styx Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Mi-am luat un spray cu silicon pt borduri de masini si m-am gandit ca ar fi o idee foarte buna sa dau si pe bordul de la motor ca ala e mereu expus ploii si jegului si ma gandeam ca spray-ul asta il protejeaza. A mai incercat cineva? Este recomandat sau ba? PS: Pt cei care se intreaba despre ce "bord" tot vorbesc aici am atasat si o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Posibil protejeaza ,dar sigur se va lipi mult mai mult praful pe el. La urma urmei rau nu ii face cel mult nimic !!Oricum va avea ceva aspect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Mi-am luat un spray cu silicon pt borduri de masini si m-am gandit ca ar fi o idee foarte buna sa dau si pe bordul de la motor ca ala e mereu expus ploii si jegului si ma gandeam ca spray-ul asta il protejeaza. A mai incercat cineva? Este recomandat sau ba? PS: Pt cei care se intreaba despre ce "bord" tot vorbesc aici am atasat si o poza Se va lipi praful de el numai daca il aplici si il lasi asa.Daca insa il lustruiesti bine praful chiar va fugi de pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 nu protejeaza mai deloc oricum in oras oricat ai sterge vine primul camion si ti-a pus juma de cacao de praf inapoi peste tot stratul ala de silicon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horseman Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 am dat si eu cu spray pe bord.....a aratat bine vreo 2 ore in parcare....dup-aia s-a pus prafu si a aratat si mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate