Loris Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 Cine este PENTRU cine este CONTRA Majoritatea stim faptul ca poti face un SUPERMOTO din enduro .............. 1. de musai facem economie 2. OK....cumparam cu "chin si cu vai" roti, discuri, pinion+lant, distantiere pt frana etc. ................................in concluzie modificari dupa modificari 3. dupa o caruta de bani investiti avem un SUPERMOTO 4. deschizi forumul si gasesti toate categoriile de motociclete cu toate COLTURILE lor dar cand e sa postezi si tu la categoria ta nu prea ai unde ....pt ca Coltul Supermoto lipseste 5. ce faci iesi din forum cautand altu? sau incerci sa te bagi in Coltul Enduristilor ? Voi ce ziceti sunteti de acord cu infiintarea acestei categorii ? Sunt pasionati de SUPERMOTO intre noi ? Va multumesc pt. atentie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 eu dar inca visez la asa ceva. in ceva ani o sa fiu printre cei care au supermoto pt oras si enduro pentru teren .2 in 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 in ceva ani o sa fiu printre cei care au supermoto pt oras si enduro pentru teren .2 in 1 asa sper si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EGLY Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 Eu personal urmaresc "Coltul Enduristilor" Cred ca nu este o mare jignire ca si intrebarile si discutiile despre SuperMoto sa ramani aici deoarece mai multi oameni vad si mai au o parere. Salut zsolt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loris Postat Mai 27, 2005 Autor Share Postat Mai 27, 2005 Eu personal urmaresc "Coltul Enduristilor"Cred ca nu este o mare jignire ca si intrebarile si discutiile despre SuperMoto sa ramani aici deoarece mai multi oameni vad si mai au o parere. Salut zsolt si eu urmaresc coltul enduristilor si nici eu nu cred ca e o jignire dar .............................dar .................. dar de obicei exista un dar si anume .................. de ce sau mai facut atatea colturi ? era bun numai unul nu ? "Pareile,ideile,problemele bikerilor " Idea este in felul urmator ca in coltul respectiv poti intra direct si gasesti topicuri directe numai legat de aceasta categorie si numai trebuie sa cauti prin coltul enduristilor topicuri care cu timpul poate sa ajunga pe ultimele pagini. iar la o adica un biker cu supermoto intra pe www.motociclism.ro si gaseste toate categoriile inafara de SM...eu unul nu cred ca sare in sus de fericire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 cred ca cea mai mare majoritate a celor ce poseda o motoreta ce poate fi facuta supermoto cocheteaza cu ideea transformarii, sau nu sunt deranjati de discutii. vedem ce se poate face, dar in principiu se va face o adaugire (cred) la numele coltului enduristilor.nu cred ca un colt al supermotarzilor isi are rostul, totusi nu sunt prea multi utilizatori de asa ceva.inca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 Io cred ca fara dureri mari se poate adauga un subforum de SM in cadrul forumului de enduro (dupa modelul "Fete motocicliste"->"Ladies only"; exista deja un topic care sa populeze subsectiunea: cum sa faci un SM dintr-un enduro ... Da' sint si io curios: cum au aparut SM si de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ducati Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 eu sunt pentru...si numai asta este directia mai devreme sau mai tirziu pt cei care merg si pe strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loris Postat Iunie 2, 2005 Autor Share Postat Iunie 2, 2005 numai asta este directia mai devreme sau mai tirziu pt cei care merg si pe strada ............. pe strada ..... mai mult in oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 Si mie imi place SUPERMOTO, LC4 este fenomenal... Insa consider ca supermotoristii se pot integra foarte bine in "COLTUL Enduristilor", nu mai trebuie sa fie divizati, si asa sunt destul de putini (si cu inima si cu sufletu').... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 visez si io sa o transform... doar ce am luat-o si numa la asta ma gindesc!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 belea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loris Postat Iunie 19, 2005 Autor Share Postat Iunie 19, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loris Postat Iunie 19, 2005 Autor Share Postat Iunie 19, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Iunie 19, 2005 Share Postat Iunie 19, 2005 SUPERMOTO rulzzz!!! Daca nu erau modelele precedente de la KTM, idealul meu nici nu aparea SUPERDUKE 990!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loris Postat Iulie 5, 2005 Autor Share Postat Iulie 5, 2005 esti frumoasa focccccc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ati Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 (editat) Eu a trebuit sa dau jos rotile SM pt ca nu am cu cine sa ma dau, toti prieteni mei se dau la enduro si am obosit sa tot schimb rotile ,lantul, aripa, reglajul telescoapelor etc.. Editat Iulie 6, 2005 de Ati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate