pistolaru Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 am un supersport800.l-am luat acum 2 ani, am facut 18k kilometrii, nu am avut probleme tehnice cu el. acum ma gandesc sa-l dau si sa-mi iau 999. Deci esti veteran pe Ducati... Eu am avut 2 ani japoneza, si abia mi-am luat Ducati. Sunt super multumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xander Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 Deci esti veteran pe Ducati... Eu am avut 2 ani japoneza, si abia mi-am luat Ducati. Sunt super multumit. oarecum si fara sa vorbesc de rau japonezele, cand ma uit cum sunt facute ( cadru, prinderi, frane, suruburi, bascula etc ) nu pot sa nu ma simt f multumit de a mea . diferenta de pret nu e numai in mana de lucru mai ieftina. e si in restul componentelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 Iti dau dreptate. La cea veche, scria peste tot Suzuki (mai putin carburatoarele Mikuni). La Ducati, am asa: frane - Brembo; injectie - Magneti Marelli; suspensie - Sachs; jante - Marchesini. Si altele. Ducati face cadru si motoru, in rest lucreaza cu leaderi in domeniu. Normal ca ies mai scumpe. Si se vede, motoru e bicicleta, super manevrabil. Nu are viteza de varf a japelor, da sincer nu ma intereseaza. Dar sa dam cezarului ce e al cezarului, japonezii fac lucruri de calitate. Performantele japelor sunt super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Iunie 29, 2005 Share Postat Iunie 29, 2005 Ducati e un motor de vitrina. Arata frumos dar sa nu mearga prea mult. Au probleme electrice si mecanice fara discriminare. Daca sa o miingii si in weekend rar sa o scoti la plimbare de ce nu. Daca vrei ceva sa-ti mearga ani si zeci de ani ingrijita bine, ia o Honda V4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xander Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 cum spuneam, am mers 18000 km cu motorul meu si nu am avut probleme. eu nu o intretin, doar o spal .asta ca japonezele sunt mai fiabile eu zic ca e un mit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 m-ati bagat in ceata vreu a sa iau un multistrada ... viteza de virf nu ma intere .... sunet ok manevrabilitate ok cit merg eu cu ea e ok adica job casa job casa si citeva intalniri .... i guess ca tot la ducati ramin .... stiu stiu am honda e veche dar mere impecabil ..... vreau un ducati nou ... am i wrong ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Ducati e un motor de vitrina. Arata frumos dar sa nu mearga prea mult. Au probleme electrice si mecanice fara discriminare. Daca sa o miingii si in weekend rar sa o scoti la plimbare de ce nu. Daca vrei ceva sa-ti mearga ani si zeci de ani ingrijita bine, ia o Honda V4. Pune si tu un link catre statisticile "fara discriminare" pe care banuiesc ca te bazezi. Daca parerea ta obiectiva se bazeaza pe discutiile din fata casei, nu o mai posta. Sa nu imi spui ca fenomenu' moto in RO este suficient de dezvoltat si ca toata lumea stie care e treaba. Desi actualmente merg pe Ducati, nu vorbesc japonezele de rau, desi am avut japoneza si nu am fost multumit deloc. Tu ai avut Ducati sau macar ai mers? Uite, xander posteaza despre Ducati ca a facut 18k si e multumit. La fel ar trebui sa faci si tu - posteaza experienta pozitiva PROPRIE pe japoneze si nu presupuneri despre Ducati. @rfuchs: Ducati difera foarte mult de japoneze, in special la motor. Daca nu ai mai mers, fa un test-ride inainte de a cumpara, ca sa te asiguri ca este ceea ce vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 posteaza experienta pozitiva PROPRIE pe japoneze si nu presupuneri despre Ducati. Pai am cam acumulat peste 300000km in 23 de ani pe motocicleta si am avut Kawasaki, Harley si Honda. Dupa multe analize ma multumesc cu hondele acuma. Am incercat un Ducati la dealer si un Moto Guzzi la un prieten. Din cite vad in jur si vb cu motociclisti consider ca au o viata mecanica relativ scurta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Pai am cam acumulat peste 300000km in 23 de ani pe motocicleta. Strong point. Sper ca peste ceva ani sa pot sa infirm viata scurta a Ducati-urilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 Pai cu o grija mai deosebita poti prelungi viata lui. Foloseste ulei sintetic. Incalzeste motorul inainte sa-i ceri forta ca sa protejezi lagarele. Adauga pe sasiu o bucatica de zinc ca sa previ oxidare la conectiuni si sasiu. Nu-l lasa in ploaie. Drumuri placute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebby Postat Iulie 18, 2005 Share Postat Iulie 18, 2005 amintesc un singur aspect (ca la restu nu ma pricep ) VAMA... poate ce ati dat voi ca preturile de Motoare noi sunt Cip...vama e mult mai mare la japoneze... si daca vreti sa vedeti ducati-uri la second take a look: www.moto.it uite de ex: http://www.moto.it/usato/usato03.asp?EID=583388 - 749 9 mii de euroi, din 2003 plus vro 600 de euro la vama..te duce la 10 mii in tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Iulie 18, 2005 Share Postat Iulie 18, 2005 diferenta de pret nu e numai in mana de lucru mai ieftina. e si in restul componentelor. Asta e o gluma sau cum? Salariul mediu in japonia cred ca e de 5 ori fata de ala in Italia . Exegerez evident, dar de doua ori sigur e. Fara sa ma leg de Ducati in mod special, masinile italiene stau asa superb cu fiabilitatea ca in USA nu se mai importa de prin 90. Asta nu inseamna ca nu am respect deosebit pentru numele italiene (Ducati, MV Agusta, Alfa, Ferari, Lambo, Pagani, etc) dar din pacate nu fiabilitatea e punctul lor forte. Se vede si din costurile de exploatare: un Ducati are costuri estimate de peste 1$ / mila, de doua ori daca nu mai mult cit o japoneza. Bineinteles daca iti faci totul acasa treaba sta altfel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 Hei, pana la plata mai e de lucru un pic. Da' o bere cand ajungi prin tara s-o gasi In alta ordine de idei, se poate observa beneficiul includerii unor surse relevante. Mai tempereaza exagerarile. In ceea ce priveste costul de intretinere, am gasit pe Google o foaie de mentenanta pentru un Monster 900. Din ce zice baiatul aista iese sub 0,3 $/mile. Costul de 1$/mile se aplica probabil la SuperSport sau la SuperBike. Monster-ul meu are motor L2 cu 2 supape pe cilindru, si e racit cu ulei. Nu sunt prea multe care sa se strice. Iar sasiul si suspensia par destul de tzapanoase. Peste 5 ani o sa-ti dau PM si o sa-ti zic cat m-a costat mentenanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 topic curatat. ramaneti la subiect, adica "despre ducati" si nu "japonia versus italia". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 《米国口語》 参ったと言う. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 itzi dau io vtr-ul meu, suna bestial, are cuplu, are motor de 1000cmc, e frumos, fuge de fugit, 250 si mai bine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ram Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 am un ducati st2(2002),cumparat de la reprezentanta in2003(octombrie),mers cu el 43000km. -probleme:o garnitura de la cilindrul de la ambreiajsi contatul-schimbate pe garantie fara probleme -montat:tobe racing,filtru racing,EPROM,altele... -fuge 245km/h-ajunge f. repede la viteza asta -in rest consumabile -raportul de compresie,masurat la revizia de40000:12:1,desi modelele 2002 au oproblema-scapa ulei-f.putin(nu au garnitura de chiulasa -in rest nu mai vorbiti fara sa stiti concret(cate motorete au mers in romania peste 50000km. ca sa stiti cat de fiabile sunt) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 topic curatat. ramaneti la subiect, adica "despre ducati" si nu "japonia versus italia". 209615[/snapback] Ouuuuuu, musca. ducati reprezinta Italia si ...... blaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate