a mai intamplat cu KTM-ul cu probleme? Astept o concluzie si eventual impresii dupa reparatii. S-a stabilit exact care a fost defectul de fabricatie? Bafta, asfalt uscat si noroi la greu cui ii place!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Te rog eu, deschide un topic si la Coltul Enduristilor. Sunt cativa baieti acolo carora le-ar prinde bine sa mai fie adusi cu picioarele pe pamant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iulie 21, 2008 Autor Share Postat Iulie 21, 2008 Ce s-a mai intamplat cu KTM-ul cu probleme? Astept o concluzie si eventual impresii dupa reparatii. S-a stabilit exact care a fost defectul de fabricatie? Bafta, asfalt uscat si noroi la greu cui ii place!!!! S'au mai intamplat inca 1000km fara probleme. Nu se stie daca a fost defect de fabricatie sau ce a fost, cert e ca s'a rupt biela si a spart carcasa.Ori material prost tratat, ori neglijenta la montaj, ori ... ori.Motorul merge perfect, trage de rupe si stapanul o duce bine-merci pentru cei curiosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 tu cand mergeai cu 170, motorul era in rogaj ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 (editat) Nu ma refeream breh la aia cu EXC-uri, ca stim cu totii ca alea-s cele mai friabile mobre. Mai nou am ceva cu astia cu LC4 Editat Iulie 22, 2008 de mihaio07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 nu stiu nimic de lc4, daca aveam bani maine imi luam un adventure 640, oricum un prieten mecanic mi-a spus odata: "ktm e motocicleta de mecanici" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate